En nybörjarguide till YL:s accessoarer

0 11/10/2021 - YL-produkter, YOUNG LIVING

På Young Living är det inte konstigt att våra otroliga oljor står i rampljuset – de är den största anledningen till att vår Young Living-familj har spridit sig över hela världen. Men de som inte har upptäckt alla våra produkter än kanske inte är medveten om att vi också har fantastiska accessoarer som hjälper dig njuta så mycket som det går av eteriska oljor, oavsett om du är hemma eller på resande fot. I det här blogginlägget ska vi berätta om några av våra Young Living-favoritaccessoarer och hur man använder dem. Förhoppningsvis inspirerar vi dig inte bara att lägga till dem i din samling, men också till att tänka ut nya, spännande sätt att använda dina eteriska oljor på i vardagen!

Car Vent Diffuser

Våra diskreta och snygga Car Vent Diffuser finns i färgerna rosguld och grått och ger dig möjligheten att ta med dig doften av dina favoritoljor var du än reser. De här doftspridarna har en stadig design som håller länge, passar i alla bilars ventilationssystem och fungerar tillsammans med varmluft eller luftkonditionering så att din bil fylls av doften av eteriska oljor. Tillsammans med doftspridaren får du även sex återanvändbara bomullsrondeller så att du kan använda dina oljor till max, oavsett om du väljer att använda dem under morgonpendlingen, en resa över helgen eller på en avslappnande tur sent på kvällen. Följ stegen nedan för att fylla din bil med underbara dofter!

Hur du använder din Car Vent Diffuser och bomullsrondellerna

 1. Sätt 6-8 droppar av valfri olja i mitten av en återanvändbar bomullsrondell.
 2. Öppna doftspridaren med skåran mitt emot gångjärnet.
 3. Placera rondellen i doftspridaren med oljesidan nedåt.
 4. Stäng doftspridaren och dra ut den bakre klämman för att rotera YL-logotypen tills den är riktad mot din ventil.
 5. Tryck fast den på ventilen och sätt på varm- eller kalluften för att sprida doften.
 6. Handtvätta bomullsrondellen vid behov.

Car Vent Diffuser och bomullsrondeller

Vattenflaskan HydroGize

Vi älskar att använda eteriska oljor på huden, men vi är också stora fans av våra Plus-oljor som ger goda smaker i drycker, bakverk och marinader. Ta ditt Plus-smaksatta vatten till nästa nivå och investera i vår fantastiska HydroGize Water Bottle. Nu kan du ta med dig väterikt vatten att dricka när du är på resande fot. Den här vattenflaskan har två timerinställningar, är utformad för att vara lätt att hålla i och har LED-ljus i botten. Den kommer garanterat att få uppmärksamhet och bli din nya favoritaccessoar!

Hur du använder din HydroGize

 1. Fyll flaskan med vatten och tillsätt valfria Plus-oljor om så önskas. Notera att flaskan måste rengöras omedelbart efter användning om du tillsätter Plus-oljor, så att den inte påverkas på ett negativt sätt.
 2. För snabbt resultat, tryck på strömknappen två gånger för att berika vattnet i flaskan med väte på mindre än en minut.
 3. För bästa resultat, tryck på strömknappen tre gånger. Denna treminutersinställning berikar vattnet långsamt och ger väteberikat vatten med större täthet.

HydroGize-flaska i köket

USB Diffuser

Om du har letat efter ett kompakt, diskret och enkelt sätt att sprida dina favoritoljor så passar vår USB Diffuser perfekt för dig! Med ett doftspridarintervall på 10, 30 eller 60 sekunder är den här lilla doftspridaren superpraktisk. Följ instruktionerna nedan och njut av eteriska oljor dygnet runt medan du jobbar eller surfar på nätet!

Hur du använder din USB Diffuser

 1. Tryck och skjut för att öppna luckan till behållaren längst ner på enheten.
 2. Fyll oljeflaskan med eterisk olja.
 3. Skruva in veken i oljeflaskan.
 4. Sätt in oljeflaskan i facket på doftspridaren.
 5. Stäng luckan och sätt i doftspridaren i en USB-port. Nu är det bara att njuta.

USB Diffuser och en laptop

Doftspridarsmycken

Ett moderiktigt och ovanligt sätt att njuta av dina favoritoljor på, och för att ha dina signaturdofter i närheten, är att använda doftspridarsmycken. I år har vi presenterat unika och vackra smycken, inklusive lavastensarmband och ett halsband med tigeröga! För att maximera din upplevelse av eteriska oljor kan du sätta en eller ett par droppar av valfri olja mitt på smycket och njuta av både en mild doft och en snygg modedetalj.

Lavaarmband och halsband med tigeröga

Vilka Young Living-accessoarer hoppas du kunna lägga till i din samling? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.