Početni vodič za Young Livingove dodatke

0 11/10/2021 - YL proizvodi, YOUNG LIVING

Kad je riječ o Young Livingu, nije tajna da su vrhunska eterična ulja u središtu pažnje i jedan od glavnih razloga zbog kojih se naša zajednica proširila širom svijeta. Međutim, ako se tek upoznajete s našom čarobnom lepezom proizvoda, možda još niste primijetili fantastične dodatke, pribor i potrepštine koje nudimo kako biste još više uživali u eteričnim uljima, bilo u pokretu ili kod kuće. U ostatku teksta upoznat ćemo vas s nekoliko popularnih dodataka i njihovim najboljim načinom upotrebe, u nadi da ćemo vas potaknuti da proširite svoju kućnu kolekciju i dosjetite se novih, uzbudljivih i inovativnih načina korištenja eteričnim uljima u svakodnevnom životu!

Car Vent Diffuser

Car Vent Diffuser je raspršivač ulja za automobil dostupan u prelijepoj ružičastozlatnoj i sivoj boji. Krasi ga diskretan izgled i velika učinkovitost u širenju mirisa vaših omiljenih eteričnih ulja. Tko kaže da vožnja ne može biti mirisni užitak? Zahvaljujući čvrstom i dugotrajnom dizajnu, ovi se raspršivači mogu lako prilagoditi bilo kakvom ventilacijskom otvoru automobila. Za njihov rad i ispunjavanje automobila predivnim mirisom samo je potrebna ventilacija, grijanje ili hlađenje. Car Vent Diffuser dolazi u paketu sa šest pamučnih jastučića za višekratnu upotrebu kako biste maksimalno uživali u eteričnim uljima, bilo na putu do posla, tijekom vožnje na izlet ili provoda za vikend! Kako ispuniti automobil najdražim mirisom? Otkrijmo zajedno!

Kako upotrijebiti Car Vent Diffuser i pamučne jastučiće

 1. Nakapajte 6 – 8 kapi omiljenog eteričnog ulja na sredinu višekratnog pamučnog jastučića.
 2. Podignite poklopac raspršivača.
 3. Postavite jastučić u raspršivač sa stranom za ulje prema dolje.
 4. Zatvorite poklopac i okrenite stražnju kopču prema ventilacijskom otvoru.
 5. Zakačite raspršivač na rešetke ventilacijskog otvora i uključite ventilaciju, grijanje ili hlađenje da bi se miris eteričnih ulja proširio automobilom.
 6. Po potrebi ručno operite pamučni jastučić.

Car Vent Diffuser i pamučni jastučići

HydroGize boca za vodu

Premda eterična ulja obožavamo upotrebljavati za njegu kože i kose, neizmjerno uživamo i u Plus kulinarskim uljima koja prožimaju napitke, slastice i marinade bogatstvom okusa. Ako volite vodu s okusom Plus ulja, možda će vam se svidjeti i HydroGize, boca koja običnu vodu obogaćuje vodikom? Nudi dvije postavke timera, elegantan i zaobljen dizajn za lako držanje i krasno LED osvjetljenje koje će privući poglede.

Kako upotrijebiti HydroGize?

 1. Napunite bocu vodom i dodajte željeno Plus kulinarsko eterično ulje. Ako dodate Plus ulje, bocu temeljito operite nakon upotrebe.
 2. Za brze rezultate pritisnite gumb za uključivanje dvaput i voda će se obogatiti vodikom u manje od minute.
 3. Za najbolje rezultate pritisnite gumb za uključivanje triput. U tri minute voda će se polako obogaćivati vodikom, dajući joj veću gustoću.

HydroGize boca u kuhinji

USB Diffuser

Ako tražite kompaktno, diskretno i prijenosno rješenje za raspršivanje najdražih eteričnih ulja, odgovor je USB Diffuser! Ovaj prijenosni raspršivač koji traži USB priključak nudi golemu praktičnost i tri postavke intervala raspršivanja od 10, 30 i 60 sekundi. Slijedite ove upute i uživajte u mirisu ulja tijekom rada ili surfanja na internetu!

Kako upotrijebiti USB Diffuser

 1. Pogurajte i izvucite poklopac pretinca za patronu raspršivača.
 2. Otvorite patronu i napunite je željenim eteričnim uljem.
 3. Zatvorite napunjenu patronu.
 4. Vratite patronu u pretinac raspršivača.
 5. Zatvorite poklopac pretinca za patronu i priključite USB Diffuser u USB priključak. Uživajte u mirisu!

USB Diffuser i laptop

Difuzorski nakit

U omiljenim eteričnim uljima možete uživati na još jedan neuobičajen, no moderan način: nošenjem difuzorskog nakita. Ponudu smo tijekom godine proširili s nekoliko komada jedinstvenog nakita, od narukvice s perlicama od lave do ogrlice s kamenom tigrovim okom. Da biste u eteričnim uljima uživali na svakom koraku, samo dodajte kap-dvije ulja u središnji dio nakita, koji će miris ulja polako otpuštati.

Difuzorska narukvica s perlicama od lave i ogrlica s kamenom tigrovim okom

Kojim Young Livingovim dodacima želite obogatiti svoju kolekciju? Ostavite komentar u nastavku ili nam se javite na mseublog@youngliving.com.

Share

No comments

Leave a reply

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.