Ghidul unui începător pentru accesoriile YL

0 11/10/2021 - Produse YL, YOUNG LIVING

La Young Living, nu este un secret că uleiurile noastre incredibile ocupă un loc central în ceea ce facem și reprezintă o mare parte din motivul pentru care familia Young Living s-a răspândit în întreaga lume. Cu toate acestea, cei care descoperă de curând minunile gamei noastre extinse de produse s-ar putea să nu fie conștienți de accesoriile fantastice pe care le oferim, toate acestea permițându-le să se bucure la maximum de uleiurile esențiale, fie că sunt în mișcare sau în casă. În acest blog, îți vom prezenta doar câteva dintre accesoriile noastre preferate Young Living și modul de utilizare a acestora, inspirându-te nu doar să îți extinzi colecția YL, ci și să te gândești la moduri noi, interesante și inovatoare de a folosi uleiurile esențiale în viața de zi cu zi!

Car Vent Diffuser

Disponibile atât în roz auriu, cât și în gri, difuzoarele noastre discrete și foarte elegante Car Vent Diffusers îți permit să iei cu tine parfumul uleiurilor tale esențiale preferate oriunde călătorești. Cu designul lor robust și de lungă durată, aceste aromatizatoare se adaptează cu ușurință la orice configurație de aerisire a mașinii și, datorită ventilației lor excelente, funcționează împreună cu sistemul de încălzire sau de aer condiționat pentru a-ți umple vehiculul cu mirosul dulce al uleiurilor esențiale. Pachetul nostru de aromatizatoare Car Vent include, de asemenea, șase dischete de bumbac reutilizabile, care îți permit să profiți la maximum de uleiurile tale, fie că alegi să le folosești în timpul navetei de dimineață, în escapadele de weekend sau în timpul călătoriilor relaxante de noapte! Urmează pur și simplu pașii de mai jos pentru a-ți infuza mașina cu parfumuri uimitoare!

Cum se utilizează aromatizatorul nostru Car Vent și dischetele de bumbac

 1. Pune 6-8 picături din uleiul esențial ales de tine în centrul dischetei reutilizabile din bumbac.
 2. Deschide aromatizatorul folosind crestătura din partea opusă balamalei.
 3. Plasează pernița în aromatizator, partea cu uleiul în jos.
 4. Închide aromatizatorul și rotește clema din spate, cu marca YL, până când aceasta este orientată spre aerisire.
 5. Prinde-l de aerisire și folosește fie căldura, fie aerul condiționat pentru a difuza aroma uleiurilor tale esențiale.
 6. Spală pernița de vată manual de câte ori este nevoie.

Aromatizator Car Vent și dischete de bumbac

Sticla de apă HydroGize

Deși ne place să folosim uleiul esențial topic, suntem, de asemenea, mari fani ai gamei noastre de uleiuri Plus, toate acestea adăugând arome delicioase băuturilor, produselor de patiserie și chiar marinate. Pentru a duce apa cu aromă de ulei Plus la nivelul următor, de ce nu iei în considerare investiția în incredibila noastră sticlă de apă HydroGize? Această sticlă îți permite să îți supraîncarci apa din mers, astfel încât să te poți bucura de apă îmbogățită cu hidrogen pe tot parcursul zilei. Cu două setări ale temporizatorului, un design curbat elegant, ușor de ținut în mână și o bază luminată cu LED-uri care cu siguranță va face o declarație, această sticlă de apă este garantată să întoarcă capetele și să devină noul tău accesoriu!

Cum se utilizează sticla noastră de apă HydroGize

 1. Se umple flaconul cu apă și se adaugă uleiurile esențiale Plus, dacă dorești. Te rugăm să ții cont de faptul că flaconul trebuie curățat cu grijă imediat după utilizare pentru a-l menține dacă se adaugă uleiuri Plus.
 2. Pentru rezultate de mare viteză, apasă de două ori butonul de pornire pentru a îmbogăți apa din sticlă cu hidrogen în mai puțin de un minut.
 3. Pentru cele mai bune rezultate, apasă de trei ori butonul de pornire. Această setare de 3 minute îmbogățește încet apa pentru a crea o densitate mai mare de apă îmbogățită cu hidrogen.

Sticlă HydroGize în bucătărie

USB Diffuser

Dacă ești în căutarea unei modalități compacte, discrete și portabile de a difuza uleiurile esențiale preferate, atunci aromatizatorul nostru USB este accesoriul potrivit pentru tine! Cu setări ale intervalului de difuzie de 10 secunde, 30 de secunde și 60 de secunde, acest aromatizator de buzunar este cât se poate de convenabil. Urmează instrucțiunile de mai jos și bucură-te de uleiurile esențiale 24 de ore din 24 în timp ce lucrezi sau navighezi pe internet!

Cum se utilizează aromatizatorul nostru USB

 1. Împinge și glisează pentru a deschide capacul cartușului din partea inferioară a aromatizatorului.
 2. Umple flaconul de ulei cu un ulei esențial la alegere.
 3. Înșurubează fitilul în sticla de ulei.
 4. Introdu sticluța de ulei în compartimentul cartușului.
 5. Închide capacul, conectează-l la un port USB și bucură-te de el.

Aromatizator USB și laptop

Bijuterii aromatizante

O modalitate elegantă și neobișnuită de a te bucura de uleiurile esențiale preferate și de a-ți păstra aproape aromele personalizate este prin utilizarea bijuteriilor aromatizante. De-a lungul anului lansăm articole de bijuterie unice și frumoase, inclusiv brățări din perle de lavă și coliere din cristal Tiger Eye! Pentru a-ți maximiza experiența cu ulei esențial, adaugă pur și simplu o picătură sau două din uleiul ales în centrul bijuteriei și bucură-te atât de un parfum delicat, cât și de o prezentare elegantă.

Brățară aromatizantă din perle de lavă și colier Tiger Eye Crystal

Ce accesorii Young Living speri să adaugi la colecția ta? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la: mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.