Kuusi hauskaa tapaa käyttää eteerisiä öljyjä lapsille

0 16/08/2022 - Kaikki postaukset, Lapset, YL-tuotteet

Kun on kyse eteerisistä öljyistä, Young Living ymmärtää, että on tärkeää luoda tuotteita, joista koko perhe voi nauttia. Jos olet itse innokas öljyjen käyttäjä, saatat haluta esitellä Young Livingin malliston lapsillesi. Siksi tässä blogikirjoituksessa me esittelemme suosikkejamme Young Livingin lapsiystävällisestä KidScents®-mallistosta ja kerromme samalla, miten laimennettuja eteerisiä öljyjä voi käyttää turvallisesti lapsille.

1. Makeuta lasten nukkumaanmenorutiinia KidScents® DreamEase Roll-Onin avulla

Jos olet etsinyt eteeristä öljyseosta, joka tarjoaa rauhallisen tuoksun lapsesi nukkumaanmenoaikaan, KidScents® DreamEase saattaa sopia tarpeisiisi täydellisesti. Tätä eksklusiivista öljyseosta, joka on valmistettu öljyistä, kuten laventeliöljy (Lavender) ja roomalainen kamomillaöljy (Roman Chamomile), voidaan pyyhkäistä helposti lapsesi jaloille tai rintakehälle. Seoksen rauhoittava tuoksu sopii täydellisesti illan rauhoittumiseen. DreamEasen avulla voit luoda rauhallisen iltarutiinin sekä sinulle että lapsellesi, ja voit luottaa siihen, että lapsesi nukahtaa hymyillen.

2. Tehosta läksyjen tekemistä KidScents® GeneYus Roll-Onin avulla

Kun ajattelemme parhaita eteerisiä öljyjä lapsille, vain harvat tulevat mieleen yhtä nopeasti kuin KidScents® GeneYus Roll-On. Jos yrität helpottaa läksyjen tekemistä, kokeile levittää tätä helposti mukana kannettavaa ja vaivatonta öljyseosta lapsesi ranteille tai hartioille. KidScents GeneYus on yli 15 erilaisen eteerisen öljyn maadoittava yhdistelmä, joka on suunniteltu vastaamaan lasten tarpeisiin. Sen selkeä aromi auttaa luomaan terävän ja raikkaan ympäristön, joka sopii täydellisesti lapsen mielen virkistykseen koulutehtäviin keskittyessä.

KidScents® DreamEase -eteerinen öljy ja KidScents® GeneYus Roll-On värityskynien ja asuun pukeutuneen lapsen kanssa

3. Rauhoita KidScents® KidCare Roll-Onin avulla

Vaikka lapsesi näyttäisivät kuinka aikuisilta, on aina hyvä pitää lohduttava tuoksu käden ulottuvilla, varsinkin jos olet pois kotoa nauttimassa ulkoilusta. Öljyistä, kuten teepuuöljy (Tea Tree) ja elemiöljy (Elemi), koostuva KidScents® KidCare Roll-On tarjoaa syvästi rauhoittavan tuoksun. Öljyseosta voidaan levittää iholle tarvittaessa. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme myös isoa halausta!

4. Anna lapsesi vapauttaa sisäinen voimansa KidScents® KidPower Roll-Onin avulla

Kun on kyse lapsille tarkoitetusta paikallisesta käytöstä, rakastamme KidScents® KidPower Roll-Onin tuoksua sekä rohkeuden, luottamuksen ja positiivisuuden tunteita, joita se auttaa luomaan ainutlaatuisen tuoksunsa avulla. KidScents KidPower -öljyseosta, joka on valmistettu öljyistä, kuten appelsiiniöljy (Orange) ja kurjenpolviöljy (Geranium), voidaan levittää lapsesi ranteille, mikä auttaa häntä löytämään sisäisen voimansa, kun hän kohtaa haasteita kotona, koulussa tai leikkikentällä!

KidScents® KidCare -eteerinen öljy ja KidScents® KidPower Roll-On lapsen kanssa kukkaisella pellolla

5. Lievitä epämukavuuden tunteita KidScents® Refresh Roll-Onin avulla

Kun pienten lasten elämästä tulee tunkkaista, tartu KidScents® Refresh Roll-Oniin ja nauti sen rentouttavasta tuoksusta. Tämä hellävarainen eukalyptusöljyn (Eucalyptus), Palo Santo -öljyn (Palo Santo) ja Young Living R.C.®:n seos sopii levitettäväksi suoraan rintakehälle tai kurkulle. Tällöin sen kirkas, virkistävä tuoksu auttaa lievittämään epämukavuuden tunteita ja edistää samalla normaalin, selkeän hengityksen tunnetta.

6. Luo rauhoittava ja lohduttava ilmapiiri KidScents® TummyGize Roll-Onilla

Jos lapsesi tuntee epämukavuutta, tartu KidScents® TummyGize Roll-Oniin. TummyGize sisältää eteerisiä öljyjä, jotka auttavat luomaan mukavan ilmapiirin rauhoittavan aromin avulla, ja sitä voidaan levittää suoraan vatsalle. KidScents TummyGize, joka on valmistettu öljyistä, kuten piparminttuöljy (Peppermint), tangeriiniöljy (Tangerine) ja inkivääriöljy (Ginger), varmistaa, että kun lapset saavat lohtua, jokainen voi rauhoittua.

KidScents® Refresh -eteerinen öljy ja KidScents® TummyGize Roll-On halaavan äidin ja lapsen kanssa

On kuitenkin tärkeää muistaa, että kun lapset tutustuvat eteerisiin öljyihin, on otettava huomioon eteeristen öljyjen turvallisuus, asianmukainen laimennus ja herkkyys auringonvalolle. Lue käyttöohjeet tuotteiden etiketeistä ennen kuin käytät uusia eteerisiä öljyjä. Ota myös yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen ennen kuin lapsesi aloittaa paikallisen käytön.

Oletko kokeillut uusia KidScents® Roll-Oneja? Kirjoita kommenttisi alle tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.