6 roliga sätt att använda eteriska oljor för barn

0 08/07/2022 - Alla inlägg, Barn, YL-produkter

När det kommer till eteriska oljor förstår Young Living vikten av att skapa produkter som hela familjen kan njuta av. Om du själv tycker om att använda oljor kanske du vill prova Young Livings kollektion för dina barn. I den här bloggen går vi igenom några av våra favoriter från Young Livings barnvänliga KidScents®-sortiment, samtidigt som vi förklarar hur barn på ett säkert sätt kan använda utspädda eteriska oljor.

1. Gör deras läggdagsrutin till en dröm med KidScents® DreamEase Roll-On

Om du har varit på jakt efter en eterisk oljeblandning som ger en fridfull doft när ditt barn ska sova, kan kidScents® DreamEase roll-on vara något för dig. Formulerad med oljor som lavendel (Lavender) och romersk kamomill (Roman Chamomile) kan denna exklusiva blandning enkelt tas på ditt barns fötter eller bröst för att ge en lugnande doft som hjälper till vid deras kvällsrutin. DreamEase kan ge en fridfull sömnrutin för både dig och dina barn, trygga i vetskapen om att de kommer att somna med ett leende.

2. Ge hemläxan en skjuts med KidScents® GeneYus Roll-On

När vi tänker på de bästa eteriska oljorna för barn är det inte många som slår vår KidScents® GeneYus Roll-On. Om du vill göra läxläsningen lite enklare, sätt lite av vår oljeblandning på ditt barns handleder eller axlar. KidScents GeneYus är en kombination av mer än 15 olika eteriska oljor och är formulerad för att möta behoven hos barn, samt ger en mild arom som hjälper till att skapa en skarp, fräsch miljö som är perfekt när ditt barn ska fokusera på skolarbetet.

KidScents® DreamEase Essential Oil & KidScents® GeneYus Roll-On med färgpennor och ett barn klätt i kostym

3. Lugna med KidScents® KidCare Roll-On

Oavsett hur vuxna dina barn kan verka är det alltid bra att ha en lugnande doft till hands, särskilt om du är ute och njuter av utomhusaktiviteter. Gjord av oljor som tea tree och elemi, ger vår KidScents® KidCare Roll-On en djupt lugnande doft och kan appliceras på huden vid behov. För bästa resultat rekommenderar vi att du följer upp med en stor kram!

4. Släpp lös barnets inre kraft med KidScents® KidPower Roll-On

När det kommer till appliceringen för barn älskar vi doften av vår  KidScents® KidPower Roll-On, såväl som känslorna av mod, självförtroende och positivitet som den skapar genom sin unika arom. Vår KidScents KidPower oljeblandning är formulerad med oljor som apelsin och geranium, och kan appliceras på ditt barns handleder, vilket hjälper dem att hitta den inre kraften i sig själva när de står inför utmaningar hemma, i skolan eller på lekplatsen!

KidScents® KidCare Essential Oil & KidScents® KidPower Roll-On med barn på en blommande äng

5. Slipp känslan av obehag med KidScents® Refresh Roll-On

När det blir jobbigt för dina små barn, ta vår KidScents® Refresh Roll-On och njut av dess avkopplande doft. Denna milda blandning av eucalyptus, palo santo och Young Living R.C.® kan appliceras direkt på bröstet eller halsen så att den milda, uppfriskande aromen hjälper till att lindra obehagskänslor samtidigt som den främjar känslan av normal, klar andning.

6. Skapa en lugnande och tröstande atmosfär med KidScents® TummyGize Roll-On

Om ditt lilla barn känner obehag, ta lite KidScents® TummyGize Roll-On. TummyGize kan appliceras direkt på magen och är formulerad med en rad eteriska oljor som hjälper till att främja en behaglig känsla genom sin lugnande arom. KidScents TummyGize innehåller oljor som pepparmynta, tangerin och ingefära och säkerställer att när barn blir tröstade, upplever alla mer frid.

KidScents® Refresh Essential Oil & KidScents® TummyGize Roll-On med mor och barn som kramas

Slutligen är det viktigt att notera att när du introducerar dina barn för eteriska oljor måste säkerheten, korrekt utspädning och solkänslighet beaktas. Se varje enskild etikett för användningsinstruktioner innan du använder nya eteriska oljor och rådfråga sjukvårdspersonal innan du introducerar dina små barn för lokal applicering.

Har du provat någon av våra nya KidScents® Roll-On?Skriv dina kommentarer nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.