Young Livingin eteeriset öljyt kesään

0 10/08/2022 - ETEERISET ÖLJYT, Ihonhoito, Ruoanlaitto

Kuumilla säillä kannattaa kokeilla Young Livingin kesävinkkejä eteeristen öljyjen käyttöön. Etsit sitten kesäisiä tuoksuja, kaipasit inspiraatiota eteeristen öljyjen käyttämiseen tai halusit tietää eteeristen öljyjen turvallisesta käytöstä auringossa, tämä blogikirjoitus on juuri sinulle. Aloitetaan!

Eteerinen laventeliöljy laventelipelloilla

Mitkä Young Livingin eteeriset öljyt sopivat parhaiten kesään?

Yksi Young Livingin eteeristen öljyjen parhaita puolia on niiden monipuolisuus. Näistä upeista öljyistä on toki vaikea valita, mutta meillä on silti omat suosikkimme, mitä tulee eteerisiin öljyihin kesällä. Rakastamme kesäisin erityisesti romanttisia kukkaisöljyjä, kuten laventeliöljyä (Lavender), palsamiplargoniöljyä (Geranium) ja tuoksuilangiaöljyä (Ylang Ylang). Emme myöskään saa tarpeeksemme piparminttuöjyn (Peppermint) ja viherminttuöljyn (Spearmint) kaltaisista öljyistä, jotka raikastavat oloa helteellä. Kesään sopivat erinomaisesti myös virkistävät sitrusöljyt. Tällaisia ovat sitruunaöljy (Lemon), appelsiiniöljy (Orange), tangeriiniöljy (Tangerine) ja Young Living Citrus Fresh®. Näitä sitrusöljyjä voidaan käyttää muun muassa henkilökohtaisina tuoksuina tai iltaisin ihonhoidossa. Sitrusöljyt ovat kuitenkin fotosensitiivisiä, joten suosittelemme varovaisuutta, jos käytät näitä öljyjä paikallisesti.

Sitrusöljyt sisältävät UV-herkkyyttä lisäävää furanokumariiniainesosaa. Jos käytät sitrusöljyä paikallisesti ihollasi, odota 12-48 tuntia ennen kuin altistat ihosi auringonvalolle. Lue kirjoituksemme Sitrusöljyjen käyttövinkit ja turvallisuus ja Valoherkkyyttä aiheuttavat eteeriset öljyt ennen kuin tänä kesänä kokeilet sitrusöljyjä.

Lemon, Orange, Tangerine ja Young Living Citrus Fresh®

Millaisia suosituksia Young Livingin Brand Partnereilla on eteeristen öljyjen käyttöön kesällä?

Meistä ainakin on mukavaa saada Brand Partnereilta inspiraatiota eteeristen öljyjen käyttöön. Tässä on muutama hiljattain saamamme idea.  Uskomme, että pidät niistä.

Yhdistä viilentäviä eteerisiä öljyjä vartalovoiteeseen

Jos olet etsinyt tapaa yhdistää viilentäviä eteerisiä öljyjä, mikset kokeilisi sekoittaa muutama laventeliöljyn ja viherminttuöljyn tippa suosikkivartalovoiteesi kanssa? Levitä öljyillä terästettyä voidetta reilusti ennen nukkumaanmenoa nauttiaksesi sekä pehmeästä ja raikkaasta ihosta että rauhoittavasta eteerisen laventeliöljyn tuoksusta.

Loihdi herkullinen mocktail raikkailla Plus-öljyillä

Young Living tarjoaa myös kulinaarisia Plus-öljyjä. Plus-öljyillämme pääset tehostamaan juomia ja ruokia hedelmän ja yrttien mauilla. Kokeile tänä kesänä yhdistää lempimehuusi Lemon Plus –, Tangerine Plus – tai Orange Plus -öljyjä sekä runsaasti jäitä. Maku kuljettaa sinut välittömästi eksoottiselle lomamatkalle.

Lemon+, Orange+ ja Tangerine+ sitruunavesikannun kera

Nauti virkistävästä piparminttuöljyllä (Peppermint) tehostetusta hieronnasta

Kesäkuumuudella kehosi voi suorastaan janota viilentävää hierontaa. Tähän sopii erinomaisesti hieronta, johon otetaan mukaan eteerinen piparminttuöljy. Laimenna 15 piparminttuöljyn tippaa 10 ml:aan perusöljyä, kuten esimerkiksi Young Living V-6® -perusöljyä, ja hiero tällä viilentävällä sekoituksella selkää, olkapäitä ja jalkapohjia.

Luo herkullisen yrttisiä ruokia Plus-öljyillä

Jos tykkäät grillata, sinun kannattaa kokeilla näitä herkullisia vinkkejämme. Yhdistä esimerkiksi Basil+, Oregano+, ja Ginger+ suosikkireseptiisi ja yllätä perheesi. Meillä on pastakastikkeisiin, kesämarinadeihin ja tuoreisiin salaatteihin sopivia Plus-öljyjä. Jokaiseen makuun on siis varmasti jotain!

Oregano+, Basil+ ja Ginger+ grillaavien ihmisten kera

Miten sinä aiot käyttää Young Livingin eteerisiä öljyjä tänä kesänä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.