6 moduri distractive de a utiliza uleiurile esențiale pentru copii

0 18/07/2022 - Copii, Produse YL, Toate postările

Când vine vorba de uleiuri esențiale, Young Living înțelege importanța creării de produse de care se poate bucura întreaga familie. Dacă ești un utilizator pasionat, s-ar putea să-ți dorești să introduci colecția ta de la Young Living și micuților tăi. În acest blog, îți vom prezenta produsele noastre preferate, din gama de produse pentru copii, KidScents®. Totodată, îți vom explica cum să folosești în siguranță uleiurile diluate pentru copii.

1. Îndulcește-le rutina de culcare cu roll-on-ul KidScents® DreamEase

Dacă erai în căutarea unui ulei esențial, care te va ajuta să creezi o aromă pașnică înainte de culcare, KidScents® DreamEase este roll-on-ul de care ai nevoie. Formulat din uleiuri esențiale de lavandă (Lavender) și mușețel roman (Roman Chamomile), acest roll-on poate fi glisat cu ușurință pe tălpile sau pieptul copilului tău. Oferă o aromă calmantă, liniștitoare care le va acompania perfect momentul lor de relaxare. Cu DreamEase, poți stabili o rutină pașnică de somn atât pentru tine, cât și pentru copilul tău. Vei ști cu siguranță că vă veți liniști cu zâmbetul pe buze.

2. Stimulează momentul temelor cu roll-on-ul KidScents® GeneYus

Când ne gândim la cel mai bun ulei esențial pentru copii, puține ne vin în gând atât de repede precum roll-on-ul KidScents® GeneYus. Dacă încerci să elimini bătăile de cap de la momentul temelor, încearcă să aplici acest amestec, ușor de transportat, pe încheietura mâinii sau pe umerii copilului tău. O combinație echilibrantă de mai mult de 15 uleiuri esențiale diferite, KidScents GeneYus este formulat pentru necesitățile copilului tău, oferind o aromă senină care ajută la crearea unui mediu ager și proaspăt. Este perfect pentru recreerea minții, în timp ce se concentrează pe teme.

KidScents® DreamEase Essential Oil & KidScents® GeneYus Roll-On cu creioane colorate și copii costumați.

3. Roll-on-ul KidScents® KidCare- calmează și liniștește

Indiferent de cât de mari sunt copiii tăi, este întotdeauna bine să ai la îndemâna o aromă liniștitoare. Mai ales, dacă te bucuri de activități în aer liber. Făcut din uleiuri precum cel de arbore de ceai (Tea Tree) și elemi, roll-on-ul nostru KidScents® KidCare  oferă o aromă calmantă și relaxantă, care poate fi aplicată pe piele oricând este nevoie. Pentru rezultate mai bune, recomandăm să continuați cu o îmbrățișare mare!

4. Lasă-i pe micuții tăi să-și declanșeze puterea interioară cu roll-on-ul KidScents® KidPower.

Când vine vorba de aplicare locală la copii, iubim aroma roll-on-ului KidScents® KidPower , precum și sentimentele de curaj, încredere și pozitivitate pe care le creează prin aroma sa unică. Formulat din uleiuri precum cel de portocale (Orange) și mușcate (Geranium), amestecul nostru de uleiuri esențiale KidScents KidPower poate fi aplicat pe încheietura mâinii copilului tău, ajutându-l să-și găsească puterea interioară acasă, la școală sau pe terenul de joacă.

Roll-on-urile KidScents® KidCare Essential Oil și KidScents® KidPower cu un copil într-un câmp cu flori.

5. Îndepărtează sentimentele de disconfort cu roll-on-ul KidScents® Refresh

Când viața, de zi cu zi, devine copleșitoare pentru micuții tăi, optează pentru roll-on-ul nostru KidScents® Refresh și bucură-te de mirosul său relaxant. Acest amestec delicat de eucalipt (Eucalyptus), Palo Santo și Young Living R.C.®, poate fi aplicat direct pe piept sau pe gât pentru a-i ajută pe cei mici să scape de sentimentele de disconfort. În timp ce, promovează o experiență de respirație curată și normală.

6. Creează o atmosferă calmantă și liniștitoare cu roll-on-ul KidScents® TummyGize

Dacă micuțul tău are momente de disconfort, optează pentru roll-on-ul KidScents® TummyGize. Formulat cu o serie de uleiuri esențiale care promovează o atmosferă confortabilă pin aroma lor calmantă, TummyGize poate fi aplicat direct pe burtică. Cu uleiuri precum cel de mentă de grădină (Peppermint), tangerine și ghimbir (Ginger), KidScents TummyGize dovedește că: atunci când micuții sunt liniștiți, toată lumea simte mai multă pace.

Roll-on-urile KidScents® Refresh Essential Oil & KidScents® TummyGize cu mama și copilul îmbrățișându-se.

Într-un final, este important de reținut că, atunci când introduci uleiurile esențiale copilului tău, siguranța uleiurilor, diluarea optimă și sensibilitatea trebuie luate în considerare. Te rugăm să consulți etichetele individuale pentru instrucțiuni de folosire înainte de a încerca un produs nou și consultă un cadru medical înainte de a-l aplica pe pielea copiilor tăi.

Ai încercat vreunul dintre noile noastre roll-on-uri KidScents®? Scrie-ne în comentarii sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.