Zes leuke manieren om etherische oliën bij kinderen te gebruiken

0 06/07/2022 - Alle berichten, Kinderen, YL-producten

Young Living weet hoe belangrijk het is om producten samen te stellen waar het hele gezin van kan genieten. Als je zelf graag oliën gebruikt, wil je de kinderen misschien ook wel kennis laten maken met ons assortiment. In deze blog kijken we naar enkele favorieten uit onze kindvriendelijke KidScents®-collectie en leggen we uit hoe kinderen verdunde etherische oliën op een veilige manier kunnen gebruiken.

1. Naar dromenland met KidScents® DreamEase Roll-On

Als je op zoek bent naar een etherische oliemelange die een rustige geur verspreidt tijdens bedtijd, dan is KidScents® DreamEase misschien wel wat voor jou. Deze exclusieve melange met lavendel (Lavender) en Roomse kamille (Roman Chamomile) kan makkelijk aangebracht worden op de voeten van de kinderen. De rustgevende, kalmerende geur is perfect als ze moeten ontspannen voordat ze gaan slapen. Met DreamEase stel je een rustgevende avondroutine samen voor zowel jezelf als de kinderen. Zo weet je zeker dat ze met een glimlach op het gezicht naar dromenland vertrekken!

2. Huiswerk maken met KidScents® GeneYus Roll-On

KidScents® GeneYus Roll-On is een van de eerste etherische oliën waar we aan denken als we het over oliën voor kinderen hebben. Als je het maken van huiswerk soepeler wilt laten verlopen, kun je deze handige en rotzooivrije melange aanbrengen op de polsen of schouders van de kinderen. GeneYus is een aardende melange van meer dan vijftien etherische oliën en samengesteld om aan de behoeften van kinderen te voldoen. De vrolijke geur helpt een frisse omgeving te creëren waarin ze opnieuw kunnen aarden terwijl ze zich concentreren op hun huiswerk.

KidScents® DreamEase en KidScents® GeneYus Roll-On met kleurpotloden en een verkleed kind

3. Verzachten en geruststellen met KidScents® KidCare Roll-On

Het maakt niet uit hoe groot de kinderen zijn, het is altijd een goed idee om een geruststellende geur bij de hand te houden. Dit geldt vooral als je op pad gaat en activiteiten in de buitenlucht onderneemt. KidScents® KidCare Roll-On bevat teatree (Tea Tree) en elemi en kan op enig moment op de huid aangebracht worden, zodat de kinderen van de zeer geruststellende en verzachtende geur kunnen profiteren. Vergeet niet om de kinderen daarna een dikke knuffel te geven!

4. Othul de innerlijke kracht van je kind met KidScents® KidPower Roll-On

Wij houden van de geur van onze KidScents® KidPower Roll-On die moed, zelfvertrouwen en positiviteit stimuleert. KidPower, met sinaasappel (Orange) en geranium, kan op de polsen van de kinderen aangebracht worden. Zo kunnen ze hun innerlijke kracht ontdekken om uitdagingen thuis, op school en de speelplaats te overwinnen!

KidScents® KidCare en KidScents® KidPower Roll-On met kind in een bloemenveld

5. Verlicht ongemak met KidScents® Refresh Roll-On

Vinden de kinderen het leven benauwend? Neem dan onze KidScents® Refresh Roll-On en geniet van de kalmerende geur. Deze zachte melange van eucalyptus, heilig hout (Palo Santo) en Young Living R.C.® kan direct op de borstkas of hals aangebracht worden. De vrolijke, verfrissende geur helpt ongemak te verlichten en stimuleert een normale, duidelijke ademhaling.

6. Creëer een kalmerende en geruststellende sfeer met KidScents® TummyGize Roll-On

Als de kinderen last hebben van ongemak kun je onze KidScents® TummyGize Roll-On gebruiken. De melange van etherische oliën stimuleert een comfortabele sfeer. TummyGize kan direct op de buik aangebracht worden. Pepermunt (Peppermint), tangerine en gember (Ginger) zorgen ervoor dat de kinderen gerustgesteld worden, zodat iedereen van rust en kalmte kan genieten.

KidScents® Refresh en KidScents® TummyGize Roll-On met knuffelende moeder en kind

Als je kinderen kennis wilt laten maken met etherische oliën is het belangrijk om dit op een veilige manier te doen. Verdun de oliën op de juiste manier en denk aan eventuele lichtgevoeligheid. Neem de individuele etiketten door voor gebruiksaanwijzingen voordat je nieuwe etherische oliën gebruikt en raadpleeg een arts voordat je oliën op de kinderhuid aanbrengt.

Heb jij onze nieuwe KidScents® Roll-Ons al geprobeerd? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.