Eteriska oljor på sommaren med Young Living

0 05/08/2022 - ETERISKA OLJOR, Hudvård, Matlagning

När vädret blir varmare är den bästa tiden att utforska Young Livings eteriska oljor för sommarsäsongen. Oavsett om du bara är på jakt efter somriga dofter, letar efter inspiration till uppfinningsrika användningsområden för dina favoritoljor eller hoppas få reda på mer om hur du använder eteriska oljor på ett säkert sätt under soliga dagar, så är det här blogginlägget för dig. Nu börjar vi!

Lavendel (Lavender) eterisk olja med lavendelfält

Vilken Young Living eterisk olja passar bäst för sommaren?

Något av det bästa med Young Livings eteriska oljor är deras mångsidighet och förmåga att kombineras på många olika sätt för unika användningsområden. Med detta i åtanke har vi fortfarande våra favoriter när det kommer till sommarens eteriska oljor. Populära oljor för den här säsongen är romantiska blomdofter som lavendel (Lavender), geranium och ylang ylang, med sina mjuka, söta och härliga dofter, men vi har också svala eteriska oljor som pepparmynta (Peppermint) och grönmynta (Spearmint) som kan ge en uppfriskande doft under varma sommardagar. Några av de mest somriga eteriska oljorna är våra citrusoljor, med sina pikanta, uppiggande dofter i den varma sommarsolen. Oljor som citron (Lemon), apelsin (Orange), tangerin (Tangerine) och Young Living Citrus Fresh® kan användas i allt från parfymer till kvällshudvårdsrutiner, men på grund av deras ljuskänsliga natur rekommenderas försiktighet när dessa oljor appliceras lokalt.

Med ljuskänsliga oljor ökar föreningarna – kända som furanokumariner – UV-känsligheten avsevärt. Av denna anledning rekommenderar vi att alla som applicerar citrusoljor lokalt väntar mellan 12–48 timmar, enligt instruktionerna på etiketten, innan de utsätter sin hud för solen. Läs våra bästa tips om säkerhet runt citrusoljor och lär dig mer om hur man undviker ljuskänslighet från eterisk olja innan du provar dina favoritcitrusdofter i sommar.

Citron (Lemon), Apelsin (Orange), Tangerin (Tangerine) och Young Living Citrus Fresh® eteriska oljor

Vilka rekommendationer har Young Living Brand Partners när det gäller användning av eteriska oljor i sommar?

Här på Young Living älskar vi att få inspiration om hur vi använder våra eteriska oljor från våra egna Brand Partners. Här är några idéer som vi nyligen har fått som vi tror att du kommer att älska att testa i sommar!

Kombinera svalkande eteriska oljor med en sommarlotion

Om du har letat efter ett sätt att kombinera svalkande eteriska oljor för sommaren, varför inte prova att blanda några droppar eteriska oljor av lavendel och grönmynta med din favoritkroppslotion? Applicera generöst innan du lägger dig för att njuta av supermjuk och fräsch hud utöver den milda och lugnande doften av eterisk lavendelolja.

Blanda en välsmakande mocktail med uppfriskande plusoljor

På Young Living erbjuder vi inte bara eteriska oljor för lokal användning. Med vårt Plus-oljesortiment kan du njuta av den läckra smaken av dina favoritfrukter och örter med bara en liten droppe olja! Den här sommaren kan du försöka kombinera dina favoritjuicer med lite citron (Lemon+), tangerin (Tangerine+) eller apelsin (Orange+) och massor av is för en sensationell citrussmak som retar dina smaklökar och få dig att känna dig som om du redan är på semester.

Citron+ (Lemon+), Apelsin+ (Orange+) och Tangerin+ (Tangerine+) eteriska oljor med en kanna citronvatten

Njut av en uppfriskande massage med pepparmintsolja

Om sommarvärmen gör att du känner dig i behov av lite spa-liknande behandling, varför inte unna dig en svalkande och välbefinnande massage med pepparmintsolja? Späd 15 droppar pepparmynta med 10 ml av en basolja som Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex och massera in på rygg, axlar och fötter för en kylande effekt.

Skapa läckra örtiga rätter med plusoljor

Om du har tillbringat året med att drömma om sommarens grillkvällar och uteserveringar, då kommer du garanterat att älska detta läckra tips. Prova att kombinera örtoljor som basilika (Basil+), oregano (Oregano+) och ingefära (Ginger+) med dina favoritingredienser för läckra middagar som kommer att tillfredsställa hela familjen. Oavsett om du väljer att göra rejäla pastarätter, sommarmarinader eller fräscha sallader, så har vi oljor som passar alla tillfällen.

Oregano+, Basilika+ (Basil+) och Ingefära+ (Ginger+) eteriska oljor med en grupp som njuter av grillat

Hur hoppas du kunna använda Young Livings eteriska oljor i sommar? Skriv dina kommentarer nedan eller kontakta oss på  mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.