Etherische oliën van Young Living voor de zomer

0 10/08/2022 - ETHERISCHE OLIËN, Huidverzorging, Koken

Als het weer warmer wordt, is dat een mooi moment om onze beste tips voor het gebruik van etherische olie in de zomer te bekijken. Misschien ben je simpelweg op zoek naar zomerse geuren of wil je inspiratie opdoen om je favoriete oliën te gebruiken. Of misschien wil je weten hoe je etherische oliën veilig gebruikt op zonnige dagen. Wat de reden ook is, deze blog heeft alle informatie. Laten we beginnen!

Lavendelolie in lavendelvelden

Welke etherische oliën van Young Living zijn het meest geschikt voor de zomer?

Eén van de mooie dingen aan onze oliën is dat ze veelzijdig zijn en op verschillende unieke manieren gebruikt kunnen worden. We hebben echter nog steeds onze favorieten als we het hebben over etherische oliën voor de zomer. Vooral romantische, bloemachtige oliën zoals Lavender (lavendel), Geranium en Ylang Ylang (ylang-ylang) zijn zeer populair vanwege hun zachte, zoete geuren. Verkwikkende oliën zoals Peppermint (pepermunt) en Spearmint (groene munt) kunnen op warme dagen op de huid aangebracht worden om verkoeling te bieden. Sommige van onze meest zomerse oliën zijn citrusoliën. Zij hebben pittige, verkwikkende geuren die de hitte van de zon makkelijk aan kunnen. Lemon (citroen), Orange (sinaasappel), Tangerine en Young Living Citrus Fresh® kunnen aan parfums en huidverzorgingsroutines toegevoegd worden. Maar omdat deze oliën lichtgevoelig zijn, raden we aan om voorzichtig te zijn bij gebruik op de huid.

Lichtgevoelige oliën bevatten furanocoumarines, bestanddelen die gevoeligheid voor UV flink verhogen. We raden dan ook aan om de gebruiksaanwijzing op het etiket op te volgen en na gebruik op de huid 12 tot 48 uur te wachten voordat je de huid blootstelt aan de zon. Neem onze tips voor het veilig gebruik van citrusoliën door en leer hoe je lichtgevoeligheid door etherische oliën vermijdt voordat je deze zomer je favoriete citrusgeuren gebruikt.

Citroenolie, sinaasappelolie, tangerine-olie en Young Living Citrus Fresh®

Hoe raden brandpartners van Young Living aan om deze zomer etherische oliën te gebruiken?

Wij laten ons graag inspireren door onze brandpartners. Hier zijn enkele ideeën die we onlangs ontvangen hebben. We weten zeker dat ze deze zomer van pas zullen komen!

Combineer verkoelende etherische oliën met een zomerlotion

Als je op zoek bent naar een manier om deze zomer verkoelende etherische oliën te gebruiken, kun je enkele druppels Lavender en Spearmint toevoegen aan je favoriete bodylotion. Breng de lotion voordat je naar bed gaat royaal aan om van een superzachte en verfriste huid te genieten. Bovendien zorgt Lavender voor een kalmerende geur.

Maak smakelijke mocktails met verfrissende Plus-oliën

Young Living heeft niet alleen etherische oliën die op de huid gebruikt kunnen worden. Dankzij onze Plus-oliën kun je met slechts één druppel olie genieten van de heerlijke smaak van je favoriete fruit en kruiden! Voeg deze zomers eens een druppel Lemon+, Tangerine+ of Orange+ toe aan je favoriete sap met ijsblokjes. De sensationele citrussmaak zal de smaakpapillen prikkelen en je het gevoel geven alsof je op vakantie bent.

Lemon+, Orange+ en Tangerine+ met een karaaf citroenwater

Geniet van een verfrissende massage met Peppermint

Heb je op hete zomerdagen behoefte aan kuuroordachtige verwennerij? Trakteer jezelf dan op een verkoelende en verwennende massage met Peppermint. Verdun simpelweg vijftien druppels Peppermint met 10 milliliter basisolie, zoals bijvoorbeeld Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex. Masseer vervolgens de rug, schouders en voeten voor een verkoelend effect.

Maak heerlijk kruidige gerechten met Plus-oliën

Als je droomt van zomerse barbecues en eten in de buitenlucht zul je vast blij zijn met deze tip. Voeg kruidige oliën zoals Basil+, Oregano+ en Ginger+ toe aan je favoriete ingrediënten voor smakelijke gerechten waar het hele gezin dol op zal zijn. Wij hebben oliën voor elke gelegenheid, of je nu een zomerse marinade of een verse salade wilt maken.

Oregano+, Basil+ en Ginger+ met een groep die barbecuet

Hoe gebruik jij deze zomer de etherische oliën van Young Living? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.