Uusia Savvy Minerals -kuulumisia – 5 tuotetta, jotka saavat auringon paistamaan kirkkaammin

0 07/06/2021 - KAUNEUS, Meikit, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Säiden lämmetessä on ihana pukeutua kesäisesti ja loihtia kesäinen ilme kasvoille Savvy Minerals by Young Living® -meikkien avulla. Savvy Minerals -meikit eivät sisällä parabeeneja tai flataatteja. Sen lisäksi meikkien ainesosat on hankittu kestävällä tavalla. Savvy Minerals -meikeillä luot meikin erilaisiin tarpeisiin, ja nyt kun olemme taas laajentaneet tuotevalikoimiamme, Savvy Minerals -meikkisarjastamme löydät kaikki mitä tarvitset. Seuraavat kuukaudet ovat oivallista aikaa kokeilla erilasia meikkityylejä luonnollisesta meikistä kesäisen kimaltelevaan juhlameikkiin. Tässä blogikirjoituksessa kerromme uusien Savvy Minerals -meikkien hyödyistä ja siitä, miten voit varmistaa kesäisen hehkuvan ihon ja meikin aina syksyyn saakka.

Savvy Minerals® Volumising Mascara

Mikäli kaipaat ripsiväriä, joka ei tuota pettymystä kesän kuumuudessa, Savvy Minerals® Volumising Mascara on oikea tuote sinulle. Ripsivärimme on valmistettu luonnosta peräisin olevista ainesosista, kuten uniikeista kasvikuiduista, jotka tekevät ripsistä paksut ja näyttävät.

Eläinystävällisessä ripsivärissämme on myös ripsiä hoitavia seetripuun  ja rosmariinin eteerisiä öljyjä. Ripsivärin harjan kaartuvat kuidut varmistavat, että tuotetta tarttuu ripsiin juuri oikea määrä jokaisella vedolla. Tämä ripsiväri ei paakkuuntuu eikä tahraa. Parhaan lopputuloksen saat, kun levität ripsiväriä ripsien tyvestä kohti ripsien kärkiä sekä ylä- että ripsissä. Mikäli haluat näyttävämmän lopputuloksen, lisää toinen kerros.

Savvy Minerals® Volumising Mascara

Savvy Minerals® Lengthening Mascara

Kesällä kannattaa unohtaa raskas meikki ja keskittyä kevyisiin, toiselta iholta tuntuviin meikkituotteisiin. Uudella Savvy Minerals® Lengthening Mascarallamme voit heittää jäähyväiset irtoripsille ja luottaa omien ripsiesi tehoon.
​ Savvy Minerals® Lengthening Mascara sisältää ripsistä huolta pitäviä ainesosia, kuten laventelia ja arginiinia, ja sen runsaat pigmentit tekevät ripsistäsi näyttävät.

Runsaspigmenttinen ja puhdas ripsivärimme levittyy hienosti ripsille. Se tekee ripsistä pidemmät ja tuo näkyvyyttä jokaiselle ripselle. Nyt voit jättää hyvästit paakkuisille ripsille. Parhaan lopputuloksen saat, kun levität ripsiväriä ripsien tyvestä kohti ripsien kärkiä sekä ylä- että ripsissä.

Savvy Minerals® Lengthening Mascara

Golden Hour Eyeshadow Palette

Mikäli kaipaat luomiväriä, joka sopii sekä toimistoon että iltamenoihin, tämä savuisia sävyjä sisältävä luomiväripaletti on juuri sellainen. Golden Hour on saanut inspiraationsa siitä maagisesta hetkestä, kun aurinko laskee horisonttiin ja maalaa taivaan hehkuvan kultaisilla ja pronssisilla sävyillään.

Golden Hour sisältää kaksi mattapohjaista ja kaksi kimaltelevaa luomiväriä, joilla onnistuu sekä hillityn luonnollinen että vahvan dramaattinen silmämeikki.  Luomivärimme eivät sisällä talkkia, ja ne on valmistettu parhaista eläinystävällisistä aineosista, kuten 100-prosenttisen puhtaasta Seed to Seal® -standardien mukaan valmistetusta eteerisestä laventeliöljystä , eettisesti louhituista kiillekristalleista ja hienoista mineraalipigmenteistä.

Golden Hour Eyeshadow Palette

Savvy Minerals® Lip Luxe

Kun säät lämpenevät, on tärkeää pitää huulet kosteina ja pehmeinä. Uusin Savvy Minerals -tulokkaamme on Lip Luxe. Tämä ylellinen huulikiille on valmistettu yhteensä 19 öljystä. Lopputuloksena on kosteat ja kiiltävät huulet.

Juuri sopivasti kiiltoa huulille tuova Lip Luxe kosteuttaa huulia ja sen sisältämät antioksidantit auttavat pitämään huulet pehmeinä pitkään. Voit käyttää sitä joko sellaisenaan tai Savvy-huulipunan päällä lisäkosteutta ja -kiiltoa tuomaan.

Savvy Minerals® Lip Luxe

Savvy Minerals by Young Living® Mattifying Primer

Moni meikkifani harmittelee kesäisin sitä, miten hikoilu tekee meikistä suttuisen. Savvy Minerals by Young Living® Mattifying Primer  ratkaisee tämänkin ongelman. Meikin pohjustustuote pitää kiillon minimissä ja takaa, että meikki säilyy kauniina pitkään.

Tämä mm. eteerisiä manuka- ja teepuuöljyjä sisältävä meikinpohjustustuote tekee ihon pinnasta mattapohjaisen, peittää ihon virheitä ja takaa, että meikkivoide pysyy hyvänä koko päivän. Silkkisen tuntuinen meikinpohjustustuote tasoittaa ja häivyttää ihon pieniä ryppyjä ja valmistelee ihon meikkivoiteen levittämistä varten.

Savvy Minerals by Young Living® Mattifying Primer

Mitä Savvy Minerals -tuotteita aiot kokeilla ensimmäisenä? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.