11 suosituinta öljyämme ja niiden salat

0 15/01/2020 - ETEERISET ÖLJYT, Infograafit, Tee-se-itse, Terveys ja kunto, Tutustu eteerisiin öljyihin

Vuoden alkuun kuuluu uuden vuoden lupaukset, uusi kuntosalijäsenyys ja tavoitteiden asettaminen. Jos sinusta tuntuu, että kaikki uuden vuoden lupaukset ja uudet alut ovat sinulle liikaa, ota ihmeessä taukoa kaikesta hössötyksestä ja keskity omaan autenttiseen itseesi. On parempi keskittyä päivän pieniin voittoihin kuin valtavan suuriin tavoitteisiin. Kokeile huolehtia itsestäsi näillä yhdellätoista upealla eteerisellä öljyllä.

1. Eteerinen Lavender-öljy

Ennen kuin menet nukkumaan, laita muutama tippa eteeristä Lavender-öljyä  vedellä täytettyyn suihkepulloon. Sumuta sekoitusta sänkysi ja varsinkin tyynysi yläpuolella. Tiesitkö, että 1300-luvun Ranskassa kuningas Kaarle VI pyysi täyttämään hänen tyynynsä laventelinkukilla? Tämä monipuolinen öljy kelpaa myös kuninkaille ja kuningattarille.

2. Eteerinen Peppermint-öljy

Tämä öljy on saatu piparmintun lehtiä höyrytislaamalla, ja Peppermint-öljyä on hyvä kantaa mukana, koska se piristää. Voit töissä kokeilla levittää sitä kämmeniisi ja hengittää syvään sen tuoksua kaivatessasi lisäenergiaa. Piparmintun viileä tuoksu pitää sinut hetkessä kiinni.

3. Eteerinen Lemon-öljy

Tätä öljyä saadaan kylmäpuristamalla sitruunan kuoria. 15 ml:n pulloon Young Living Lemon -öljyä tarvitaan  75 sitruunaa. Lemon-öljy sopii hyvin huoneilmaa raikastamaan ennen meditaatiota tai joogaa. Tietoisen rauhan hetket eivät ole koskaan ennen tuoksuneet niin hyvältä.

4. Eteerinen Frankincense-öljy

Lisää luksusta kauneudenhoitoosi tällä öljyjen öljyllä. Olibaaniharsia käytettiin muinaisessa Egyptissä faaraoiden balsamoinnissa. Kokeile lisätä muutama pisara Frankincense-öljyä vartalovoiteeseesi. Varmasti ihastut silkkiseen tunteeseen, jonka se jättää iholle. Sen lisäksi myös ihosi tuoksuu taivaalliselta.

5. Eteerinen Thieves®-öljysekoitus

Tätä suosittua öljysekoitusta on monessa Young Living -tuotteessa. Thieves sisältää sitruunan, mausteneilikan, rosmariinin, kanelinkuoren ja eukalyptuksen eteerisiä öljyjä. Lisää Thieves-siivoustuotteisiisi muutama tipallinen Thieves-öljysekoitusta ja saat siivotessasi kotiisi ihanan mausteisen tuoksun.

6. Eteerinen Lemongrass-öljy

Tämä piristävä öljy raikastaa ilmaa. Laita kookosöljyä, Epsom-suolaa sekä muutama tippa Lemongrass -öljyä kylpyveteesi ja tunne, kuinka huolesi kaikkoavat. Voit myös kokeilla lisätä Lemongrass Plus-öljyä veteen, jos haluat vaihtelua juomavetesi makuun.

7. Eteerinen Cedarwood-öljy

Vaikka ulkona olisi kylmä, sisällä tuntuu lämpimältä Cedarwood-öljyn ansiosta. Öljy on saatu höyrytislaamalla seetripuuta. Kokeile lisätä muutama tippa suihkugeelipohjaan ja huomaat, miten virkistyt aamusuihkussa. On ihana aloittaa päivä puhdistamalla iho ylellisesti.

8. Eteerinen Vetiver-öljy

Madagaskarilta peräisin olevan Vetiver-öljyn tuoksu on maanläheinen. Öljyä saadaan höyrytislaamalla vetiveriaheinän juuria. Sopii hyvin diffuuseriin meditoinnin aikana. Jos pidät mausteisimmista tuoksuista, voit lisätä Ginger-öljyä Vetiverin seuraksi diffuuseriin.

9. Eteerinen Oregano-öljy

Oreganon nimi on latinaksi oreganeum ja se tarkoittaa “vuorien iloa”. Sen mausteinen tuoksu on kiinnostava vaihtoehto perinteisemmille tuoksuille. Tee kodistasi rauhan tyyssija laittamalla Oregano-öljyä yhdessä Joy-öljysekoituksen™ kanssa diffuuseriin. Kokeile lisätä Oregano Plus-öljyä ruokiisi.

10. Eteerinen Grapefruit-öljy

Ikivihreistä puista saatava Grapefruit-öljy sopii hyvin kosteusvoiteisiin, suihkugeeleihin ja kasvonpuhdistusaineisiin. Saat roskiksestasi hyväntuoksuisen  valuttamalla pumpuliin muutama tippa Graperfuit-öljyä ja laittamalla pumpulin roskiksen pohjalle. Sirottele roskiksen pohjalle ruokasoodaa ja annan vaikuttaa yön ajan. Roskiksesi ei ole koskaan tuoksunut niin hyvältä.

11. Young Living R.C.-öljysekoitus

Tämä maanläheinen sekoitus sisältää kuusi- ja sypressiöljyjä sekä kolmea erilaista eukalyptusöljyä, ja R.C. on ideaali öljy niskahierontaan. Yhdistä R.C. V-6-perusöljyyn®, ja hiero sekoituksella ihoa esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen.


Millä Young Living -öljyillä aiot tänä vuonna pitää huolta hyvinvoinnistasi?

Kommentoi ja kerro!

 

 

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.