Uleiuri esențiale pentru câini: Sugestii extraordinare pentru prietenul tău blănos

2 20/01/2020 - ACASĂ, Animale de companie, Produse YL, YOUNG LIVING

Dacă ai animale de companie, vrei tot ceea ce e mai bun pentru prietenii tăi blănoși. Cu uleiurile esențiale atent create din gamaAnimal Scents  de la Young Living, îi poți răsfăța cu ajutorul dragostei tale pentru produsele oneste și eficiente de wellness. Ia-ți prietenul tău blănos, fă-te comod/ă și citește ghidul nostru despre uleiuri esențiale pentru câini.

Cum aplic uleiurile esențiale pe câinele meu?

Datorită faptului că câinii sunt foarte sensibili la uleiurile esențiale, este bine să introduci uleiurile în viața lor, testând pe o zonă mică înainte de utilizarea lor pe deplin. Evită utilizarea uleiurilor topice pe cățeluși și pentru câinii de talie medie sau mare, așteaptă până au cel puțin 8 săptămâni. Iar ca regulă generală pentru câinii de talie mică sau pitică, așteaptă până când au cel puțin 10 săptămâni. Din momentul în care începi să utilizezi uleiuri esențiale, fii atent/ă la reacția micuței Lulu. Dacă nu ești sigur/ă, cere sfatul doctorului tău veterinar.

Ar trebui să întreb un veterinar?

Este util să discuți cu un veterinar despre condiția personală a animalului de companie. Sugestiile lor îți vor da mai multă încredere când utilizezi uleiurile esențiale. Dacă prietenul tău blănos are probleme de bază, e bine să obții mai multe informații.

Aplicarea locală a uleiurilor esențiale

Aplicarea locală înseamnă aplicarea produsului pe corpul animalului tău de companie. Când ești gata să îi arăți lui Teddy cât de mult îi iubești, diluează aceste picături cu uleiul de bază Young Living V-6 ® Citește instrucțiunile de bază de pe sticluță.

Apropo de diluare, știai că uleiurile noastre Animal Scents sunt deja prediluate? Deși aceste uleiuri esențiale concepute cu grijă sunt delicate, îți sugerăm să le mai diluezi o dată utilizând uleiul tău de bază preferat. Observă reacția animalului tău de companie și aplică în funcție de aceasta.

Ești gata să îți răsfeți prietenul blănos?  Freacă uleiul esențial și cel de bază între palme până când mâinile tale nu mai strălucesc. Masează delicat spatele și burta animalului tău, și în spatele urechilor. Ai grijă mare să le eviți ochii!

Ce uleiuri esențiale Animal Scents pot utiliza pe câinele meu?

Sunt cinci uleiuri esențiale, concepute cu atenție, pe care le poți folosi pentru a-ți răsfăța prietenii blănoși. De asemenea, te poți simți bine în pielea ta știind că o parte din toate încasările de la produseleAnimal Scents   susține organizația non-profit Vital Ground, care este dedicată protejării habitatului urșilor grizzly și a altor animale sălbatice.

PuriClean

Infuzat cu uleiuri esențiale proaspete de lămâiță, arbore de ceai și mirt, acest amestec pământos poate fi diluat în mod suplimentat utilizând un ulei de bază la alegere. Aplică cu delicatețe pe animalul tău, citind instrucțiunile de pe sticluță pentru diluare în funcție de talia prietenului tău blănos.

Ingrediente de bază

PetFresh

Acest amestec, făcut în mod expert, este perfect pentru menținerea unui miros plăcut. Pune câteva picături de PetFresh   într-o sticlă mare cu pulverizator, și umple-o cu apă. Apoi pulverizează-ți ușor animalul pentru un miros subtil, dulce și intens, bucurându-te de note delicate de mir, paciuli și oregano.

Ingrediente de bază

PetRenew

Are animalul tău de companie o blană greu de întreținut? PetRenew  te va ajuta. Îl poți dilua cu uleiul de bază Young Living V-6 ® pentru a crea un amestec personalizat. Pur și simplu aplică PetRenew, îmbogățit cu ulei esențial pământos de tămâie, pe palmele tale, până când acestea nu mai strălucesc. Apoi mângâie blana animalului tău, periind uniform pentru momente fericite cu prietenul tău patruped.

Ingrediente de bază

PetCare

Deși nu este nimic mai bun ca un pupic mare de la cățelul tău, de multe ori acesta este acompaniat de un miros neplăcut. Când îi faci baie, utilizează 1-2 picături de PetCare  infuzat cu uleiuri esențiale echilibrante de mușețel german, lemn de santal Royal Hawaiian și tămâie. Apoi usucă-i blana ca de obicei, cu un prosop, pentru a te bucura de un miros plăcut, revigorant.

Ingrediente de bază

InnerBalance

Pe măsură ce vremea devine mai răcoroasă,  aplică InnerBalance pe vârfurile degetelor tale, masându-ți cățelușul cu delicatețe. Bucură-te de amestecul mentolat, plin cu uleiuri esențiale de mentă de grădină și mentă verde, în timp ce te cuibărești cu prietenul tău blănos în colțul lui preferat. Este un mod simplu de a crea o rutină de wellness pe care el o va aștepta cu nerăbdare în fiecare zi.

Ingrediente de bază

Tu cum utilizezi uleiurile Animal Scents? Spune-ne în comentarii.

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.