Allt om Grapefruit – en upp(k)lyftande olja!

0 10/05/2021 - ETERISKA OLJOR, Upptäck eteriska oljor

Dags för den eteriska oljan Grapefruit! Hos Young Living erbjuder vi ett sortiment av oljor där alla kan hitta något de gillar bland våra uppiggande, lockande och inspirerande dofter. Men ända sedan starten har vårt sortiment av citrusoljor varit otroligt populärt bland våra medlemmar tack vare de uppfriskande dofterna och oljornas mångsidighet. I det här blogginlägget kommer vi att ge dig mer information om en av våra absoluta favoriter – Grapefruit (grapefrukt) – och hjälpa dig förstå hur du bäst kan använda den, hur oljan tillverkas och vilka fördelar du kan åtnjuta om du använder den här fräscha oljan i din dagliga rutin!

 

Hur producerar vi den eteriska oljan Grapefruit?

Young Livings eteriska grapefruktolja produceras genom att skalet från färska grapefrukter kallpressas. Det är så vi skapar och lyckas fånga den underbara doften av grapefrukt i flaskor åt våra medlemmar. Namnet ‘grapefrukt’ kommer från grapefruktsträdets utseende. Det är stora träd som kan bli sju meter höga och har fylliga, gröna bladverk. Frukterna växer så tätt ihop att de påminner om vindruvsklasar.

Vänligen observera: Undvik direkt solljus och UV-strålar i upp till 12 timmar efter att ha applicerat eterisk grapefruktolja på huden.

Grapefruit Essential Oil

 

Vad är fördelen med Grapefruit?

Med sin starka färg och skarpa, goda smak är det lätt att förstå varför grapefrukt är en så populär frukt. Men fördelarna sträcker sig mycket längre än till bara smaken! Från dess hudvårdande egenskaper till underbart söta doft som fungerar både på egen hand och tillsammans med andra, komplementerande oljor är Grapefruit lika anpassningsbar och multifunktionell som den är fruktig och uppiggande.

 

Kan jag förtära den eteriska oljan Grapefruit?

Vår fantastiska eteriska olja Grapefruit fungerar som en huvudingrediens i vår oljeblandning Young Living Citrus Fresh® Plus! Denna lockande kombination av Orange (apelsin), Tangerine (tangerin), mandarin,  Lemon (citron) och Spearmint (grönmynta) har tillsammans med Grapefruit en frisk doft och smakar alldeles fantastiskt i sallader, soppor eller till och med i din vattenflaska varje dag för att ge vattnet en härligt fruktig smak!

Den eteriska oljeblandningen Young Living Citrus Fresh® Plus

 

Hur kan jag använda Grapefruit i min skönhetsrutin?

Ett av våra mest populära sätt att använda oljan Grapefruit är i hår- och hudvårdsrutiner. Testa dessa idéer för att helt förändra dina vanliga skönhetsrutiner, lyfta fram din naturliga glöd och ge dig bättre självförtroende!

  • Häll 6-8 droppar Grapefruit i ett varmt bad, slappna av och njut av dess söta, fruktiga doft.
  • Späd ut ett par droppar Grapefruit i 10 ml Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex eller en annan valfri basolja och massera trötta muskler för en energigivande massage.
  • Häll ett par droppar Grapefruit i din ansiktsrengöring, nattkräm, duschkräm eller schampo och upplev en ungdomlig lyster, mjukt och lent hår och en upplyftande doft som du kan bära med dig hela dagen.

Den eteriska oljan Grapefruit med massageverktyg

 

Vilken eterisk olja fungerar Grapefruit bäst tillsammans med?

Tack vare sin starka citrusdoft fungerar Grapefruit bra i blandningar med många andra oljor. Testa att skapa ett eget doftspray och ge ditt hem en underbar arom. Vi älskar att blanda lika många delar Grapefruit med Peppermint (pepparmynta), Orange (apelsin), Lemon (citron) and Bergamot (bergamott) i vatten i en sprayflaska. För att ge ditt hem en doft av sommar kan du testa att blanda Grapefruit med blomdofter som lavendel. Ge ditt sovrum, kontor eller kök en lätt, glad doft som sprider en känsla av glädje och lekfullhet!

 

Har Young Living andra produkter som innehåller Grapefruit?

Förutom vår otroliga olja har vi på Young Living också vårt vårdande Grapefruit Lip Balm. Detta praktiska läppbalsam är litet så att du kan bära med dig det överallt och det ger dina läppar en lätt och fräsch känsla. Puta med läpparna och ge dem magisk återfuktning och en söt grapefruktdoft hela dagen!

Observera: Undersökningar har visat att mängden eterisk grapefruktolja i vår Grapefruit Lip Balm inte ska ge några problem med ljuskänslighet. För att bekräfta resultatet av dessa undersökningar har även Young Living testat för ljuskänslighet.

Grapefruit Lip Balm

 

Hur tänker du använda den eteriska oljan Grapefruit i din dagliga rutin? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.