Menestys tuoksuu hyvältä: Aikomusten asettaminen ja eteeriset öljyt

0 11/01/2024 - ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, HYVINVOINTI, KOTONA, Mindfulness, Vapaapäivät, YL-elämäntapa, YOUNG LIVING

Monet meistä pyhittävät tammikuun alun itsetutkiskeluun ja tavoitteiden asettamiseen. Aikomusten asettamisella uudelle vuodelle tapaa olla suurempi painoarvo kuin tavallisilla lupauksilla. Aikomuksissa on kyse pyrkimysten ja perusarvojen yhteensovittamisesta ja menestystä ja onnellisuutta edistävän ajattelutavan vaalimisesta. Tässä blogikirjoituksessa keskitymme aikomusten ja eteeristen öljyjen väliseen yhteyteen.

 

Kuva naisesta, joka kirjoittaa päiväkirjaansa ikkunan ääressä.

 

Aikomusten voima

Heti alkuun on hyvä erottaa toisistaan lupaukset ja aikomukset. Lupauksissa keskitytään usein tiettyyn lopputulokseen, kun taas aikomuksissa on kysymys nykyhetkestä ja matkan korostamisesta lopputuloksen sijasta. Positiivisten ja tietoisten aikomusten asettaminen on tärkeää henkilökohtaisen kasvun ja hyvinvoinnin kannalta.

Tuoksuilla on suuri vaikutus mielialaan ja ajattelutapaan. Eteerisillä öljyillä on ainutlaatuiset aromiprofiilit, jotka voivat herättää erilaisia tunteita ja tuntemuksia. Öljyilijät tarttuvat yleensä Lavender- ja Chamomile-öljyihin kaivatessaan rauhaa. Peppermint- tai Black Spruce -öljyt taas sopivat hyvin motivaatiota tukemaan. Tässä kohtaa aikomusten asettamisen ja eteeristen öljyjen välinen synergia astuu kuvaan.

 

Kuva naisesta hengittämässä piparminttuöljyä.

 

Aikomusten asettaminen eteeristen öljyjen avulla

Aloita aikomusten asettaminen pohtimalla kuluneen vuoden saavutuksia ja haasteita. Mieti, mitä olet oppinut ja käytä kokemuksiasi muokkaamaan tulevan vuoden aikomuksiasi. Arvojesi tunnistaminen on tärkeää aikomusten asettamisen kannalta. Varmista, että pyrkimyksesi ja arvosi ovat yhdensuuntaiset, ja käytä eteerisiä öljysekoituksia näitä periaatteita tukemaan. Sinun kannattaa valita esimerkiksi Original Valor®, jos tarvitset rohkeutta aikomustesi saavuttamiseen.

 

Kuva Original Valor(R)  -öljysekoituksesta.

 

Aikomusten asettamisrituaali

Nyt siirrymme käsittelemään tapoja, jotka tekevät aikomusten asettamista helpompaa. Voit syventää yhteyttä aikomuksiisi esimerkiksi käyttämällä eteerisiä öljyjä, kun meditoit tai pidät päiväkirjaa. Jos haluat saavuttaa täyden potentiaalisi, pidä meditoidessasi Young Livingin Highest Potential lähellä. Mikäli taas kaipaat runsautta elämääsi, kokeile hengittää Abundancen tuoksua samalla kun kirjoitat päiväkirjaan.

Visiotaulun luominen on tehokas tapa muistuttaa itseäsi aikomuksista. Kun laitat visiotauluusi aikomuksiasi edustavia symboleita, sanoja ja kuvia, käytä samaan aikaan eteerisiä öljyjä toimiasi tehostamaan. Tämä moniaistinen lähestymistapa tekee visiotaulustasi paitsi visuaalisesti kiinnostavan, mutta myös tunteisiin vetoavan. Tämä taas tehostaa aikomustesi asettamisprosessia.

 

Kuva naisesta, joka laatii visiotaulua.

 

Aikomuksiin sitoutuminen

Vahvista aikomuksiasi päivittäin luomalla rituaaleja, jotka toimivat muistutuksina aikomuksistasi. Aseta visiotaulusi näkyvälle paikalle tai ota siitä valokuva ja aseta se puhelimesi lukitusnäytön kuvaksi, jotta se toimisi päivittäisenä muistutuksena. Harkitse lisäksi aikomustesi jakamista ystävän kanssa tai liittymistä yhteisöön, jossa voit saada ja antaa tukea.

Me Young Livingillä järjestämme yhteisöllemme tapahtumia ympäri vuoden. Näissä tapahtumissa yhteisömme jäsenet pääsevät jakamaan omia öljyilykokemuksiaan. Olitpa sitten etsimässä kannustusta tai juhlimassa saavutuksiasi, samanhenkiseen yhteisöön kuuluminen auttaa sinua menestymään.

 

Kuva yhdessä nauravista naisista.

 

Kun alat asettaa aikomuksia, ota aromien voimat avuksesi. Young Livingin eteeriset öljyt eivät ole vain aromaattisia ihanuuksia, vaan ne ovat matkakumppaneita kohti menestystä ja henkilökohtaista täyttymystä. Pidä hauskaa aikomustesi parissa!

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.