De geur van succes: intenties zetten voor het nieuwe jaar met etherische oliën

0 03/01/2024 - ETHERISCHE OLIËN, Feestdagen, Het gebruik van etherische olie, Mindfulness, THUIS, WELLNESS, YL-lifestyle, YOUNG LIVING

Het begin van een nieuw jaar wordt door velen gezien als een kans voor zelfreflectie en het stellen van doelen. Het zetten van intenties voor een nieuw jaar gaat verder dan de typische goede voornemens. Het gaat om het afstemmen van ambities op kernwaarden en het bevorderen van een mentaliteit die succes en geluk stimuleert. In deze blogpost onderzoeken we het diepgaande verband tussen geuren en het zetten van intenties. Ook verdiepen we ons in de kracht van etherische oliën in dit proces.

Afbeelding van een vrouw die bij het raam in haar dagboek schrijft.

 

 

De kracht van intenties

Laten we eerst onderscheid maken tussen voornemens en intenties. Voornemens zijn vaak gericht op specifieke resultaten, terwijl intenties geworteld zijn in het huidige moment en de nadruk leggen op de reis in plaats van de bestemming. Het zetten van positieve en bewuste intenties is cruciaal voor persoonlijke groei en welzijn.

Geuren kunnen ons humeur en onze mentaliteit op een opmerkelijke manier beïnvloeden. Etherische oliën hebben aromatische profielen die verschillende emoties en gevoelens op kunnen roepen. Liefhebbers van etherische oliën reiken vaak naar lavendel (Lavender) of kamille (Chamomile) om kalmerende gevoelens op te roepen. Als ze behoefte hebben aan motivatie kan het zijn dat ze voor pepermunt (Peppermint) of zwarte spar (Black Spruce) kiezen. Dit is waar de synergie tussen het zetten van intenties en etherische oliën aan bod komt.

Afbeelding van een vrouw die etherische pepermuntolie inademt.

 

 

Doelen stellen met etherische oliën

Begin met het stellen van doelen door terug te blikken op prestaties en uitdagingen in het afgelopen jaar. Erken geleerde lessen en gebruik ze om vorm te geven aan je intenties voor het komende jaar. Kernwaarden identificeren is net zo belangrijk als het stellen van zinvolle intenties. Breng je ambities in lijn met je waarden en overweeg om etherische oliemelanges te gebruiken die resoneren met deze principes. Original Valor®, een populaire Young Living-melange, kan bijvoorbeeld gebruikt worden als moed en kracht centraal staan in je intenties.

Afbeelding van Original Valor(R) .

 

 

Beschouw het zetten van intenties als een ritueel

Laten we nu kijken naar zinvolle oefeningen die het zetten van intenties kunnen verbeteren. Activiteiten zoals meditatie of het bijhouden van een dagboek met etherische oliën kunnen je verbinding met je doelen verdiepen. Als het je doel is om je grootste kracht te ontdekken, moet je Highest Potential bij de hand houden tijdens het mediteren. Als je overvloed aan wilt trekken, kun je de geur van Abundance zachtjes inademen terwijl je gedachten en gevoelens opschrijft in een dagboek.

Een visionboard is een visueel krachtige manier om je doelen te representeren en eraan herinnerd te worden. Terwijl je een visionboard met symbolen, woorden en afbeeldingen maakt die je doelen vertegenwoordigen, kun je je omgeving vullen met de geur van doelgerichte etherische oliën die een krachtige reukdimensie creëren. Deze multisensorische benadering maakt je visionboard niet alleen visueel aantrekkelijk, maar geeft ook weerklank aan emoties waardoor een diepgaandere en blijvende impact op het zetten van intenties bevorderd wordt.

Afbeelding van een vrouw die een visionboard maakt.

 

 

Vasthouden aan je intenties

Ontwikkel rituelen die dienen als dagelijkse herinnering en je intenties versterken. Zet je visionboard op een prominente plek of maak een foto en gebruik deze als telefoonachtergrond, zodat deze als dagelijkse herinnering kan dienen. Overweeg daarnaast om je intenties te delen met een vriend(in) of je aan te sluiten bij een gemeenschap voor wederzijdse steun en verantwoordelijkheid.

Young Living organiseert het hele jaar door evenementen waar mensen hun ervaringen kunnen delen en inspiratie op kunnen doen. Of je nu op zoek bent naar aanmoediging of mijlpalen wilt vieren, als je deel uitmaakt van een gelijkgestemde gemeenschap kan dat aanzienlijk bijdragen aan je succes.

Afbeelding van vrouwen die samen lachen.

 

 

Laat je door de transformerende kracht van geur leiden terwijl je begint aan deze reis en intenties zet. De etherische oliën van Young Living zijn meer dan aromatische juweeltjes. Het zijn metgezellen op je pad naar succes en persoonlijke vervulling. Veel plezier met het zetten van intenties!

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.