Miten viettää hauska päivä lasten kanssa

0 22/06/2020 - KOTONA, Lapset

Vanhempana oleminen ei ole aina helppoa. Puuhaa riittää aamuvarhaisesta aina siihen asti kunnes lapset menevät nukkumaan. Jos lapset ovat pieniä, myös yöt saattavat olla yhtä hulinaa.

Kiireisessä lapsiarjessa tulee kuitenkin muistaa huolehtia myös omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Tässä on sinulle hieman ideoita, miten voit tehdä elämästä hieman helpompaa.

Aamiainen

Gary’s True Grit Einkorn Granola on hyvä tapa aloittaa päivä. Tämä herkullinen granola maistuu kaikille ja lapsesi rakastavat sen makeutta ja rapeutta. Sekoita granolaa kreikkalaiseen jogurttiin, lisää sitä smoothiin tai maitoon. Granola on monipuolinen herkku ja se sopii monen ruoan kanssa. Huomioitavaa: granola ei käy pähkinäallergikoille.

Menossa mukana!

MightyPro on ravintolisä, jota sekä vanhemmat että lapset rakastavat. Ravintolisät on pakattu yksittäisiin annospusseihin, joita on helppo kuljettaa mukana ja lisätä kylmiin juomiin ja ruokiin.

MightyZyme on porkkananjuurijauhetta, piparminttua ja marja-aromia sisältävä pureskeltava ravintolisä, josta pikkuisesi hyötyy.

Myös vanhempien tulee muistaa huolehtia itsestään. Pidä jääkaapissa, ruokakaapissa tai laukussasi Slique Barseja, NingXia Zyngia, ja NingXia Red® -yksittäisputkiloita varmistaaksesi, että välipalaa on käden ulottuvilla, jos nälkä sattuu yllättämään.

Tekemistä

Haluat, että lapsesi ovat aktiivisia ja harrastavat kaikenlaista hauskaa ja kehittävää. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ilahdut, kun lapsesi tulevat kotiin hikisinä ja pahanhajuisina. Tällaisia tilanteita varten sinun kannattaa pitää omatekoista sumutetta kaapisssa! Yhdistä 60 ml taikapähinävettä, 60 ml vettä, 8 tippaa Lavender-öljyä, 5 tippaa Peppermint-öljyä, 3 tippaa Cedarwood-öljyä ja 2 tippaa Spearmint-öljyä 120 ml:n suihkepullossa. Sumuta tällä sekoituksella huoneilmaa, kun se voisi tuoksua paremmalta. NingXia Red® -juoma on herkullinen tapa ottaa lapsesi kotona vastaan, jos he ovat olleet poissa koko päivän.

Nyt kun NingXia tuli puheeksi — älä anna iltapäivän energianotkahduksen estää sinua osallistumasta lastesi harrastuksiin. NingXia Zyng tai NingXia NITRO sopivat jalkapallokentän tai voimistelusalin reunalla nautittavaksi.  Myös NingXia -juomat ovat aina valmiina palvelemaan.

Nukkumaanmenoaika

Pitkän, touhukkaan päivän jälkeen voit auttaa lapsiasi rauhoittumaan antamalla heille jalka- tai selkähieronnan laimentamalla eteerisiä öljyjä perusöljyllä. Yhdistä lapsille soveltuva Lavender-öljy perusöljyyn ja hiero sekoituksella hellästi ihoa.

Mitkä ovat sinun vinkkisi onnistuneeseen päivään lasten kanssa? Kommentoi ja kerro!

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.