Usko, saavuta ja menesty Young Livingin Feelings-kokoelmalla

0 06/01/2020 - Elämäntapa, Etusivu, HYVINVOINTI, Mieli ja henki, Terveys ja kunto, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Oletko tehnyt uuden vuoden lupauksia?  Jos et ole vielä ehtinyt, nyt on aika asettaa merkityksellisiä ja inspiroivia tavoitteita. Ammenna tehtävään inspiraatiota Feelings-kokoelman tehokkaista öljyistä. Kokoelman kuusi eteeristä öljysekoitusta ovat oiva lisä hyvinvointirutiiniisi, ja ne tukevat onnellisuuden, tasapainon ja runsauden tuntemuksia. Tässä on kuusi tapaa, jolla voit pitää itsesi onnellisuuden, menestyksen ja hyvinvoinnin kaidalla polulla.

Voimaannuttava visio

Tutkimusten mukaan 8 % ihmisistä onnistuu uuden vuoden lupausten pitämisessä. Sen sijaan, että keskittyisit ajattelemaan, että sinun “pitää” tehdä jotain, yritä keskittyä positiiviseen visioon, joka saa sinut hyppäämään aamulla sängystä.

Tavoitteita täynnä oleva kollaasi sekä Feelings-kokoelma ovat voimakas kaksikko, kun haluat aloittaa vuoden täynnä motivaatiota. Näet, tunnet ja sisäistät unelmasi. Muista, että energia virtaa sinne, missä huomiosi on, joten anna mielikuvituksellesi siivet. Päästä irti odotuksista ja ota yhteys autenttiseen itseesi.

Gary Youngin sanoin:

“Tullaksesi siksi ihmiseksi, joka todella haluat olla, sinun pitää päästää irti negatiivisista mielikuvista ja ohjelmoida mielesi ja tunteesi uudelleen.”

Kokeile: Lisää tippa Valoria pulssipisteisiisi samalla kun teet visiotauluasi. Kiinnitä tauluun inspiroivia kuvia Black Sprucen, Camphor Woodin ja Frankincensen tuoksussa.

Luontainen motivaatio

Monet unelmoivat maineesta ja mammonasta? Ulkosyntyisten tarpeiden sijasta kannattaa keskittyä sisäisiin tarpeisiin. Tutkimuksen mukaan on parempi keskittyä sisäiseen motivaatioon ulkoisen motivaation sijasta, koska ulkoiset motivaatiotekijät saattavat jopa huonontaa suoritusta. Mikä motivoi sinua? Mikä saa sinut innostumaan? Kokeile kirjoittaa tavoitteesi, unelmasi ja halusi paperille. Luetelmakohtien tekeminen on myös hauska tapa tehdä viikoittaisia kiitollisuus-, mieliala- ja kauneusidealistoja.

Kokeile: karkoita talvimasennus avaamalla pullo auringonpaistetta. Laita sitruksinen Harmony laukkuusi, ja aina kun tunnet notkahduksen olevan tulossa, kaiva pullo esiin ja anna öljyseoksen appelsiinin ja ruusun tuoksut nostattaa mielialaasi.

Kasvua suosiva ajattelutapa

Vuoden ensimmäistä päivää pidetään yleensä uuden alkuna.  Selkeyttääksesi mieltäsi voit kokeilla meditoimista vuoden ensimmäisenä aamuna. Aloita keskittymällä viiteen elämäsi tärkeään osa-alueeseen: mieleen, kehoon, sieluun, työhön ja henkilökohtaiseen. Ole kärsivällinen ja muista, että uuden tavan luomiseen menee yleensä noin 66 päivää. Kun uudesta tavasta tulee osa arkea, pystyt pitämään sitä yllä, vaikka elämä olisikin kiireistä.

Kokeile: Kokeile laittaa pitkän päivän jälkeen muutama tippa Forgivenesiä lämpimään kylpyyn, ja anna eteeristä öljyä sisältävän kylvyn rauhoittaa. Jasmiini ja tuoksuilangia hellivät kehoa ja mieltä, ja ennen kuin huomaatkaan, tästä kylvystä on tullut viikoittainen rutiini, jota odotat innolla.

Aito menestys

Mitä menestys tarkoittaa sinulle? Jollekin menestys voi tarkoittaa enemmän hymyilemistä tai uuden kielen oppimista. Kun kiinnität enemmän huomiota siihen, mitä menestys sinulle tarkoittaa, voit helpommin tulla paremmaksi versioksi itsestäsi.  Ehkä sinulle menestys tarkoittaa ystävällisyyttä tai muiden auttamista. SMART-tavoitteiden (erityinen, mitattava, nimittävä, realistinen, ajallinen) sijasta kannattaa keskittyä HEART-tavoitteisiin (suomennettuna hoitava, voimaannuttava, yhdistävä, realistinen ja muutosvoimainen).

Kokeile: Tuodaksesi lisää luovuutta ja yhteyttä elämääsi, kokeile Inner Child -öljysekoitusta. Laita tippa kosteusvoiteeseesi, jota aamulla levität ihollesi. Tuo päiviisi mandariinin, sitruunaruohon ja pomeranssinkukan tuoksuja, kun lisäät Inner Childia ihonhoitorutiiniisi.

Juhliminen

Mikä tekee olosi hyväksi? Harvard-yliopiston professorin Teresa Amabilen tekemän tutkimuksen mukaan ihmisiä motivoi eniten edistyminen:

“Vaikka edistyminen olisi hidasta, tunne siitä, että asiat kuitenkin menevät eteenpäin tekevät eron hyvän ja huonon päivän välillä.”

Arvioi edistystäsi ja juhli pieniä onnistumisia. Onnistumista voi juhlia vaikka hieronnalla tai kasvohoidolla.

Kokeile: Niksen on hollantia ja se tarkoittaa iisisti ottamista. Unohda suorittaminen ja rentoudu. Laita Present Time -öljysekoitusta diffuuseriin ja täytä kotisi makean mantelin ja pomeranssin ystävällisillä tuoksuilla.

Itsehoito

Selätä stressi virkistämällä mieltä, kehoa ja sielua. Keskity joka kuukausi vain muutamaan hyvinvointialueeseen.  Tee itsellesi helppo lista. Tässä on muutama idea listaan: napostele vähemmän ja vältä sosiaalisessa mediassa roikkumista ennen nukkumaan menoa. Kun teet iloa tuottavia asioita, elämässäsi on enemmän autenttisia ja onnellisia hetkiä.

Kokeile: Aina kun voit, anna itsellesi lyhyt hieronta sekoittamalla 2-3 tippaa virkistävää Releasea ja kaksi pumpullista Young Living V-6-perusöljyä. Hiero seoksella niskaa ja muita kehon kivistäviä kohtia, janauti vihermintun kihelmöinnistä ja sinisen pietaryrtin viilentävästä tunteesta iholla.

Mitä ideoita sinulla on uudelle vuodelle?

 

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.