Cele mai populare 11 uleiuri esențiale și superputerile lor

0 15/01/2020 - Descoperă uleiurile esențiale, Începător în uleiuri esențiale, ULEIURI ESENȚIALE

Rezoluții, obiective de fitness și planificarea intențiilor.  Dacă te simți copleșit/ă de promisiunea unui ”an nou, un nou tu,” poate că ar fi bine să iei o pauză pentru a reconecta cu sinele tău autentic.  În loc de așteptări imposibil de mari, ar fi mai bine să te concentrezi pe micile victorii zilnice care oferă bucurie.  Adaugă câteva din aceste unsprezece uleiuri esențiale generoase pentru o îngrijire personală extraordinară de care te vei bucura cu siguranță.

1. Uleiul esențial Lavender

Pentru un ritual simplu de seară, adaugă câteva picături de ulei esențial Lavender  într-o sticlă cu pulverizator plină cu apă.  Pulverizează ușor pe perna ta pentru un miros subtil și calmant.  Știai că în Franța, în secolul al 14-lea,  regele Charles VI a cerut ca pernele lui să fie umplute cu lavandă pentru un somn dulce.  Un ulei esențial versatil potrivit pentru un rege sau o regină.

2. Uleiul esențial Peppermint

Distilat cu aburi din frunze;  Uleiul esențial Peppermint este minunat de ținut în buzunar pentru a fi utilizat ca parte a unei revigorări instante.  Îl poți plasa pe biroul tău la muncă pentru o reîmprospătare rapidă, când îl pui în palme și inhalezi.  Acest miros răcoritor te va readuce cu siguranță în prezent.

3. Uleiul esențial Lemon

Presat la rece din coji, sunt necesare aproximativ 75 lămâi pentru a umple o sticluță de 15 ml de ulei esențial Lemon  de la Young Living.  Ideal pentru difuzare și pentru transformarea căminului tău înainte de meditația de dimineață sau sesiunea de yoga.  Momentele de conștientizare nu au fost niciodată mai pline de prospețime.

4. Uleiul esențial Frankincense

Adaugă un dram de opulență regimului tău de frumusețe cu acest ingredient vedetă, adesea numit ”aurul lichid”. Tămâia nu a fost populară doar în rândul celor trei magi ci și în Egiptul antic unde era utilizată pentru a îmbălsăma faraoni.  Încearcă să adaugi câteva picături de ulei esențial Frankincense  într-o loțiune neutră pentru corp, lăsându-ți pielea catifelată cu o mireasmă delicată, dulce, intensă.

5. Amestecul de uleiuri esențiale Thieves®

Fiind o revigorare puternică, acest miros intens apare în mai mult de o duzină de produse Young Living.   Infuzat cu muguri de cuișoare, frunze de eucalipt, uleiuri esențiale de lămâie, scorțișoară și rozmarin pentru o aromă primitoare.  Oferă bucurie și reîmprospătează-ți casa adăugând câteva picături din acest ulei esențial erbaceu primitor în produsele tale de curățenie de la Thieves pentru o prospețime suplimentară.

6. Uleiul esențial Lemongrass

Acest miros vesel oferă o briză revigorantă de prospețime.  Pur și simplu adaugă ulei de cocos, sare Epsom și câteva picături de ulei esențial Lemongrass  în apa fierbinte de baie pentru a te bucura de aroma sa senină, lăsându-ți grijile să dispară.  Poți pune Lemongrass+  în apă, ascultând recomandarea de a bea 6-8 de pahare pe zi, dar cu mai mult gust.

7. Uleiul esențial Cedarwood

Poate că este întuneric afară dar tu poți aduce puțină căldură în viața ta, cu această aromă caldă, relaxantă a uleiului esențial Cedarwood. Distilat cu aburi din lemnul cedrului, adaugă câteva picături într-un gel de duș neutru, pentru un miros delicat, echilibrant, care te va ajuta cu siguranță să te trezești plin/ă de energie.  Începe fiecare zi cu prospețime și seninătate cu o piele luxuriant de curată.

8. Uleiul esențial Vetiver

Originar din Madagascar, aroma umedă, pământoasă a uleiului esențial Vetiver  este distilată cu aburi din rădăcini, încurajând echilibru și fericirea. Difuzează-l pentru o sesiune matinală de meditație mai plină de echilibru.  Îl poți amesteca și cu uleiul esențial Ginger  pentru un miros cald și ușor intens.

9. Uleiul esențial Oregano

Numele botanic al uleiului esențial Oregano este Origanum vulgare. Derivă din cuvintele grecești ”oros” și ”ganos”, ceea ce înseamnă ”bucuria munților”, oferind un miros delicios și vibrant.  Difuzează uleiul esențial Oregano  cu uleiul esențial Joy ™ pentru un parfum cald, stimulent, transformându-ți căminul în propriul tău refugiu personal.  Completează această ofrandă erbacee cu Oregano+, o necesitate pentru orice entuziast culinar.

10. Ulei esențial Grapefruit

Provenind din copacii pereni care cresc până la 9 metri înălțime, uleiul esențial Grapefruit  este minunat pentru a fi amestecat în loțiuni, tonifiante și demachiante pentru o piele curată și plină de prospețime.  Dacă coșul de gunoi din bucătărie nu miroase prea frumos, poți înmuia o perniță de vată în ulei esențial Grapefruit și apoi o poți pune la baza coșului gol.  Acoperă baza coșului cu bicarbonat de sodiu și lasă așa peste noapte.  Bucură-te de un miros plăcut, senin, în dimineața următoare.

11. Amestecul de uleiuri esențiale Young Living R.C.

Acest amestec pământos de molid, chiparos și trei tipuri de uleiuri de eucalipt, R.C. este ideal pentru a fi aplicat pe piept și pe ceafă, pregătindu-te pentru antrenament.   Combină-l cu Young Living V-6 ,  pentru a face ca pielea ta obosită să se simtă catifelată.


Ce ulei esențial de la Young Living vei adăuga pe lista ta de dorințe pentru îngrijirea personală în 2020?

Spune-ne în comentarii!

 

 

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.