Eteriska oljor för kärleken på alla hjärtans dag

0 14/02/2022 - Helgdagar, I HEMMET, Livsstil, VÄLBEFINNANDE

Glad alla hjärtans dag från oss alla på Young Living! Februari är kärlekens och omtänksamhetens månad, så vi kan inte komma på ett bättre sätt att fira än att berätta för er om några av våra mest romantiska oljor, blandningar och oljeberikade produkter. Oavsett om du vill skapa en härlig stämning med en sensuell blandning, hoppas skämma bort din älskling med en oljegåva eller helt enkelt planerar att prioritera att ta hand om dig själv nu i februari så har precis rätt dofter för dig. I det här blogginlägget kommer vi att svara på dina frågor om några av våra mest romantiska Young Living-produkter – som alla passar perfekt på alla hjärtans dag!

Kan romantiken blomstra med Rose?

Glöm blommorna! Varför inte testa något lite mindre traditionellt denna alla hjärtans dag och skämma bort din älskling med en flaska av vår lyxiga eteriska olja Rose (ros)? Rose har en fräsch och lugnande blomdoft och oljan är lika underbart romantisk som blomman i sig. Eftersom det går åt 10 kg rosblad till en flaska rosolja så är Rose så lyxig som det går och oavsett om du väljer att använda den i ett avslappnande bad eller som parfym på halsen så kommer du att bli förälskad i den här oljan.

Den eteriska oljan Rose med en ros

Kan jag skapa stämning med Sacred Sandalwood?

Om du känner dig varm och upplyft när du är med din partner kan doften av Sacred Sandalwood (äkta sandelträ) fungera på samma sätt när han eller hon inte är där. Den eteriska oljan Sacred Sandalwood är en populär basnot i många parfymer och den är särskilt romantisk på grund av sin söta, träaktiga och heta doft. För maximal påverkan på alla hjärtans dag, testa att blanda 2-3 droppar Sacred Sandalwood med Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex för en mycket lyxig och glödhet massage!

Den eteriska oljan Sacred Sandalwood med ryggmassage

Kan jag göra ett kärleksrecept med Ylang Ylang?

En av de bästa sakerna med den eteriska oljan Ylang Ylang är hur fantastiskt användbar den är. Nu när det är alla hjärtans dag, varför inte använda den här exotiska oljan och skapa en mycket romantisk blandning som gör att din äkta hälft känner sig mer förälskad än någonsin? Ylang Ylang är en perfekt eterisk olja för att främja kärlek och romantik eftersom den passar jättebra tillsammans med dofter såsom ros, jasmine och eukalyptus, som alla fungerar utmärkt i alla hjärtans dag-blandningar! Applicera som en parfym eller använd i din skönhetsrutin för att få mjuk och underbart doftande hud.

Den eteriska oljan Ylang Ylang med en parfymflaska

Kan jag ge dem extra energi med Black Pepper?

När det gäller alla hjärtans dag är nog den eteriska oljan Black Pepper inte den första doften som du kommer att tänka på. Den kan dock vara mycket stimulerande och passar därför utmärkt vid massage. Eller, om du letar efter sätt att ge extra krydda till din alla hjärtans dag, varför inte testa att laga någon mat som innehåller den eteriska Plus-oljan Black Pepper+? Den är inte bara perfekt i soppor och sallader, utan kan även användas i marinader och är en utmärkt ersättningsprodukt för färsk svartpeppar.

De eteriska oljorna Black Pepper och Black Pepper Plus vid en middag med tända ljus

Hur tänker du använda romantiska eteriska oljor på alla hjärtans dag? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com.

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.