Vad är hemligheten bakom Savvy Minerals-sminket?

0 13/10/2020 - SKÖNHET, Smink, YL-produkter, YOUNG LIVING

Genom historien har många giftiga ingredienser hamnat i flera av branschens mest omtyckta skönhetsprodukter.

Trots att riktigt skadliga ämnen såsom arsenik och kvicksilver inte längre används så finns det fortfarande många problematiska ingredienser som gömmer sig bland informationen på produktetiketterna. Där prioriteras starka färger och syntetiska doftämnen framför fördelarna med de naturliga ingredienserna som inte testats på djur som Young Living Essential Oils använder. På senare år har ren skönhet blivit mer och mer populärt med produkter som har skapats med kropp och miljö i åtanke. Dessa produkter låter kunden framhäva sina favoritdrag utan att tumma på ingrediensernas kvalitet. Vad är hemligheten bakom Savvy Minerals®?  Savvy Minerals® erbjuder otaliga fördelar tack vare ingredienserna som är hållbart anskaffade, berikade med eteriska oljor och fria från parabener och ftalater och ger dig samtidigt allt du behöver för att skapa snygga sminkningar inför alla slags tillfällen. Med detta sminksortiment kan man bygga upp färgen utan att sminket torkar ut och det sitter hela dagen. Det gör allt från att minska rodnad till att lindra och fräscha upp huden samt förbättra hyn.


Här nedan hittar du några av våra Savvy-favoriter som du kan använda till både en minimalistisk vardagssminkning och en dramatisk festlook.

Rouge – Förstärk en frisk och ungdomlig hy och framhäv din naturliga lyster med Savvy Minerals Blush. Använd den på kindbenen och njut av en len och lyxig applicering med en färg som lätt kan byggas upp och blandas ut. Ögonskugga – Oavsett om du letar efter en palett eller en särskild färg till sminkväskan så kommer våra ögonskuggor med säkerhet att imponera med de starka mineralnyanserna och lavendeloljan de innehåller. Välj en svag persikofärg för att framhäva din naturliga skönhet eller skapa en dramatisk festlook med starka och glittrande nyanser.

Eyeliner – Förstärk dina ögons naturliga skönhet med vår mineralbaserade eyeliner. Den är vegansk, passar känslig hud och har en mattsvart nyans som passar från morgon till kväll och som gör dig oemotståndlig.

Foundation – Vår Savvy Minerals Foundation Powder® kan byggas upp för att uppnå naturlig till full täckning och dämpar porer samt minskar rodnad. Förstärk din huds skönhet och använd denna foundation för att få en underbart vacker finish.

Läppglans – Njut av naturlig till medelhög glans utan att tumma på kvaliteten med våra fantastiska läppglans. Läppglansen både återfuktar och mjukgör läpparna och gör att de ser fylligare ut för en plutig look som fullbordar din makeup. Den passar också bra ihop med Savvy Minerals Lipstick® när du vill förstärka vardagslooken och få en mer festlig kvällssminkning. Läppstift Savvy Minerals Lipsticks® appliceras lätt och har en krämig konsistens med medelhög täckning. Läppstiftet har naturliga och vackra nyanser som framhäver din skönhet och ger läpparna ett fylligare utseende. Läppstiftet innehåller sötmandelolja och E-vitamin som mjukgör läpparna och det kommer snabbt att bli din favoritprodukt.

Borstar – Savvy Minerals by Young Living Brush Set passar utmärkt till ditt smink med fem borstar i ett snyggt och elegant fodral. Borstarna och penslarna är tillverkade av syntetfiber av hög kvalitet för att göra det lätt och lyxigt att applicera sminket och de passar perfekt med Savvy Minerals-produkterna. De är lätta att rengöra, torkar snabbt och är riktigt behändiga. Om du hellre vill utöka din kollektion med specifika borstar så har vi även fyra separata borstar som är utformade för att passa våra andra produkter. MultiTasker – När du känner för något dramatiskt är MultiTasker® produkten för dig. Den är utmärkt som eyeliner, ögonskugga och ögonbrynsfärg med en rikt pigmenterad och fyllig mörkbrun nyans – en av våra mest mångsidiga och användbara produkter. Den innehåller veganska och mineralbaserade ingredienser som passar känslig hud och den uppbyggbara nyansen passar från morgon till kväll och tillför glamour samt förhöjer din unika skönhet.

Veil – Om du känner för en glänsande och retuscherad finish bör du prova vårt veil-puder. Det förstärker konturerna samtidigt som det suddar ut linjer och döljer porer på alla hudtoner. Det skimrande pudret gör så att din foundation sitter på plats samtidigt som du ser strålande ut.

Mascara – Om du letar efter en mascara som vårdar och ger fransarna definition samtidigt som den passar känslig hud är vår naturliga Savvy Minerals Mascara®, som inte har testats på djur, produkten för dig. Den är berikad med eterisk lavendelolja och med din naturliga skönhet i åtanke och passar såväl dagtid som på festliga kvällar.


Vilken Savvy Minerals-produkt ser du mest fram emot att prova? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.