7 utilizări zilnice ale amestecului Stress Away

0 30/03/2020 - Toate postările

Cu miresme delicioase ca cele de limete, vanilie, lavandă și nu numai, nu e de mirare că amestecul de uleiuri esențiale Stress Away   este unul dintre cele mai populare produse ale Young Living!  Când inspiri acest miros dulce, citric, nu poți abține să nu te oprești, să inspiri profund și să te relaxezi- chiar dacă hainele încă nu îți sunt împăturite, ai o listă de lucruri de făcut și copii energetici în jurul tău.

Află cum poți adăuga și mai mult bunătatea uleiului esențial Stress Away în cotidianul tău cu ajutorul sugestiilor noastre care vor face din acest amestec unul din cele mai utilizate de tine!

  1. Relaxează-te

Un moment relaxant pentru tine te poate ajuta să îți concentrezi gândurile și îți poate aminti să investești în lucrurile pe care le poți controla în detrimentul celor pe care nu le poți controla.  Fă-ți timp să te relaxezi, să te destinzi sau să meditezi și să te bucuri de mirosul calmant al lavandei când difuzezi Stress Away.

  1. Inspiră-te

Mirosul senin al uleiului senin Lime  din Stress Away, oferă acestui amestec o aromă înălțătoare care te poate inspira în timp ce creezi, lucrezi sau plănuiești.  Pregătește-ți calea pentru un impuls mai mare de creativitate și difuzează Stress Away la birou, în atelierul tău sau în bucătărie!

  1. Destinde-te cu o seară de spa

O baie fierbinte este lucrul de care ai nevoie pentru a te ajuta să te destinzi și să te relaxezi după o zi lungă de muncă!  Adaugă Stress Away în  apa aburindă de baie sau într-o baie luxuriantă pentru picioare.

  1. Ai grijă de șuvițele tale

Uleiul esențial Cedarwood  din Stress Away, oferă acestui amestec o aromă caldă, echilibrantă, pe care vei dori să o porți cu tine oriunde!  Masează-ți părul și scalpul cu Stress Away și te vei bucura de mireasma sa pe toată perioada zilei.

  1. Ai grijă de barba ta

Adaugă  câteva picături de amestec de uleiuri esențiale Stress Away în uleiul tău pentru barbă și vei mirosi de parcă tocmai te-ai întors dintr-un loc exotic.  Mirosul lemnos, ușor citric al amestecului Stress Away te va revigora oricând.  Adaugă câteva picături în uleiul de cocos pentru ca barba ta să aibă un aspect strălucitor și neted!

  1. Creează un parfum dulce

Stress Away este unic pentru că este singurul amestec de uleiuri esențiale de la Young Living care conține vanilie.  Dulceața suplimentară a vaniliei din acest ulei esențial adaugă o notă dulce și plăcută amestecurilor. Citește postarea noastră de pe blog cu amestecuri pentru aromatizatoare `Cu aromă de desert` și inspiră-te pentru a-ți crea propriile amestecuri!

  1. Ia-l cu tine în deplasare

Te poți bucura de Stress Away nu numai sticluțele tradiționale de ulei, ci și într-un roll-on, ceea ce înseamnă că poți purta oriunde cu tine acele note exotice de limete, vanilie și lavandă!  Ține la îndemână acest clasic Stress Away Roll-on   în geanta ta, în mașina ta sau pe birou și aplică-l pe ceafă sau pe tâmple.

Care este modul tău favorit de a folosi Stress Away?

Împărtășește cu noi în comentarii cele mai bune sugestii ale tale!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.