7 utilizări zilnice ale amestecului Young Living Stress Away®

0 03/05/2023 - Descoperă uleiurile esențiale, Produse YL, ULEIURI ESENȚIALE, YOUNG LIVING

Cu miresme delicioase ca cele de limete, vanilie, lavandă și nu numai, nu e de mirare că amestecul de uleiuri esențiale Young Living Stress Away® este unul dintre cele mai populare produse ale Young Living! Acest amestec brevetat, formulat de fondatorul nostru, D. Gary Young, combină arome din jurul lumii pentru a crea un amestec care poate fi utilizat pentru exact ceea ce-i spune numele! Când inspiri acest miros dulce, citric, nu te poți abține să nu inspiri profund și să te relaxezi – chiar dacă hainele încă nu îți sunt împăturite, ai o listă de lucruri de făcut și copii energetici aleargă în jurul tău.

Află cum te poți bucura de o mai bună conștientizare de-a lungul zilei cu sfaturile noaste de top care te vor face să te îndrăgostești de acest amestec frumos!

Amestecul de uleiuri esențiale Stress Away®

 

Meditează

În mijlocul haosului vieții, este important să îți iei un moment pentru a te relaxa și a reflecta. Young Living Stress Away poate fi adiția perfectă în practicile tale de meditație, ajutându-te să-ți găsești pacea și liniștea. Pentru a-l utiliza, aplică câteva picături pe încheieturi, tâmple sau pe gât înainte de-a începe să meditezi. Aroma calmantă te poate ajuta să obții o stare mai profundă de relaxare, permițându-ți să te cufunzi pe deplin și să profiți la maximum de meditație.

Imagine cu femei meditând

 

Destinde-te cu o seară de spa

Când ai nevoie de timp pentru a te destinde, încearcă să adaugi amestecul Young Living Stress Away în apa din cadă. Aroma liniștitoare a amestecului Young Living Stress Away poate ajuta la ameliorarea tensiunii și la promovarea unui sentiment de liniște. Pentru o experiență și mai luxuriantă, încearcă bilele noastre relaxante pentru duș cu Living Stress Away. Aceste bile efervescente sunt infuzate cu mirosul relaxant al amestecului nostru brevetat, creând o experiență ca de spa în confortul căminului tău.

Imagine cu o femeie într-o baie cu spumă.

 

Ai grijă de părul tău

Aroma caldă, echilibrată a lemnului de cedru în Young Living Stress Away, este atât de îmbietoare încât vei vrea să-l iei cu tine oriunde ai merge. Un mod de a face asta este prin diluarea și masarea amestecului Young Living Stress Away pe scalp și păr. Astfel, te vei bucura atât de mirosul său pe tot parcursul zilei, cât și îți va lăsa părul cu un aspect strălucitor și mătăsos. Dă-i drumul și arată-i părului tău puțină dragoste!

Imagine cu o femeie care își masează ulei în păr.

 

Ai grijă de barba ta

Pentru un miros proaspăt și revigorant încearcă să adaugi Young Living Stress Away în uleiul tău de barbă. Aroma lemnoasă, citrică este suficient de versatilă pentru a fi purtată de către oricine și este o alegere minunată pentru orice stil de barbă. Pur și simplu adaugă câteva picături de ulei de cocos și masează în barbă pentru a o lăsa cu un aspect strălucitor și neted!

Imagine cu un bărbat care se dă cu ulei de barbă.

 

Inspiră-te

Mirosul senin, revigorant de limete în amestecul de uleiuri esențiale Young Living Stress Away îți poate îmbunătăți dispoziția și te poate inspira în timpul momentelor de creativitate și de concentrare. Ține o sticlă la îndemână, în locul în care îți desfășori activitatea și inspiră delicat mirosul oricând ai nevoie de un impuls de inspirație. Aroma revigorantă te poate ajuta să creezi un sentiment de claritate și poate fi o cale spre o mai mare creativitate și productivitate. Încearcă-l în următoarea ta sesiune de lucru manual sau zi de lucru și vezi cum Young Living Stress Away te ajută să-ți menții inspirația.

Imagine cu femei muncind la o masă

 

Ia-l cu tine în deplasare

Ia mirosul exotic de limete, vanilie și lavandă cu tine oriunde ai merge cu roll-on-ul Young Living Stress Away. Ambalajul convenabil îți permite să te bucuri de aroma echilibrată, relaxantă al lui Young Living Stress Away, din mers. Ține-l în poșetă, geantă, mașină sau pe birou și aplică-l pe ceafă și tâmple oricând te simți copleșită. Cu roll-on-ul Young Living Stress Away, poți pleca într-o mică excursie și să găsești un moment de pace și liniște oriunde te-ai afla.

Imagine cu o femeie care aplică Young Living Stress Away® Roll-On.

 

Creează un parfum dulce

Young Living Stress Away este un amestec de uleiuri esențiale incredibil de versatil care poate fi utilizat într-o varietate mare de moduri. Cu o combinație unică de miresme uimitoare inclusiv limete, vanilie, lemn de cedru, copaiba și lavandă, servește ca o bază perfectă pentru a-ți crea propriile amestecuri care satisfac nevoile tale specifice. Îl poți amesteca cu alte uleiuri pentru a-ți crea propriul parfum simbol sau folosește-l de unul singur pentru un parfum bine echilibrat. Posibilitățile sunt infinite!

Iată câteva amestecuri interesante pe care le poți crea cu Young Living Stress Away:

`Bonjour, frumoaso`

`Dor de drum`

`Impuls de concentrare`

Imagine cu femeie realizându-și propriul amestec.

 

Dă like la acest articol de blog și spune-ne cum îți place să utilizezi Young Living Stress Away!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.