Kezdd el az utad a Young Livinggel!

0 10/05/2022 - YL életstílus, YOUNG LIVING

A Young Living – amely a jóllétet, az értelmes célokat és a bőséget szeretné erősíteni a helyi közösségekben – egy olyan vállalat, amely gazdálkodókból, családokból, alkotókból, lepárlókból és álmodozókból áll, akik mindannyian a természet élő energiájának erejét akarják hasznosítani az emberiség gazdagítására, hogy az illóolajok használata minden otthonba eljusson. Ebben a blogbejegyzésben megválaszoljuk neked a Young Livinggel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, hogy alaposabb betekintést nyerhess ennek az úttörő vállalatnak a működésébe és azt is elmondjuk, te hogyan kapcsolódhatsz be ebbe!  Mire vársz még?

Mi a Young Living, és mit értékesítünk?

A Young Living egy sokoldalú cég, amelynek számos egyedi terméke van, de leginkább ismert és szeretett termékei az illóolajok és illóolajkeverékek., amelyek közül a legnépszerűbbek a Lavender, , a Tea Tree és a Thieves®.   A D. Gary Young (1949 – 2018) által alapított Young Living Essential Oils, az illóolaj mozgalom úttörőjévé vált az elmúlt 25 évben. Székhelye ma Lehiben (USA, Utah állam) található.    A Young Living, amely a világon piacvezető az illóolaj és wellness kellékek területén, emberek millióit inspirálja, hogy megtapasztalják a természet jótékony ajándékait és fölfedezzék az életreszóló változásokat hozó új lehetőségeket.

Gary Young, a Young Living alapítója, levendulamezőn ülve

Miért a Young Livinget válaszd a többi illóolaj céggel szemben?

A legfontosabb indok a Young Living mellett, hogy itt vásárolhatod meg a legmagasabb minőségű és a lehető legtisztább illóolajokat. 23 vállalati tulajdonú és partnergazdasággal, amelyek részt vesznek illóolajaink lepárlásában, valamint a Seed to Seal® minőség iránti elkötelezettségünkkel biztosítjuk, hogy “Beszerzés, Kutatás és Szabvány” („Sourcing, Science and Standards”) rendszerünk meghaladják azt, amit versenytársaink és a szupermarket márkák kínálnak. A Young Living Essential Oils ideális választás. A Young Living további előnye, hogy lehetőséget kínál saját vállalkozásod felépítésére, Young Living márkapartnerként. A Young Living bőkezű kompenzációs terve nem csak arra ad lehetőséget, hogy kézbe vedd a jövődet, hanem arra is, hogy saját időbeosztás szerint dolgozz, élvezd a széleskörű kapcsolati háló nyújtotta lehetőségeket, exkluzív gyakorlati tapasztalatokat és erős közösségi érzést biztosít, miközben megosztod a kedvenc termékeidet barátaiddal és a családoddal.

Hogyan lehetsz Young Living márkapartner és milyen előnyöket élveznek a márkapartnerek?

A Young Living márkapartner regisztráció nagyon egyszerű, és számos fantasztikus előnnyel jár, beleértve az exkluzív árakat. A márkapartnerek nemcsak 24%-os kedvezményt kapnak kedvenc termékeik kiskereskedelmi árából, de jutalmakat és ingyenes termékeket is szerezhetnek az Essential Rewards hűségprogramunkon keresztül, valamint kihasználhatják az egyedi promóciókat. A regisztrációhoz egyszerűen kattints az alábbi linkre. Készülj fel a sikerre, és vásárlod meg valamelyik Young Living kezdőkészletet, csatlakozz Essential Rewards programunkhoz, és indulj el a YL úton még ma!

Csatlakozz a Young Livinghez, és élvezd a 24% kedvezményt kedvenc termékeid kiskereskedelmi árából! Regisztrálj most!’

Mi a Young Living “Kompenzációs terv”?

A Young Living Kompenzációs terv az iparágban egyedülálló módon nagyvonalú lehetőségeket kínál, amelynek célja, hogy segítsen elérni számodra a bőséget.   Miután elkezded felépíteni saját vállalkozásodat, és meglátod annak előnyeit, lehet, hogy készen állsz megosztani ezt a sikert másokkal is azáltal, hogy lerakod a vezetővé válásod alapjait. A lehetőségek végtelenek, a “Generációs” vezetői bónuszunktól – amely a Young Living havi jutalékos eladásainak 6,25%-át teszi ki, és attól függ, hogy Te és csapatod vezetői milyen rangot érnek el minden hónapban – a “Diamond” vezetői bónuszunkig, amit a Diamond vezetők jutalmaként kapnak a Young Living világszerte történő felépítéséhez nyújtott segítségért.

Mi az a PV és hogy működik?

A Young Livingnél a PV (Personal Volume), a személyes mennyiséget jelenti. Sok Young Living termékhez személyes mennyiség (PV) van hozzárendelve, és az eladott termékek mennyiségét legtöbbször PV-ben fejezzük ki. A PV a Kompenzációs terven belüli rangsorolás egyik feltétele, és minden jutalékperiódus során halmozódik.
A kiskereskedelmi bevételekre és a regisztrációs bónuszokra való jogosultsághoz a Young Living márkapartnernek legalább 50 PV értékű havi rendelést kell leadnia. A Young Living minden hónapban PV promóciót is indít, ahol ajándékokat és jutalmakat szerezhetsz kedvenc illóolajaid és YL termékeid vásárlásával.

Mi az a Young Living ER Programja, és hogyan működik?

A Young Living Essential Rewards programbiztosítja, hogy soha ne fogyj ki kedvenc YL termékeidből.  Az általad kiválasztott termékeket minden hónapban házhoz szállítjuk. Ez a program kizárólag a Young Living márkapartnerek számára elérhető. Az ER Program egy hűség-előfizetési szolgáltatás, amely tele van előnyökkel! A kedvezményes szállítástól a hűségajándékokig, ezen a programon keresztül jutalmazzuk Young Living márkapartnereinket. Az előfizetéshez egyszerűen csatlakozz az Essential Rewards előfizetési programhoz az új márkapartnerként való regisztrálási folyamat során, vagy látogass el az Essential Rewards weboldalra, és kövesd a „Feliratkozás most!”
linket. Alternatív megoldásként kitöltheted és aláírhatod a Virtuális Irodában a „Márkapartner” menü alatt található űrlapot, és elküldheted nekünk e-mailben. Felhívjuk figyelmedet, hogy az űrlapot a számlatulajdonosnak kell kitöltenie és alá kell írnia.

Virágdiagram, amely különböző PV-díjakat mutat 120, 190, 250, 350 és 450 PV-re

Már Young Living márkapartner vagy, vagy azon gondolkozol, hogy még ma elkezded a Young Living utazásodat? Írd meg kommentben alul, vagy írj nekünk közvetlenül a mseublog@youngliving.com email címen.

Share

No comments

Leave a reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

* Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.