Krenite u avanturu uz Young Living Hrvatska

0 10/05/2022 - YL životni stil, YOUNG LIVING

Young Living je proizvođač eteričnih ulja koji čine poljoprivrednici, destileri, obitelji, stvaratelji i sanjari koji žele iskoristiti snagu prirode radi zdravijeg načina života, osjećaja svrhe, prosperiteta zajednica i dopiranja eteričnih ulja do svakog doma na planetu. U ovom ćemo blogu odgovoriti na nekoliko najčešćih pitanja o Young Livingu da biste stekli bolju predodžbu o ovoj revolucionarnoj tvrtki i saznali kako se uključiti u njen rad. Ne čekajte!

Što je Young Living i kakve proizvode prodaje?

Young Living nudi šaroliku paletu jedinstvenih proizvoda za dobrobit i zdrav način života. U prvom su planu eterična ulja i mješavine eteričnih ulja, uključujući popularne favorite kao što su eterično ulje lavande (Lavender), eterično ulje čajevca (Tea Tree) i mješavina eteričnih ulja Thieves®. Tvrtku Young Living Essential Oils sa sjedištem u Lehiju, Utah, SAD osnovao je D. Gary Young (1949. – 2018.), začetnik pokreta za promicanje prednosti eteričnih ulja koji traje već 25 godina. Kao jedan od vodećih proizvođača eteričnih ulja i rješenja za wellness, Young Living nadahnjuje milijune ljudi diljem svijeta da iskuse darove prirode i otkriju nove mogućnosti za životnu transformaciju.

Osnivač Young Livinga D. Gary Young sjedi na polju lavande

Zašto odabrati Young Living umjesto nekog drugog proizvođača eteričnih ulja?

Kad je riječ o eteričnim uljima i proizvodima obogaćenima eteričnim uljem, najvažniji je razlog za odabir Young Livinga najviša moguća kvaliteta i čistoća eteričnih ulja. Destilacija eteričnih ulja obavlja se na 23 korporativne i partnerske farme u skladu sa strogim programom kvalitete pod nazivom Seed to Seal®. Njime se jamče prvoklasni izvori, opsežna znanstvena istraživanja i visoki standardi. Upravo se po iznimnoj predanosti kvaliteti proizvođač Young Living Essential Oils ističe među konkurencijom i mnogim brendovima čija eterična ulja možda pronalazite na policama drogerija i supermarketa. Young Living izdvaja se i po tome što vam daje dobru priliku da razvijete uspješno poslovanje kao Young Livingov partner brenda. Zahvaljujući velikodušnom Planu nagrađivanja možete uzeti budućnost u svoje ruke i samostalno upravljati svojim vremenom kako vam to najbolje odgovara. Poslovna prilika s Young Livingom stvara mogućnosti za širenje vašeg poslovnog tima, sudjelovanje u praktičnim edukacijama i stjecanje snažnog osjećaja zajedništva dok dijelite omiljene proizvode s obitelji i prijateljima.

Kako postati partner brenda Young Living i kakve prednosti naši partneri ostvaruju?

Da biste postali partner brenda, trebate dovršiti jednostavan postupak upisa kojim stječete čitav niz pogodnosti, uključujući pristup ekskluzivnim cijenama. Partneri brenda ostvaruju 24 % popusta na maloprodajne cijene najdražih proizvoda, mogućnost sudjelovanja u jedinstvenim promocijskim akcijama, kao i priliku za osvajanje sjajnih nagrada i besplatnih proizvoda u programu vjernosti Essential Rewards. Kliknite vezu u nastavku da se pridružite Young Livingu kao partner brenda. Postavite temelje uspjeha kupnjom jednog od Young Living početnih kompleta, uključite se u Essential Rewards i započnite avanturu s Young Livingom već danas!

Natpis s tekstom ‘Pridružite se Young Livingu i iskoristite 24 % popusta na maloprodajne cijene omiljenih proizvoda! Uključite se sada!’

Što Young Living nudi u Planu nagrađivanja?

Young Livingov Plan nagrađivanja skup je poslovnih prilika za zaradu. Uslijed podizanja vlastitog posla i postizanja dobrih rezultata možda ćete biti spremni da ostvareni uspjeh podijelite s drugima kao lider prodajne organizacije. Dodatnih financijskih prilika za razvoj tima ima napretek – od Generation Leadership Bonusa u iznosu od 6,25 % mjesečne provizije od prodaje Young Livingovih proizvoda, ovisno o rangu koji vi i lideri u vašem timu dosegnete u mjesecu, do Diamond Leadership Bonusa, nagrade koju Diamond lideri dobivaju za svoju pomoć u širenju Young Livinga širom svijeta.

Što je PV i kako funkcionira?

PV (eng. Personal Volume) je pokrata koja se odnosi na vrijednost osobnih narudžbi. Većini naših proizvoda dodijeljen je određeni iznos PV-a. Zbroj PV-ova svih naručenih proizvoda čini ukupan PV narudžbe. PV je jedan od uvjeta za napredovanje u rangu u okviru Plana nagrađivanja, a zbraja se u svakom razdoblju provizije. Da bi se partner brenda kvalificirao za zaradu od maloprodaje i za bonuse temeljene na svojim upisima drugih osoba u Young Living, mora svaki mjesec izvršiti narudžbu od najmanje 50 PV bodova. Svakog mjeseca organiziramo i PV promocije u kojima možete jednostavno osvajati poklone i nagrade kupnjom omiljenih eteričnih ulja i drugih proizvoda.

Što je Essential Rewards i kako funkcionira?

Essential Rewards je nagradni program Young Livinga za partnere brenda uz koji nikad nećete ostati kratkih rukava kad je riječ o vašim najdražim proizvodima. Uz ovaj pretplatni program vjernosti možete svakoga mjeseca uživati u željenim proizvodima koje vam dostavljamo do vrata. Njegove brojne pogodnosti, od snižene cijene dostave do vrijednih poklona, nagrađuju vas za vjernost. Na Essential Rewards možete se pretplatiti tijekom upisa kao novi partner brenda. Također možete posjetiti web-stranicu programa Essential Rewards i kliknuti vezu za pretplatu. Isto tako, u odjeljku Resursi za partnere brenda u Virtualnom uredu možete preuzeti obrazac za pridruživanje, ispuniti, potpisati i poslati nam ga e-poštom. Obrazac smije ispuniti i potpisati jedino vlasnik Young Living korisničkog računa.

Grafikon s prikazom različitih nagrada za narudžbe s PV-om od 120, 190, 250, 350 i 450

Jeste li partner brenda Young Living ili još razmišljate o poslovnoj prilici s Young Livingom? Ostavite komentar u nastavku ili nam se javite na mseublog@youngliving.com.

Share

2 komentara

 • Milica Borić 21/07/2022 - 6:11 PM Reply

  Želim naručiti proizvode na našoj stranici, prošle godine sam se prijavila u youngliving,mentorica je Iva. Sad ne znam što trebam da napravim ponovno narudžbu i da ostvarimo popuste.

  • Christina 03/08/2022 - 8:52 AM Reply

   Postovana Milice,

   Hvala Vam na komentaru.

   Ljubazno Vas molimo da se obratite korisnickoj podrsci na sljedecu email adresu: korisnickapodrska@youngliving.com kako bi Vam pomogli pristupiti Vasem korisnickom racunu te Vam pomoci sa infomacijama koje su Vam potrebne.

   Zelimo Vam ugodan dan.

  Leave a reply

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  * Please note all comments are moderated and will not appear immediately. In addition, it is possible that some posts may be slightly modified in accordance with Young Living's Policies and Procedures and current legislation.