Sujuvat siirtymiset: Hyvät perherutiinit uuteen kouluvuoteen

0 18/09/2023 - Elämäntapa, ETEERISET ÖLJYT, Eteeristen öljyjen käyttö, HYVINVOINTI, KOTONA, Lapset

Koulujen alku on oivallinen aika luoda rutiineja, jotka auttavat koko perhettä uuden lukuvuoden aikatauluihin siirtymisessä. Eteerisillä öljyillä voi olla tärkeä rooli rauhoittavan ja motivoivan koulukäyntiä tukevan ympäristön luomisessa. Tässä blogissa keskitymme esittelemään tapoja, joilla voit tehdä uuden kouluvuoden alusta koko perheelle helpomman. Kerromme myös eteerisistä öljyistä, joista voi olla hyötyä tähän vuodenaikaan.

1. Aamuherääminen: piristä aamuja eteeristen öljyjen tuoksuilla

Päivän aloittaminen positiivisella tuoksukokemuksella luo perusten hyvälle päivälle. Lemonin (sitruunaöljy) ja Orangen (appelsiiniöljy) avulla voit heti aamusta tuoda päivään raikkaan ja motivoivan tunnelman. Nämä pirteät öljyt ovat tunnettuja kyvyistään levittää nostattavaa fiilistä ympärilleen. Kokeile lisätä muutama tippa suihkugeeliin tai pyyhkäise roll-on -pullossa olevaa öljysekoitusta pulssipisteille perheesi aamuja virkistämään.

Kuva nuoresta pojasta heräämässä aamulla.

 

2. Täydellinen opiskelusoppi: luo keskittymistä edistävä opiskelupaikka

Lapsesi koulunkäynnin tukeminen alkaa keskittymistä edistävän ympäristön luomisesta. Oma, rauhallinen opiskelutila tekee kotiläksyjen tekemisestä helpompaa. Vielä kun pidät  Peppermintin (piparminttuöljy) ja Eucalyptuksen (eukalyptusöljy) lähellä niin tehokas opiskelutunnelma on täydellinen.  Kun tuot virkistävät eteeriset öljyt rauhalliseen opiskelusoppeen, voit luoda tilan, jossa on helppo keskittyä, ja piristät koululaisiasi luonnollisesti.

Kuva Peppermint- ja Eucalyptus Blue -öljyistä pöydällä, jossa on kirjoja ja kyniä.

 

3. Rauhallinen nukkumaanmenoaika: eteeriset öljyt levolliseen uneen

Koulujen alku voi olla tunteiden vuoristorataa. Kiireisen ja kaoottisen päivän jälkeen tarvitsemme lempeää siirtymistä rauhalliseen iltaan ja yöuneen. Onneksi on monia keinoja, joilla voit tehdä koululaisesi nukahtamisesta helpompaa ja unesta rauhallisempaa. Luo ensin mukava nukkumisympäristö tekemällä huoneesta mahdollisimman pimeän ja hiljaisen. Panosta seuraavaksi rauhoittumiseen ja rentoutumiseen. Mitä jos vaikka lukisitte yhdessä kirjaa tai kokeilisitte lempeää perhejoogaa? Lavenderin (laventeliöljy)  ja Chamomilen (kamomillaöljy)  eteeriset öljyt luovat rentouttavaa tunnelmaa. Luo oma tyynnyttävä öljysekoitus roll on -pulloon, ja levitä öljysekoitusta perheenjäsenten ranteisiin ja niskaan ennen nukkumaanmenoa.

Kuva äidistä lukemassa tyttärelleen iltasatua.

 

4. Hyvinvointisoturit: mielialan kohottaminen eteeristen öljyjen avulla

Kouluvuoden alkaessa perhe-elämässä puhaltavat muutoksen tuulet. Vanhemmat tietenkin haluavat, että heidän koululaisensa voivat mahdollisimman hyvin. Siksi tämä syksyinen siirtymävaihe vaatii suunnitelmallisuutta. Jotkut perheet vannovat Young Livingin Thieves®-öljysekoituksen nimiin. Toiset taas saattavat huomata, että ravintolisien, kuten  KidScents® MightyPron ja Inner Defense softgelsien päivittäinen nauttiminen auttaa. Valitsitpa minkä lähestymistavan tahansa, muista, että näillä pienillä, mutta tuntuvilla toimilla voi olla suuri merkitys siihen, miten koulusyksy lähtee rullaamaan.

Kuva naisesta ja nuoresta tytöstä KidScents® MightyPro- ja Inner Defense -ravintolisien kanssa.

 

Rutiinit ovat uuden kouluvuoden A ja O. Kun yhdistät hyvät, säännölliset rutiinit eteeristen öljyjen rahoittaviin vaikutuksiin, autat perhettäsi selviytymään uuden kouluvuoden haasteista. Näiden rutiinien luominen ei pelkästään tee elämästä helpompaa, vaan ne lisäävät myös yhteenkuuluvuuden tunnetta ja luovat hyviä muistoja.

Tykkää tästä blogista ja kerro meille, mitkä ovat sinun vinkkisi hyvin sujuvaan koulusyksyyn.

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.