Tranziții ușoare: rutine noi pentru întoarcerea la școală.

0 18/09/2023 - ACASĂ, Copii, Folosind uleiuri esențiale, Stil de viață, ULEIURI ESENȚIALE, WELLNESS

Perioada de pregătire pentru noul an școlar este ideală pentru a stabili obiceiuri noi, care îți vor ajuta familia să se adapteze cu ușurință provocărilor noului an academic. Dincolo de programul obișnuit, uleiurile esențiale pot avea un rol important în crearea unui mediu care favorizează calmul și motivația. În acest articol, vom explora cum să stabilești rutine eficiente de familie, pentru noul an școlar, integrând puterea uleiurilor esențiale.

1. Ritualul tău matinal preferat: Infuzează-ți diminețile cu uleiuri esențiale

Începe fiecare zi cu avânt, cu un impuls de pozitivitate, acest lucru poate da tonul unei zile de succes. Încorporând notele citrice, senine, ale uleiurilor esențiale de lămâi (Lemon) sau de portocale (Orange), poți crea o ambianță revigorantă și motivantă care persistă de-a lungul dimineții. Aceste uleiuri citrice sunt renumite pentru abilitatea lor de a infuza sentimente vibrante în mediul înconjurător. Pentru a îmbrățișa acest impuls aromatic, adaugă câteva picături în gelul tău de duș sau, dintr-o sticlă cu aplicator tip rolă, aplică un amestec pe punctele tale de puls, pentru a infuza un sentiment de vitalitate dimineților tale.

Imagine cu un copil trezindu-se dimineața.

 

2. Raiul temelor: Creează un spațiu de lucru propice concentrării

Creează un mediu care nutrește concentrare și productivitate, pentru a sprijini periplul educațional al copului tău. Un spațiu special, organizat poate să facă o diferență imensă. Pentru a eleva acel spațiu, păstrează tot timpul la îndemână niște rezerve de uleiuri înviorătoare de mentă de grădină (Peppermint) și de eucalipt (Eucalyptus). Printr-o simplă inhalare a acestor arome motivante, toți membrii familiei pot beneficia de un impuls natural și revigorant, ori de câte ori simt nevoia. Asociind această configurație intenționată cu uleiuri esențiale revigorante, poți crea un spațiu holistic în care concentrarea și productivitatea înfloresc.

Imagine cu uleiurile esențiale Peppermint și Eucalyptus Blue pe un birou, cu pixuri și cărți.

 

3. Odihnă plăcută: Uleiuri esențiale pentru un somn liniștitor

Să recunoaștem, întoarcerea la școală poate fi o adevărată provocare! În mijlocul rafalei de programări, teme și activități extracurriculare, mințile și organismele noastre merită o tranziție delicată de la haosul zilei la odihna liniștitoare de noapte. Sunt multe lucruri pe care familia ta le poate face pentru a promova un somn de noapte odihnitor. Mai întâi, creează un mediu confortabil pentru somn ajustând nivelurile de lumină și zgomot. Apoi, ia-ți niște timp să te destinzi și să te relaxezi înainte de-a te baga în pat. Ce ai zice de cititul unei cărți împreună sau să de câteva exerciții de yoga înainte de culcare? Utilizarea aromelor calmante, precum cea a uleiului esențial de lavandă (Lavender) și a uleiului esențial de mușețel (Chamomile) reprezintă o altă modalitate minunată de a te destinde. Creează-ți propriul amestec, într-o sticlă tip roll-on, pe care poți să-l aplici pe încheieturile tuturor din familie, înainte de somn, creând astfel un mediu ideal pentru a pluti spre tărâmul viselor.

Imagine cu o mama care citește o poveste fiicei sale.

 

4. Super eroii wellness-ului: Utilizează uleiuri esențiale pentru a te simți cea mai bună versiune a ta

Pe măsură ce începe anul școlar și copiii se întorc în clase, familie adesea se găsesc în mijlocul unei avalanșe de schimbări și provocări. Este normal să vrei să te asiguri că toți sunt în cea mai bună formă a lor. Această perioadă de tranziție necesită o abordare atentă față de starea de bine. Unele familii au propriile lor strategii, de exemplu, menținerea amestecul nostru emblematic Thieves® de la Young Living la îndemână. Alții pot constata că utilizând suplimente alimentare precum KidScents® MightyPro și capsulele noastre moi Inner Defense zilnic, beneficiază de un strat suplimentar de confort. Indiferent de modalitatea pe care o alegi, nu uita că acești pași simpli pot contribui la o experiență plăcută de revenire pe băncile școlii, pentru fiecare în parte.

Imagine cu o femeie și fetiță lângă suplimentele alimentare KidScents® MightyPro și Inner Defense.

 

Pe măsură ce porniți – ca familie – în acest nou an școlar, nu uitați că rutinele sunt busola voastră. Îmbinând puterea rutinelor cu efectele liniștitoare ale uleiurilor esențiale, îți poți ajuta familia să depășească provocările și emoțiile noului an școlar. Stabilirea acestor rutine nu doar că asigură o tranziție mai ușoară, dar creează, de asemenea, amintiri de neuitat și un sentiment de comuniune.

Dă like la acest articol și spune-ne care sunt sfaturile tale pentru întoarcerea la școală.

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.