Hemmottele väsyneitä lihaksia omatekoisella kookos-minttuhierontapalalla!

2 04/08/2019 - Etusivu, Ihonhoito, KAUNEUS, Tee-se-itse

Tee omatekoinen hierontapala, joka saa veden herahtamaan kielelle! Hierontapala sisältää ihoa helliviä eteerisiä piparminttu- ja kanelinkuoriöljyjä sekä kookos- ja manteliöljyjä ja kookospulveria. Vaikka sinun tekisi mieli haukata pala tästä herkusta, malta kuitenkin mielesi ja hiero herkullisella hierontapalalla ihoasi.Omatekoisten kookos-minttuhierontapalojen valmistus

Määrä: 3-4 hierontapalaa

Raaka-aineet


Valmistusohjeet

  1. Sulata kookosöljy ja mehiläisvahalevy matalassa lämpötilassa pienessä lasikulhossa tai -kupissa suuremman kattilan sisällä. Älä ylikuumenna seosta äläkä anna sen sulaa liian nopeasti.
  2. Kun kookosvoi ja mehiläisvahalevy ovat sulaneet, ota seos pois lämmöltä ja lisää siihen manteliöljy ja kookosöljy.
  3. Lisää kookospulveri ja sekoita niin kaun, että seoksessa ei ole enää kokkareita.
  4. Kaada seos muottiin. Jätä jäähtymään viideksi minuutiksi.
  5. Laita 5 tippaa Pepperminttiä, 5 tippaa Spearminttiä, 3 tippaa Cinnamon Barkia ja 3 tippaa Copaibaa jokaiseen hierontapalaan. Sekoita hammastikulla.

YL-vinkki: Odota, että kookosvoi- ja mehiläisvahaseos on jo hieman viilentynyt ennen kuin lisäät siihen eteeriset öljyt. Tämä pitää lämpötilan tasaisempana, joka taas tarkoitttaa sitä, että seos sekoittuu paremmin.

  1. Varmista, että hierontapalat ovat kunnolla jäähtyneet ennen kuin puristat ne ulos muoteista.
  2. Säilytä ilmatiiviissä astiassa huoneenlämpötilassa.

Käyttö

Hiero hierontapalan röpeliäistä pintaa jalkoihisi, käsiisi ja muihin hierontaa kaipaaviin kohtiin.


Mitä sinä laitat hierontapaloihisi?

Nämä hierontapalat on valmistettu luonnonmukaisista kasvipohjaisista ainesosista ja eteerisistä öljyistä ja ne pitävät ihostasi huolta luonnonmukaisella tavalla.

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.