Pyssla om din hund: planera en perfekt dag för vovven!

0 17/04/2023 - ETERISKA OLJOR, Husdjur, Upptäck eteriska oljor

Visste du att april är den internationella husdjursmånaden? Som matte/husse vill vi se till att våra pälsklädda vänner känner sig älskade och uppskattade, särskilt denna speciella månad, och det perfekta sättet att göra det är att planera en riktigt speciell dag! Att ta sig tid till att planera en speciell dag för sin hund kan stärka er relation och ge djuret en rolig och avkopplande stund. I den här bloggen tipsar vi om hur du planerar en oförglömlig dag för din hund med bland annat en rogivande massage med djurvänliga eteriska oljeblandningar. Nu firar vi den internationella husdjursmånaden och ger våra hundar all kärlek och uppmärksamhet de förtjänar!

Bild på en matte som kramar sin hund.

 

1. Ta med hunden på ett äventyr i en ny park!

Att utforska nya platser är ett spännande sätt att få hunden att röra på sig och upptäcka nya saker att se och lukta på. Sök efter nya parker i ditt område på internet eller fråga andra hundägare om tips. När ni kommer fram till parken kan du och din hund ta en promenad så att djuret kan lukta och utforska platsen i sin egen takt. Du kan leka apport med hunden, springa omkring eller kanske prova några nya övningar. Hunden kommer att älska den nya miljön och du kanske hittar en ny favoritplats!

Bild på en hund som springer omkring på en gräsmatta.

 

2. Skäm bort hunden med en ny leksak!

Hundar älskar att leka med leksaker och kan känna glädje och mental stimulans med en ny leksak. Leta efter leksaker som passar din hunds intressen och favoritlekar. Om hunden älskar att leka apport kan du till exempel köpa en ny boll. Om hunden älskar något att tugga på kan du leta efter en tålig tuggleksak som inte går sönder när hunden tuggar på den. Du kan till och med ta med hunden på shopping och låta honom eller henne välja en leksak från en djuraffär. Din hund kommer att ha så roligt med en ny leksak!

Bild på en hund som leker apport.

 

3. Bjud din pälskling på favoritmelliset!

Mellanmål och snacks är ett fantastiskt sätt att pyssla om din hund på. Det finns mycket att välja mellan med allt från hundkex till köttprodukter. Det går också bra att göra något hemlagat med vanliga ingredienser såsom jordnötssmör, havre och sötpotatis. Din hund kommer inte bara att älska sitt goda mellis, utan du får även fördelen att veta exakt vad det innehåller. Skäm bort hunden med något riktigt smaskigt – det förtjänar hon/han!

Bild på en hund som äter snacks.

 

4. Pyssla om din hund med en massage

Låt hunden varva ner efter en perfekt dag med en avkopplande massage med djurvänliga eteriska oljeblandningar! Vi på Young Living har ett helt sortiment med Animal Scents®-produkter som är omsorgsfullt skapade med husdjuren i åtanke så att du kan pyssla om din hund utan att oroa dig över skadliga kemikalier. Prova Pet Care, en lindrande blandning av frankincense, lavendel och tangerin, för att hjälpa hunden att varva ner efter en riktigt skojig dag. Om hunden behöver fräschas upp efter att ha sprungit omkring utomhus kan du prova Pet Fresh, en kryddig blandning som innehåller myrra. Innan du använder dessa fantastiska blandningar på dina husdjur är det bra att läsa på om hur man på bästa sätt använder dessa produkter på ett säkert och trivsamt sätt!

Bild på en hundägare som masserar hunden med Animal Scents®.

 

Gilla den här bloggen och berätta hur du brukar pyssla om din hund!

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.