7 sätt att använda Young Living Stress Away i vardagen®

1 03/05/2023 - ETERISKA OLJOR, Upptäck eteriska oljor, YL-produkter, YOUNG LIVING

Med naturligt underbara dofter från bland annat lime, vanilj och lavendel är det inte konstigt att den eteriska oljeblandningen Young Living Stress Away® är en av våra mest populära produkter. Den här egenutvecklade blandningen, skapad av vår framlidne grundare D. Gary Young, kombinerar dofter från hela världen för att skapa en blandning som kan användas precis så som den heter! När man känner den söta doften av citrus kan man inte hjälpa att ta ett djupt andetag och koppla av, trots att den ovikta tvätten väntar och barnen springer omkring överallt.

Använd våra tips för att hitta rogivande stunder under dagen och förälska dig i denna underbara blandning!

Bild på den eteriska oljeblandningen Young Living Stress Away®.

 

Meditera

Det är viktigt att ta sig en stunds avkoppling mitt i livets kaos. Young Living Stress Away passar utmärkt när man mediterar och hjälper dig att hitta ro och frid. Ta några droppar på handlederna, tinningarna eller nacken innan du börjar meditera. Den rogivande doften kan hjälpa dig att koppla av på riktigt så att du kan hänge dig meditationen och få ut så mycket som möjligt av stunden.

Bild på en kvinna som mediterar.

 

Koppla av med lite spakänsla

När du behöver varva ner kan du prova att tillsätta Young Living Stress Away i badvattnet. Den lindrande doften från Young Living Stress Away kan minska spänningar och främja en känsla av fridfullhet. För en riktigt lyxig upplevelse kan du prova våra Young Living Stress Away Relaxing Bath Bombs. Dessa sprudlande badbomber innehåller den rogivande doften av oljeblandningen och ger dig en spalikande känsla i ditt eget hem.

Bild på en kvinna som badar bubbelbad.

 

Ta hand om håret

Den värmande och rogivande doften av cederträ i Young Living Stress Away är så inbjudande att du kommer vilja ta med den överallt. Ett sätt att använda oljan på är att spä ut den och massera in Young Living Stress Away i håret och hårbottnen. Du kan inte bara njuta av doften hela dagen utan du får även lent och glansigt hår. Sätt igång och ta hand om håret!

Bild på en kvinna som masserar in olja i håret.

 

Ta hand om skägget

Prova att tillsätta Young Living Stress Away i skäggoljan som en fräsch och uppiggande doft. Den skogsaktiga citrusdoften är så användbar att den passar precis vem som helst och är utmärkt till alla slags skägg. Blanda några droppar olja med kokosolja och massera in det i skägget för att göra det lent och glansigt!

Bild på en man som använder skäggolja.

 

Hitta inspiration

Den fräscha och uppfriskande doften av lime i Young Living Stress Away kan höja humöret och inspirera dig när du känner dig kreativ och fokuserad. Ha med dig en flaska till jobbet så att du kan andas in doften när du behöver lite inspiration. Den uppfriskande doften kan skapa en känsla av klarhet och främja större kreativitet och produktivitet. Prova Young Living Stress Away nästa gång du pysslar eller jobbar och se om den kan hjälpa dig med inspirationen.

Bild på en kvinna som arbetar vid ett skrivbord.

 

Ta med dig oljan överallt

Ta med dig den exotiska doften av lime, vanilj och lavendel överallt med Young Living Stress Away Roll-On. Med den här behändiga förpackningen kan du njuta av den rogivande doften av Young Living Stress Away när du är på språng. Ha med den i väskan, bilen eller på skrivbordet och använd den på nacken och tinningarna när du känner dig överväldigad. Med Young Living Stress Away Roll-On kan du ta en paus och känna lite lugn och ro oavsett var du är någonstans.

Bild på en kvinna som använder Young Living Stress Away® Roll-On.

 

Skapa en söt doft

Young Living Stress Away är en otroligt användbar eterisk oljeblandning som har många olika användningsområden. Den unika kombinationen av underbara dofter såsom lime, vanilj, cederträ, kopaiva och lavendel blir en perfekt bas när man skapar egna personliga doftblandningar. Blanda den med andra oljor för att skapa en personlig doft eller använd den som den är och njut av den underbart balanserade doften. Möjligheterna är oändliga!

Här kommer några spännande blandningar som du kan skapa med Young Living Stress Away:

Bonjour, min sköna

Reslust

Pluggfokus

Bild på en kvinna som skapar en egen blandning.

 

Gilla den här bloggen och berätta hur du brukar använda Young Living Stress Away!

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.