7 sätt att använda Stress Away dagligen

1 30/03/2020 - Alla inlägg

Med naturligt utsökta dofter av lime, vanilj, lavendel med mera är det ingen överraskning att den eteriska oljeblandningen Stress Away  är en av Young Livings mest populära produkter! När man känner den söta doften av citrus kan man inte hjälpa att ta ett djupt andetag och koppla av, trots att den ovikta tvätten väntar och barnen springer omkring överallt.

Här kan du läsa våra tips på hur du kan få ut så mycket som möjligt av den härliga blandningen Stress Away som säkert snart kommer att bli din mest använda olja!

  1. Sprid oljan för att glömma stressen

Att ta en avkopplande paus för sig själv kan ge klarhet i tankarna och hjälpa dig att fokusera på det du kan kontrollera i stället för det du inte har makt över. Ta dig tid till att koppla av eller meditera efter en lång dag och njut av den rogivande doften av lavendel när du sprider Stress Away.

  1. Hitta inspiration

Den friska doften av lime i Stress Away ger blandningen en upplyftande doft som kan inspirera dig när du jobbar, planerar eller pysslar. Främja kreativitet och sprid Stress Away på arbetsbordet, i pysselhörnan eller i köket!

  1. Koppla av med lite spakänsla

Ett varmt bad är precis vad du behöver för att gå ner i varv efter en lång arbetsdag eller resa! Tillsätt Stress Away i badvattnet eller i ett skönt fotbad.

  1. Ta hand om håret

Oljan cederträ i Stress Away ger blandningen en varm och rogivande doft som du kommer vilja bära med dig överallt. Massera in Stress Away i håret och på hårbottnen för att njuta av doften hela dagen lång.

  1. Ta hand om skägget

Tillsätt några droppar Stress Away i din skäggolja för att dofta som om du nyss kom hem från ett exotiskt äventyr. Citrusdofterna i Stress Away gör oljan mycket användbar när man vill känna sig fräsch. Blanda några droppar med kokosolja för att göra skägget lent och glansigt!

  1. Skapa en söt doft

Stress Away är unik eftersom det är den enda Young Living-oljan som innehåller vanilj. Sötman från vaniljen gör att oljan passar perfekt i blandning med andra oljor för att skapa en doft som doftar precis som en nybakad kaka. Läs vårt inlägg om söta doftblandningar för att hitta inspiration att skapa egna blandningar!

  1. Ta med dig oljan överallt

Stress Away finns inte bara som vanlig olja utan även som roll-on, så att du kan ta med dig doften av lime, vanilj och lavendel överallt! Förvara den klassiska Stress Away Roll-On i din handväska, bag, bil eller på skrivbordet och använd den på nacken och tinningarna.

Vilket är ditt favoritsätt att använda Stress Away på?

Ge oss dina bästa tips i kommentarerna!

This post is also available in: Engelska Tyska Tjeckiska Nederländska Finska Litauiska Rumänska Ryska Spanska Franska Italienska Polska

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.