Vår guide inför julklappssäsongen

0 29/11/2021 - Helgdagar, I HEMMET

Årets mest magiska tid är äntligen här och vi ser fram mot julen mer än någonsin! Oavsett om det gäller juliga traditioner, att tillbringa tid med vänner och familj eller njuta av god mat så handlar julen om gemenskap och att visa dina närmaste hur mycket de betyder för dig. Det här blogginlägget kan därför fungera som en guide till några av de oljeberikade produkter som vi tycker mest om i år, så att du kan ge bort otroligt omtänksamma julklappar till dem du älskar mest, oavsett om det är föräldrar, partner, barn eller till och med husdjur!

Julklappar till honom

Männen i våra liv är ofta de svåraste personerna att köpa presenter åt. I år kan du skämma bort din man med egenvårdsprodukter som han inte ens visste att han behöver. Vår fantastiska eteriska olja Shutran® har en eldig, oemotståndlig doft och ingår i produkter såsom Shutran® 3-in-1 Men’s Wash, Shutran® Shave Cream och Shutran® Beard Oil! Våra Shutran-produkter är fylliga, gåtfulla och framhäver både elegans och självförtroende, så de passar utmärkt som julklapp nu i jul.

Julprydnader i form av jultomte och renar tillsammans med den eteriska oljan Shutran®, Shutran® 3-in-1 Men’s Wash, Shutran® Shave Cream och Shutran® Beard Oil

Julklappar till henne

Julen är den perfekta tidpunkten att ge kvinnan du älskar något speciellt som hon kanske inte skulle köpa till sig själv. Om personen du tänker på tycker om smink så kommer våra Savvy Minerals by Young Living®-produkter att bli en gåva som hon älskar! För extra glitter och glans som passar perfekt på vilken julfest som helst kan du köpa en av våra ögonskuggspaletter med fyra nyanser. De håller länge, är byggbara och berikade med den underbart doftande eteriska oljan Lavender (lavendel). Om du inte är säker på att ögonskugga är ett bra alternativ så kanske vårt Savvy Minerals Essential Brush Set passar bättre? Med det kan kvinnan i ditt liv applicera sitt smink så att det blir perfekt!

Savvy Minerals by Young Living®-ögonskuggspalett med Savvy Minerals Essential Brush Set

Julklappar till barnen

Sprid julglädje vitt och brett i år genom att ge barnen du älskar vår nya Happy the Penguin Diffuser! Happy kommer att glädja hela familjen med sina sju ljusinställningar, flera olika ljudinställningar och sitt gulliga utseende. Med varje köp av Happy the Penguin får du också en flaska av den eteriska oljan Lavender 5 ml (så långt lagret räcker), så det är ett perfekt kit att ge bort i jul! Om dina barn älskar Happy the Penguin finns också Feather the Owl, som är en annan fantastisk doftspridare som hela familjen kan njuta av.

Happy the Penguin Diffuser med den eteriska oljan Lavender 5 ml

Julklappar till dina husdjur

För många är husdjuren en del av familjen, så det är bara rättvist att de också blir lite bortskämda på julen! I år kan du testa att presentera dina pälsklingar för oljor från vårt Animal Scents®-sortiment. Där ingår bland annat Pet Renew, som är berikad med lugnande isop och Frankincense, och PuriClean, som har inspirerats av naturen och som är berikad med oljor såsom Rosemary (rosmarin) och Palo Santo. Sortimentet är ett perfekt val för dem som försiktigt vill introducera eteriska oljor för sina husdjur på ett säkert och lugnande sätt.

Julprydnad i form av en hund med de eteriska oljorna Animal Scents® Pet Renew och PuriClean

Tänker du ge dina nära och kära Young Living-klappar i jul? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.