Sju sätt som Peace & Calming lever upp till sitt namn

1 23/09/2019 - ETERISKA OLJOR, Upptäck eteriska oljor, YL-produkter, YOUNG LIVING

Lev livet på ditt sätt. Här förklarar vi hur du kan använda vår eteriska oljeblandning Peace & Calming  och tipsar om recept och andra idéer om hur den rogivande doften kan hjälpa dig på en stressig dag eller för att vårda huden. Oavsett om du vill skapa en inbjudande stämning hemma, ha en rogivande kvällsrutin eller hitta sätt att leva i nuet så kan Peace & Calming hjälpa dig! En nyhet är Peace & Calming Roll-On som är färdigutspädd med fraktionerad kokosolja och är lätt att använda med roll-on-funktionen. Den här oljan kan du använda när som helst och var som helst.

Egna dofter

Dilemma: Krämer och parfymer har ofta starka dofter som kan vara alldeles för mycket för doftsinnet.

Så här kan du använda blandningen Peace & Calming:

Peace & Calming är en blandning av ylang ylang, apelsin, tangerin, patchuli och blå renfana och har en distinkt och sofistikerad doft som är mild för doftsinnet.

Använd Peace & Calming Roll-On som parfym på handlederna och nacken och ta så mycket du vill för att få rätt doft för just dig.

Tillsätt några droppar i en oparfymerad kräm.

För matt hy

Dilemma: Kanske sover du inte tillräckligt eller kanske har du för mycket att göra på jobbet. Vad som än har hänt så är resultatet att huden har förlorat sin lyster.

Så här kan du använda blandningen Peace & Calming:

Arbete, att ta hand om barn och att åldras kan sätta sina spår på huden. Peace & Calming innehåller Young Livings eteriska oljor av apelsin och blå renfana som kan bidra till att minska blemmor och återfukta huden, särskilt om oljan används i en ansiktskräm.

Tillsätt en droppe Peace & Calming i din nattkräm innan du går och lägger dig för att hjälpa både din hud och din kvällsrutin!

Gör en sprej med 60 ml vatten och 10 droppar Peace & Calming som du kan använda när du vill fräscha upp huden lite.

Skapa en rogivande stämning för barn

Dilemma: Barnen är kinkiga, vill inte sova eller har lite för mycket energi.

Så här kan du använda blandningen Peace & Calming:

Skapa en rogivande rutin för barnen när de är överstimulerade eller när det är sängdags.

Börja med lite Peace & Calming Roll-On på deras fotsulor.

Sedan visar du barnen hur de kan göra några lätta stretchövningar eller yogapositioner medan du använder Peace & Calming i en doftspridare.

Att lära barnen praktiska sätt att slappna av kan hjälpa dem att hantera sina känslor och sin energi.

På jobbiga dagar

Dilemma: Jobbet var stressigt, barnen är helt vilda och du satt fast i trafiken i en timme. Ibland är det jobbigt att bara ta sig igenom dagen.

Så här kan du använda blandningen Peace & Calming:

Hitta nytt fokus med ett varmt bad med Peace & Calming. Tillsätt fem droppar Peace & Calming, fem droppar av den eteriska oljan Copaiba och 1,2 dl epsomsalt i ett varmt och avkopplande bad. Att ta hand om sig själv är viktigt och att ge sig själv lite tid till att ta ett bad och känna stressen försvinna kan verkligen göra under på en jobbig dag.

Mindfulness

Dilemma: Ibland är det svårt att rensa huvudet och leva i nuet.

Så här kan du använda blandningen Peace & Calming:

Livet går fort och det är lätt att bli distraherad och inte uppskatta vad man faktiskt har. Ta en droppe Peace & Calming på bröstet och stäng ögonen. Ta några djupa andetag och känn lugnet infinna sig. Fokusera på doften av Peace & Calming för att hålla kvar koncentrationen om du börjar bli distraherad.

En fräsch miljö hemma

Dilemma: Allt från husdjur till smutsig disk och illaluktande smutsiga kläder – inget förstör stämningen hemma lika mycket som otrevliga lukter.

Så här kan du använda blandningen Peace & Calming:

Använd en doftspridare för att sprida den uppfriskande och rena doften av Peace & Calming i hemmet.

Peace & Calming tar bort otrevliga lukter och gör hemmet mer hemtrevligt – till en plats där du och din familj vill umgås med varandra.

De eteriska oljorna apelsin och tangerin har en frisk och fräsch doft som skapar en energifylld stämning. Patchouli, ylang ylang och blå renfana har en mild och rofylld doft som skapar en fridfull stämning.

Den här uppfriskande blandningen för doftspridning innehåller Peace & Calming samt Bergamot, Lavender och Spearmint för att skapa en riktigt härlig doft i ditt hem.

En blandning för doftspridning: Ett fräscht rum

3 droppar Peace & Calming

3 droppar Bergamot

2 droppar Lavender

1 droppe Spearmint

På kvällsrutinen

Dilemma: Tankarna snurrar och du kan inte somna.

Så här kan du använda blandningen Peace & Calming:

Börja med att sprida doften av Peace & Calming för att skapa en vilsam stämning.

Sedan tar du Peace & Calming och Young Living V-6®  eller kokosolja och ger dig själv en hand- eller fotmassage. Ta djupa och regelbundna andetag för att förbereda dig på att vila.

Att följa en kvällsrutin med till exempel Peace & Calming är ett bra sätt att träna sig själv till att få bättre sömn.

Om du gillade det här blogginlägget kommer du säkert att vilja läsa mer om våra andra eteriska oljeblandningar och vad du kan använda dem till. Du kan börja med att läsa om en av våra mest populära blandningar: Stress Away!


Vilket är ditt favoritsätt att använda Peace & Calming i vardagen?

Berätta i kommentarerna nedan!

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.