Fånga dagen med Garys rutin för en fantastisk dag

0 12/05/2020 - Mindfulness, VÄLBEFINNANDE, YL-livsstil, YOUNG LIVING

Har du någon gång vaknat och känt dig ostoppbar och redo att fånga dagen? Kanske känner du någon som utstrålar den sortens energi och självförtroende tidigt på morgonen. Oavsett om du är en morgonmänniska eller ej så är det ofta den första stunden på morgonen som avgör hur man känner sig resten av dagen.

Att använda eteriska oljor i morgonrutinen kan förstärka ditt självförtroende så att du kan börja dagen med styrka. Att blanda specifika oljor på olika sätt kan hjälpa en att ha rätt inställning för att nå ens mål.

Därför utformade Young Livings grundare D. Gary Young en stärkande daglig rutin med eteriska oljor. Han var känd för sin vision och sin tro på att följa sin vision oavsett vilka motgångar han mötte och det fanns inget mål som var för stort eller omöjligt för Gary. De fyra upplyftande oljorna i Garys dagliga rutin representerar den inställningen. När de används ihop skapar de ett starkt sätt att starta dagen med styrka och målmedvetenhet (och du kommer också att dofta gott).

Genom dagliga rutiner och att avsätta tid för sig själv kan vi skapa den kraft och positivitet vi behöver för att nå våra största drömmar och fånga dagen!

GARYS DAGLIGA RUTIN: STEG FÖR STEG*

Steg 1: Valor

Ta 1 droppe Valor på din vänstra handled. Lägg den vänstra handleden mot den högra och håll handlederna mot varandra en stund. Fokusera på balans och håll handlederna stilla. De verksamma ingredienserna i Valor stärker och friskar upp samt främjar känslor av mod och självförtroende.

Steg 2: Highest Potential

Ta 1 droppe Highest Potential strax ovanför naveln för att främja positiva känslor och stilla sinnet.

Blandningen innehåller den upplyftande och inspirerande oljan blå cypress samt andra rena eteriska oljor som hjälper dig att knyta an till ditt inre jag.

Steg 3: Joy

Ta 1 droppe Joy ovanför hjärtat för att främja glädje i kropp och själ. Skapa en glädjefylld aromatisk upplevelse med denna upplyftande blandning som innehåller rena eteriska oljor såsom ros, jasmin, mandarin, bergamott med mera.

Steg 4: White Angelica

Ta 1 droppe White Angelica på handflatorna och gnugga ihop. För händerna över huvudet, ansiktet, axlarna och kroppen för att höja humöret och skydda din energi. De 10 eteriska oljorna i White Angelica kommer från exotiska växter runt om i världen som tillsammans skapar en speciell blandning som främjar trygghet, optimism och skapar en positiv stämning.

Det går inte att undvika motgångar och utmaningar när man följer sina drömmar men det är viktigt att komma ihåg att man har kraften att förändra sitt liv. Dessa förändringar börjar med att skapa en upplyftande morgonrutin för att starta varje dag på ett positivt sätt!

*Garys dagliga rutin kan ändras efter dina personliga behov.

Har du eller någon du känner provat oljorna i Garys dagliga rutin? Berätta om dina upplevelser och vad som fungerade för dig i kommentarerna nedan!

 

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.