Pluk de dag met Gary’s Great Day Protocol

1 11/06/2020 - Mindfulness, WELLNESS, YL-lifestyle, YOUNG LIVING

Word jij ook weleens wakker met het gevoel alles aan te kunnen en klaar om de dag te plukken? Of misschien ken je iemand die al vroeg in de ochtend barst van de energie en het zelfvertrouwen? Ochtendmens of niet, je kunt niet ontkennen dat de eerste momenten van de dag bepalen hoe je je de rest van de dag voelt.

Door etherische oliën toe te voegen aan je ochtendroutine kun je het stellen van doelen versoepelen en jezelf meer zelfvertrouwen geven. Het mengen en combineren van specifieke oliën op bepaalde manieren kan je helpen om de juiste mindset te vinden die je kan helpen met het bereiken van je doelen.

Daarom heeft de oprichter van Young Living, D. Gary Young, een krachtige etherische olieroutine samengesteld: Gary’s Great Day Protocol. Gary staat bekend om zijn visie en geloof in het overwinnen van obstakels en er was volgens hem nooit een doel dat te groot of onmogelijk is. Gary’s Great Day Protocol bestaat uit vier oliën die dit weerspiegelen. Door deze oliën te combineren, kun je iedere dag op een krachtige manier beginnen (bovendien zul je heerlijk ruiken!).

Dagelijkse rituelen en tijd voor jezelf helpen je weerbaarder te worden en optimistisch te blijven zodat je zelfs je grootste dromen waar kunt maken en iedere dag weer de dag kunt plukken.

GARY’S GREAT DAY PROTOCOL: STAP-VOOR-STAP HANDLEIDING

Stap 1: Valor

Breng één druppel Valor aan op de binnenkant van de linkerpols. Plaats de linkerpols op de rechterpols zodat de binnenkanten van de polsen elkaar aanraken. Richt je aandacht op het vinden van balans en evenwicht, terwijl je je polsen op elkaar houdt. De krachtige ingrediënten in Valor hebben versterkende en verfrissende eigenschappen en ondersteunen gevoelens van moed en zelfvertrouwen.

Stap 2: Highest Potential

Breng één druppel Highest Potential aan boven de navel om positieve gevoelens te stimuleren en om te kalmeren.

Omarm de verkwikkende en inspirerende kracht van blauwe cipres en andere etherische oliën terwijl je werkt aan de beste versie van jezelf.

Stap 3: Joy

Breng één druppel Joy aan boven het hart om lichaam en geest te verblijden. Creëer een vrolijke sfeer met deze verkwikkende melange van onder andere rozenolie, jasmijnolie, tangerine-olie en bergamotolie.

Stap 4: White Angelica

Breng één druppel White Angelica aan in de handpalmen en wrijf de handen samen. Wrijf zachtjes over het hoofd, gezicht, de schouders en het lichaam om de zintuigen te prikkelen en je energie te beschermen. White Angelica bevat tien etherische oliën, afkomstig van planten uit diverse exotische plekken, die een unieke melange vormen die positiviteit stimuleert en gevoelens van veiligheid en optimisme ondersteunt.

Obstakels en uitdagingen zijn bij het verwezenlijken van dromen onvermijdelijk, maar het is belangrijk om te onthouden dat je de kracht hebt om grote veranderingen teweeg te brengen. Deze veranderingen beginnen met het samenstellen van een ochtendroutine zodat je iedere dag op positieve wijze kunt beginnen.

*Gary’s Great Day Protocol kan aangepast worden aan je persoonlijke behoeften.

Heb jij de oliën in Gary’s Great Day Protocol al eens geprobeerd? Of ken je iemand die ervaring heeft met deze oliën? Deel deze ervaringen in een reactie en laat ons weten hoe deze oliën jou helpen.

 

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.