Het begin van jouw avontuur bij Young Living Nederland

0 10/05/2022 - Alle berichten

Young Living maakt welzijn, doelgerichtheid en overvloed voor gemeenschappen over de hele wereld mogelijk. Het is een bedrijf dat bestaat uit boeren, families, makers, distilleerders en dromers, die allemaal de kracht van de levende energie van de natuur willen gebruiken om de mensheid te verrijken en het gebruik van etherische oliën in ieder huishouden ter wereld aan te moedigen. In deze blog kijken we naar enkele van de meestgestelde vragen over Young Living, helpen we je een beter inzicht te krijgen in het werk van dit baanbrekende bedrijf en delen we hoe ook jij een rol kunt spelen. Dus, waar wacht je nog op?

Wat is Young Living en wat verkopen we?

Young Living is een veelzijdig bedrijf met unieke producten, maar het staat vooral bekend en is vooral geliefd om zijn etherische oliën (singles en melanges), die populaire favorieten bevatten zoals lavendel (Lavender), Tea Tree en Thieves®. Young Living Essential Oils is door D. Gary Young (1949-2018) opgericht en is al 25 jaar de pionier van de beweging in etherische olie. Het hoofdkantoor bevindt zich in Lehi, Utah. Young Living, de wereldleider in etherische olie en wellnessproducten, inspireert miljoenen mensen over de hele wereld om de geschenken van de natuur te ervaren en nieuwe kansen te ontdekken voor levenslange transformaties.

Young Living-oprichter, D. Gary Young, zit in een lavendelveld

Waarom zou je voor Young Living kiezen en niet voor een ander etherische oliebedrijf?

De belangrijkste reden om voor Young Living te kiezen als jouw leverancier van etherische oliën is het feit dat we de meest hoogwaardige en zuiverste oliën verkopen. Met 23 eigen boerderijen en partnerboerderijen waar onze etherische oliën gedistilleerd worden, plus onze Seed to Seal®-kwaliteitsbelofte bestaande uit de pilaren inkoop, wetenschap en standaard, bieden we meer dan onze concurrenten en supermarkten, wat Young Living Essential Oils de ideale keuze maakt. Een bijkomend voordeel van Young Living is de kans om een eigen bedrijf op te bouwen als Young Living-brandpartner. Het vrijgevige compensatieplan van Young Living geeft jou niet alleen de kracht om de controle te nemen over de toekomst, maar biedt je de kans om je tijd te beheren, te genieten van uitgebreide netwerkkansen, exclusieve hands-on ervaringen en een sterk gemeenschapsgevoel terwijl je de producten waar je van houdt deelt met vrienden en familie.

Hoe word je Young Living-brandpartner en wat zijn de voordelen voor brandpartners?

Je inschrijven als brandpartner bij Young Living is heel eenvoudig en gaat gepaard met diverse fantastische voordelen, waaronder exclusieve prijzen. Brandpartners profiteren niet alleen van 24% korting op de retailprijs van hun favoriete producten, maar kunnen ook beloningen en gratis producten verdienen met ons loyaliteitsprogramma Essential Rewards en genieten van unieke promoties. Klik simpelweg op onderstaande link om je in te schrijven. Bereid je voor op succes door een van onze Young Living-starterkits te bestellen, kies ervoor om deel te nemen aan Essential Rewards en begin vandaag nog aan jouw YL-avontuur!

Banner met de tekst 'Schrijf je in bij Young Living en profiteer van 24% korting op de retailprijs van je favoriete producten!" Schrijf je nu in!’

Wat is het compensatieplan van Young Living?

Het compensatieplan van Young Living is een vrijgevig en toonaangevende set kansen die ontworpen zijn om jou te helpen met het bereiken van overvloed. Als je begint met het opbouwen van je eigen bedrijf en de voordelen ervan ziet, merk je misschien dat je klaar bent om dat succes met anderen te delen door jouw basis als leider op te bouwen. Van onze Generation Leadership-bonus, die goed is voor 6,25% van de maandelijkse commissieverkopen en afhankelijk is van de rang die jij en leiders in jouw team elke maand bereiken, tot onze Diamond Leadership-bonus die uitgekeerd wordt aan Diamonds als beloning voor het helpen opbouwen van Young Living over de hele wereld… de mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat is PV en hoe werkt het?

Bij Young Living staat PV voor persoonlijk volume. Veel Young Living-producten hebben een persoonlijk volume (PV) en het volume van producten die verkocht worden, wordt vaak weergegeven in PV. PV is nodig om hogere rangen te behalen en wordt gedurende de commissieperiode bij elkaar opgeteld. Om in aanmerking te komen voor retailinkomsten en bonussen voor inschrijvers moet een Young Living-brandpartner maandelijks een bestelling van minimaal 50 PV plaatsen. Young Living lanceert daarnaast iedere maand een PV-promotie, waarmee je geschenken en beloningen kunt verdienen door simpelweg je favoriete etherische oliën en YL-producten te bestellen.

Wat is het ER-programma van Young Living en hoe werkt het?

Het Essential Reward-programma van Young Living zorgt ervoor dat je nooit zonder je favoriete YL-producten hoeft te zitten. Het ER-programma, waarbij door jou gekozen producten iedere maand op een makkelijke manier naar jou verzonden worden, is exclusief beschikbaar voor Young Living-brandpartners en is een loyaliteitsprogramma boordevol voordelen. Van korting op verzendkosten tot loyaliteitsbeloningen, dit programma is een van de manieren waarop we teruggeven aan Young Living-brandpartners. Meld je tijdens het inschrijvingsproces voor nieuwe brandpartners aan voor Essential Rewards of ga naar de Essential Rewards-pagina en klik op Nu aanmelden.

Fleurig overzicht met verschillende PV-beloningen voor 120, 190, 250, 350 en 450 PV

Ben jij brandpartner bij Young Living of denk je erover om vandaag nog aan jouw Young Living-avontuur te beginnen? Laat het ons weten in een reactie of neem contact op via mseublog@youngliving.com

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.