Börja din resa med Young Living Sverige

0 10/05/2022 - Alla inlägg

Young Living främjar välbefinnande och målmedvetenhet runt om i världen och är ett företag som består av bönder, familjer, skapare, destillerare och drömmare som alla vill dra nytta av naturens levande energi och uppmuntra alla människor att använda eteriska oljor i sina hem. I det här blogginlägget kommer vi att svara på några av de vanligaste frågorna om Young Living så att du får en bättre inblick i hur detta banbrytande företag arbetar och hur du kan engagera dig! Vad väntar du på?

Vad är Young Living och vad säljer vi?

Young Living är ett företag med många unika produkter, men vi är först och främst kända för våra eteriska oljor och oljeblandningar, såsom de populära favoriterna lavendelolja (Lavender), tea tree-olja (Tea Tree) och blandningen Thieves®. Young Living Essential Oils grundades av D. Gary Young (1949–2018) och har gått i bräschen för den eteriska oljebranschen i 25 år. Företaget har sitt huvudkontor i Lehi, Utah. Young Living är världsledande inom eteriska oljor och välbefinnande och har inspirerat miljontals människor överallt att upptäcka naturens gåvor och nya möjligheter som skapar livslånga förändringar.

Young Livings grundare D. Gary Young sitter i ett lavendelfält

Varför välja Young Living och inte något annat företag som säljer eteriska oljor?

Den främsta anledningen att välja Young Living när man vill köpa eteriska oljor är för att vi erbjuder de renaste oljorna av allra högsta kvalitet. Med 23 egna gårdar och samarbetsgårdar som destillerar våra eteriska oljor, samt vår kvalitetsstandard Seed to Seal® som säkerställer att grundpelarna inköp, vetenskap och kvalitet alltid överstiger det våra konkurrenter och andra varumärken erbjuder, är Young Living Essential Oils ett utmärkt val. Ytterligare en fördel med Young Living är att du får möjligheten att utveckla ett eget företag som en Young Living Brand Partner. Young Livings generösa kompensationsplan ger dig kontroll över din framtid samtidigt som du själv kan bestämma över din tid, ta del av olika nätverksmöjligheter, få praktiska erfarenheter och bli del av en gemenskap när du förmedlar produkterna du älskar till vänner och familj.

Hur blir man en Young Living Brand Partner och vilka fördelar får man som Brand Partner?

Att bli Brand Partner hos Young Living är enkelt och innebär olika fantastiska förmåner, inklusive exklusiva priser. Våra Brand Partner får inte bara 24 % rabatt på detaljhandelspriset på sina favoritprodukter, utan de kan också tjäna belöningar och produkter via lojalitetsprogrammet Essential Rewards, samt ta del av unika kampanjer. Klicka på länken nedan för att registrera dig. Förbered dig på framgång och köp ett av Young Livings startpaket, gå med i Essential Rewards-programmet och starta din YL-resa idag!

Banderoll med texten: Gå med i Young Living och få 24 % rabatt på detaljhandelspriset på dina favoritprodukter! Registrera dig nu!

Vad är Young Livings kompensationsplan?

Young Livings kompensationsplan är en generös och branschledande möjlighet som är utformad för att hjälpa dig att uppnå överflöd. När du har börjat utveckla din verksamhet och ser vilka fördelar man får kanske du känner dig redo att dela med dig av din framgång och bygga vidare på din grund som en ledare. Möjligheterna är oändliga med allt från vår Generation Leadership-bonus som består av 6,25 % av Young Livings månatliga provisionsberättigande försäljning och som beräknas beroende på vilken rankningsnivå du och ledarna i ditt team når varje månad, till vår Diamond Leadership-bonus som ges till våra Diamonds som tack för att de utvecklar Young Living i hela världen.

Vad är PV och hur fungerar det?

PV hos Young Living står för personlig volym. Många produkter som Young Living säljer har tilldelats ett belopp i personlig volym (PV) och antalet sålda produkter räknas ofta i PV. PV är ett av kraven för att öka i rankningsnivå i kompensationsplanen och det ackumuleras under hela provisionsperioden. För att kvalificera sig för detaljhandelsinkomster och värvningsbonusar måste en Young Living Brand Partner ha en månadsbeställning på minst 50 PV. Varje månad har Young Living också ett PV-erbjudande där du kan tjäna gåvor och belöningar enbart genom att köpa dina favoritoljor och YL-produkter.

Vad är Young Livings ER-program och hur fungerar det?

Young Livings Essential Reward-program ser till så att dina favoritprodukter från YL aldrig tar slut. ER är ett prenumerationsprogram med många förmåner som smidigt levererar dina favoritprodukter direkt till din dörr varje månad och som enbart är tillgängligt för Young Living Brand Partner. Från rabatterad frakt till lojalitetsgåvor – det här programmet är ett av många sätt vi ger något tillbaka till våra Young Living Brand Partner. Gå med i prenumerationsprogrammet Essential Rewards samtidigt som du blir Brand Partner eller besök Essential Rewards-webbsidan och klicka på ”Prenumerera nu!”-länken.  Alternativt kan du fylla i och skriva under formuläret som finns på det virtuella kontoret och mejla det till oss. Observera att formuläret måste fyllas i och undertecknas av kontoinnehavaren.

Diagram som visar olika PV-gåvor för 120, 190, 250, 350 och 450 PV

Är du en Young Living Brand Partner eller funderar du på att starta din Young Living-resa idag? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.