Allt om den eteriska oljan Thieves

0 24 augusti, 2018 - At Home, Eteriska Oljor, Informationsgrafik, Tillbaka

Allt om THIEVES

Från legend till livsstil, vår hyllade blandning älskas av många av en anledning.

Enligt legenden skyddade de franska myndigheterna under 1400-talet en grupp tjuvar i utbyte mot deras hemliga kryddblandning. Deras blandning av kraftfulla växter troddes skydda dem när de plundrade byar.

Århundraden senare vet vi att deras hemliga blandning av kryddnejlika, rosmarin och andra örter innehöll kraftfulla, naturligt förekommande beståndsdelar som kan ha skyddat dessa banditer. Oavsett om du tror på legenden eller inte så vet vi att vår Thieves+ och olika Thieves-produkter med de verkningsfulla eteriska oljorna Lemon, Clove, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata och Rosemary kan ta hand om dig och ditt hem utan syntetiska ämnen eller skadliga kemikalier.

Många användningsområden med den eteriska oljan Thieves och produkter berikade med oljan

Kolla in våra inlägg om den eteriska oljan Lavender och Ningxia-gojibär för fler legendariska YL-produkter!

Vilka är dina “legendariska” Young Living-oljor? Berätta i kommentarerna!

This post is also available in: Engelska Tjeckiska Nederländska Finska Franska Tyska Litauiska Rumänska Ryska Spanska

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning. Läs dokumentet Marknadsföring av Young Living på rätt sätt! för att se till att dina kommentarer är kompatibla.