Alles over Thieves

8 22 augustus, 2018 - Alle berichten, Etherische olie, Infographics

Alles over THIEVES

Van legende tot levensstijl – deze melange is zeer geliefd.

Volgens de legende toonden Franse autoriteiten in de vijftiende eeuw hun welwillendheid aan een groep dieven in ruil voor een geheim recept.De formule van krachtige planten beschermde hen terwijl ze dorpen plunderden.

Eeuwen later weten we dat hun geheime mengsel van kruidnagel, rozemarijn en andere planten krachtige, natuurlijke bestanddelen bevat die hen mogelijk beschermden. Legende of niet, Thieves+ en ons uitgebreid aanbod aan Thieves producten – met de krachtige etherische oliën Lemon, Clove, Cinnamon Bark, Eucalyptus Radiata en Rosemary – geven je kracht om voor jezelf te zorgen en je huis schoon te maken zonder synthetische of agressieve chemicaliën.

many uses for thieves essential oils and products

Als je meer wilt weten over andere YL producten met een rijke geschiedenis, kun je de informatie over Lavender etherische olie en de Ningxia wolfsbes lezen!

Wat zijn jouw “legendarische” Young Living oliën? Laat het ons weten!

 

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.