Amestecă și combină: Combinații aromate de uleiuri esențiale

3 12/04/2019 - Infografice, Pentru acasă, Toate postările

Nu ești la început când vine vorba de crearea unor mirosuri pline de inspirație cu amestecuri de uleiuri esențiale.  Știi deja de favoritele noastre:  Cinnamon Bark & Orange, LavenderPeppermint, Lemon & Lime. Acum e timpul să te aventurezi mai departe și să începi să combini amestecuri de uleiuri esențiale proaspete, fructate, florale și distractive!

Acum că știi care arome se potrivesc de minune, găsește un miros pentru desertul tău preferat, activitatea ta favorită și pentru partenerul tău perfect!

 

Am uitat vreunul din amestecurile tale de uleiuri esențiale favorite?  Atunci împărtășește-l în comentariile de mai jos.

This post is also available in: Engleză Germană Cehă Holandês Finlandeză Suedeză Lituaniană Rusă Spaniolă Franceză

Distribuire

1 comentariu

 • Tecuceanu Carmen-Oana 14/04/2019 - 5:18 AM Răspuns

  Buna ziua,
  Cred ca se dorea “Spor la difuzat”. A mai apărut un T….sport. Poate merge corectat. Va rog sa ștergeri acest comentariu, am vrut doar să nu rămână vreo greșeală, combinatiile de uleiuri propuse sunt foarte placute.
  O zi frumoasă,
  Oana T.

 • Scrie un răspuns

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  * Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.