7 tapaa käyttää Stress Awaytä päivittäin

0 30/03/2020 - Kaikki postaukset

Limetin, vaniljan ja laventelin hyvät tuoksut takaavat sen, että Stress Away  on yksi Young Livingin suosituimmista öljysekoituksista. Sitruksisen makeat tuoksut saavat sinut automaattisesti pysähtymään, vetämään syvää henkeä ja rentoutumaan olit sitten viikkaamassa pyykkiä, tekemässä tehtävälistaa ja paimentamassa lapsia.

Lue tästä, miten voit lisätä päivääsi Stress Away -öljysekoitusta.

  1. Haihduta diffuuserilla stressi pois

Rentoutuessasi voit kerätä ajatuksiasi ja päättää, että keskityt vain niihin asioihin, joihin voit vaikuttaa. Palatessasi pitkän työpäivän jälkeen kotiin, varaa hetki itsellesi ja nauti rauhoittavasta laventelin tuoksusta samalla kun käytät Stress Awaytä diffuuserissa.

  1. Löydä inspiraatiota!

Raikas limetin tuoksu Stress Away -öljysekoituksessa nostattaa ja inspiroi, mitä ikinä oletkin tekemässä. Anna inspiraation vallata mielesi Stress Away -öljysekoitusta käyttämällä!

  1. Päästä irti arjesta

Höyryävä kylpy on oiva paikka päästää kaikista arkea nakertavista ajatuksista irti. Lisää Stress Away -öljysekoitusta lämpimään veteen ja sinulla on ihana jalkakylpy.

  1. Helli hiuksiasi

Setripuu tuo Stress Away -sekoitukseen maadoittavaa ja lämmintä tuoksua. Hiero Stress Away -öljysekoitusta päänahkaasi ja hiuksiisi ja rentouttavan hieronnan lisäksi saat hyväntuoksuiset hiukset.

  1. Huolehdi parrastasi

Lisää muutama tippa Stress Away -öljysekoitusta partaöljyysi ja partasi tuoksuu hurmaavalta. Stress Awayn puumaisen sitruksinen tuoksu on raikas. Kokeile laittaa muutama pisara kookosöljyyn tehdäksesi parrastasi kiiltävän ja pehmeän!

  1. Luo makea tuoksu

Stress Away on uniikki öljysekoitus, koska mikään muu YL-öljysekoitus ei sisällä vaniljaa. Tämän öljysekoituksen vaniljan makea tuoksu tuo mieleen herkullisen jälkiruoan. Lue meidän blogitekstimme nimeltään Jälkiruokaherkuilta tuoksuvat diffuuserisekoitukset saadaksesi inspiraatiota omiin makeisiin diffuuserisekoituksiisi.

  1. Mukana kannettavaa rauhaa

Stress Away -öljysekoitus on tarjolla sekä perinteisenä öljypullona että roll-onina, jota on kätevä kantaa mukana. Pidä tämä klassinen Stress Away Roll-On laukussasi, autossasi tai työpöydälläsi ja levitä sitä tarvittaessa niskaasi tai ohimoillesi.

Miten sinä käytät Stress Awaytä?

Kerro ja kommentoi!

This post is also available in: englanti saksa tsekki hollanti ruotsi liettua romania venäjä espanja ranska italia puola

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.