7 tapaa käyttää Stress Awaytä päivittäin®

0 03/04/2023 - Tutustu eteerisiin öljyihin, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Kun öljysekoitus sisältää limettiä, vaniljaa ja laventelia, ei ole ihme, että Stress Away® on yksi Young Livingin suosituimmista öljysekoituksista. Stress Away® on Young Livingin perustajan D. Gary Young kehittämä öljysekoitus, jossa on aromeja eri puolilta maailmaa. Young Living Stress Away tekee sen, mitä sen nimi lupaa. Makeat sitrustuoksut saavat pysähtymään, vetämään henkeä ja rentoutumaan olit sitten viikkaamassa pyykkiä, laatimassa tehtävälistaa tai paimentamassa lapsia.

Lue blogistamme parhaat vinkkimme rauhallisiin hetkiin Stress Away -öljysekoituksemme seurassa.

Kuva Young Living Stress Away® -öljysekoituksesta.

 

Kokeile meditoimista

Elämän ollessa kaoottista, pysähtyminen ja rentoutuminen on tärkeää. Young Living Stress Away on hyvä ja rauhoittava meditaatiokumppani. Levitä öljysekoitusta ranteille, ohimoille tai kaulan alueelle ennen meditoimista. Öljysekoituksen rauhoittava aromi tukee rentoutumista ja tekee meditoimisesta helpompaa.

Kuva meditoivasta naisesta.

 

Päästä irti arjesta

Kun arki on raskasta, hukuta huolesi Young Living Stress Awaytä sisältävään kylpyyn. Young Living Stress Awayn rauhoittava aromi helpottaa stressiä ja edesauttaa rauhaa. Jos kaipaat erityishemmottelua, kokeile Young Living Stress Away Relaxing Bath Bombs -kylpypommeja. Nämä poreilevat Stress Away -öljysekoitusta sisältävät kylpypommit muuttavat kylpyhuoneesi ylelliseksi kylpyläksi.

Kuva naisesta vaahtokylvyssä.

 

Helli hiuksiasi

Young Living Stress Awayn sisältämän seetripuun lämmin aromi on sen verran ihana, että sitä on kiva kantaa kaikkialla mukana. Laimenna Stress Awaytä ja hiero sitten seoksella päänahkaasi ja hiuksiasi. Nyt voit kantaa maadoittavan lämmintä tuoksua mukanasi koko päivän. Sen lisäksi kutrisi kiiltävät.

Kuva naisesta hieromassa öljyä hiuksiinsa.

 

Huolehdi parrastasi

Young Living Stress Away -öljysekoitus soveltuu myös partaöljyksi. Öljysekoituksen puumaisen sitruksinen tuoksu käy  erilaisiin partatyyleihin. Lisää muutama öljytippa kookosöljyyn ja hiero seoksella partaasi. Mikä sileä ja kiiltävä parta!

Kuva miehestä levittämässä partaöljyä.

 

Inspiroidu!

Young Living Stress Awayn sisältämä limettiöljy edistää inspiraatiota. Pidä öljypullo työpöydälläsi ja hengitä öljyn tuoksua inspiraatiota kaivatessasi. Tämä elvyttämä aromi voi myös selkeyttää ajatuksia ja sitä kautta lisätä luovuutta. Ota Young Living Stress Away käyttöön seuraavalla kerralla, kun askartelet tai teet käsitöitä.

Kuva naisesta työskentelemässä työpöydän äärellä.

 

Kannettavaa rauhaa

Young Living Stress Away tulee myös roll-on -puikkona, joten voit ottaa limetin, vaniljan ja laventelin eksoottiset tuoksut mukaasi missä ikinä menetkin. Tämän helpompaa öljyily ei voi olla. Pidä roll-on -puikkoa käsilaukussasi, autossasi ja työpisteessäsi, ja levitä öljysekoitusta kaulaan ja ohimoille kun tunnet stressaantuvasi. Young Living Stress Away Roll-On -puikko tarjoaa pikkuisen pakomatkan arjesta.

Kuva naisesta levittämässä Young Living Stress Away® Roll-On -puikkoa.

 

Luo makea tuoksu

Young Living Stress Away on monipuolinen ja moneen taipuva öljysekoitus. Sen avulla voit luoda omia tuoksusekoituksiasi elämän eri tilanteisiin. Toki voit käyttää Stress Awaytä myös sellaisenaan. Vaihtoehdot eivät lopu kesken!

Tässä on muutama Young Living Stress Awaytä sisältävä öljysekoitusohje:

Hei kaunotar

Matkakuumetta

Opiskeluintoa

  • 5 tippaa Bergamotia (bergamottiöljy)
  • 3 tippaa Lavenderia (laventeliöljy)
  • 2 tippaa Young Living Stress Awaytä

Kuva naisesta nauttimassa omasta tuoksusekoituksestaan

 

Tykkää tästä blogikirjoituksesta ja paljasta meille, miten sinä käytät Young Living Stress Away -öljysekoitusta!

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.