Tro på dig själv och nå framgång med Young Livings Feelings Kit

1 06/01/2020 - Livsstil, VÄLBEFINNANDE, YL-produkter, YOUNG LIVING

Nyårslöften? ”Himlar med ögonen”. Det är dags att ladda livet med betydelsefulla och inspirerande mål. Så uppdatera dina löften och sätt upp nya mål medan du använder vårt verkningsfulla Feelings Kit. När du använder kittets sex eteriska oljeblandningar kommer du att märka att lycka, balans och överflöd finns i en droppe eterisk olja. Här kan du läsa om sex sätt att komma närmare ett framgångsrikt, lyckligt och hälsosamt nytt år.

En framtidsvision

Studier har visat att endast 8 % av alla människor faktiskt håller sina nyårslöften. I stället för att sätta upp mål som du tror att du borde göra kan du försöka skapa en vision som får dig att hoppa upp ur sängen på morgonen.

Att skapa ett collage av dina mål och att använda kittet Feelings är två bra sätt att kickstarta året på. Se, känn och förkroppsliga dina mål genom att visualisera dem. Kom ihåg att energin flödar dit du fokuserar, så låt fantasin flyga fritt. Släpp dina förväntningar och utforska ditt äkta jag och starta ett år fyllt av förvandling och framgång.

Gary Young sa:

”För att bli den vi verkligen vill vara och förverkliga vår positiva vision måste vi släppa alla negativa tankar och omprogrammera hjärnan och känslorna.”

Prova: Ta en droppe av den eteriska oljeblandningen Valor på handleden när du skapar din visionstavla. Klistra fast inspirerande bilder och ordspråk på tavlan och njut av doften av gran, kamfer och frankincense.

Inre motivation

Alla drömmer om guld och gröna skogar, eller hur? I stället för att söka sig till yttre belöningar kan det vara bättre att vända sig inåt. Forskning har visat att det är bättre att fokusera på inre motivation då yttre motivation kan försämra ens prestation. Vad är din främsta drivkraft? Vad får dig att komma igång? Skriv ner dina mål, drömmar och önskningar. Att göra en punktlista är också ett roligt sätt att göra listor varje vecka med det du känner tacksamhet för, hur ditt humör har varit och veckans skönhetstips.

Prova: Motarbeta vinterdepressionen med lite solsken i en flaska. Ta med dig den friska eteriska oljeblandningen Harmony i handväskan för att muntra upp dig själv med den milda doften av apelsin och ros.

Fokus på tillväxt

Nyårsdagen anses ofta vara en nystart; man ligger i startgroparna för ett nytt livskapitel.  Prova att meditera på morgonen för att hitta klarhet och fråga dig själv vad tillväxt år 2020 betyder för dig. Börja med ett av de fem huvudområdena i ditt liv: kropp, sinne, själ, arbete och familj. Ha tålamod och tänk på att det tar på ett ungefär 66 dagar att etablera en ny vana. Även när livspusslet känns svårt att få ihop så kan det hjälpa att vara öppen för nya möjligheter för att kunna nå sin fulla potential.

Prova: Tillsätt ett par droppar av den eteriska oljeblandningen Forgiveness i ett varmt bad efter en lång dag och känn hur spänningarna släpper. Det varma badet och den söta doften av jasmin och ylang ylang hjälper dig att slappna av och kommer lätt att bli en härlig veckoföreteelse.

Äkta framgång

Glöm tanken om att leva lycklig i alla dina dagar, vad innebär framgång för just dig? Kanske är det något så enkelt som att le oftare eller lära sig ett nytt ord varje dag. Att utforska vad framgång betyder för en själv gör det lättare att bli den bästa versionen av sig själv.  Kanske hittar du mening i livet genom att hjälpa andra. I stället för smarta mål (specifikt, mätbart, accepterat, relevant och tidsbestämt), fokusera på helande mål som talar till hjärtat och som innefattar allt som är viktigt för dig.

Prova: Välj den eteriska oljeblandningen Inner Child för att främja kreativitet. Tillsätt en droppe i en dagkräm och använd varje morgon. Börja dagen med den friska doften av tangerin, citrongräs och neroli som vårdar huden.

Fira framgång

Vad får dig att må bra? Teresa Amabile (som arbetar på Harvarduniversitetet) har forskat om hur framsteg motiverar människor som mest:

”Även när man gör pyttesmå framsteg så gör känslan av att ta ett steg framåt mot ett viktigt mål att man mår mycket bättre.”

Se över dina framsteg och fira även de minsta segrarna. Kanske skämmer du bort dig själv med en massage eller ordnar en hemmaspadag.

Prova: Niksen är ett nederländskt ord som betyder att inte göra något alls. Lägg ifrån dig listan med alla måsten och ta lite tid för dig själv. Sprid doften av den eteriska oljeblandningen Present Time och fyll hemmet med den inbjudande doften av sötmandel och pomerans.

Ta hand om dig själv

Känn stressen rinna av dig med en rutin som ger kropp och själ ny energi. Fokusera på ett par saker per månad såsom att träffa vänner oftare, börja med yoga eller att äta något nyttigt efter jobbet. Gör en kort lista med saker du inte vill göra. Tips: ät inte så många mellanmål, begränsa hur mycket tid du lägger på sociala medier och stäng av mobilen innan du går och lägger dig. Gör fler saker som gör dig lycklig och njut av de små glädjestunderna.

Prova: Ge dig själv en femminutersmassage så ofta du kan med 2–3 droppar av den uppfriskande eteriska oljeblandningen Release och lite Young Living V-6®. Massera försiktigt nacken och andra ömma punkter och njut av doften av grönmynta och den svalkande oljan blå renfana.

Vad kommer du att göra för att få ett lyckat år?

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.