Maak je dromen waar met de Feelings-kit

1 06/01/2020 - Lifestyle, WELLNESS, YL-producten, YOUNG LIVING

Goede voornemens? Meh. Kies liever voor inspirerende doelen die je leven betekenis geven. Geef je goede voornemens een makeover en stel nieuwe doelen met onze Feelings-kit. De kit bevat zes melanges en past perfect in iedere welzijnroutine. Slechts één druppel olie kan veel teweeg brengen en zorgen voor geluk, balans en overvloed. Lees verder en ontdek zes manieren waarop je een succesvol, gezond en gelukkig jaar kunt ervaren.

Een krachtige visie

Uit onderzoek blijkt dat slechts 8% van iedereen die goede voornemens maakt zijn of haar doelen behaalt. Kies niet voor delen die je ‘moet’ doen, maar richt je aandacht op een visie waar je volledig achterstaat en waar je ‘s ochtends voor uit je bed wilt springen.

Nieuwe doelen en de Feelings-kit zijn twee krachtige hulpmiddelen om het nieuwe jaar goed te beginnen. Visualiseer wat je wilt. Je energie gaat naar datgene waar je je aandacht op richt. Laat je creativiteit dus de vrije loop en kies voor grootse dromen. Laat verwachtingen los en richt de aandacht op jezelf, zodat het een jaar vol overwinningen en succes kan worden.

Zoals Gary Young zei:

“We moeten negatieve emoties en gedachtes loslaten als we de persoon willen worden die we altijd al wilden zijn. Onze gedachten en emoties moeten hergeprogrammeerd worden.”

Probeer: Voeg tijdens het maken van een visiebord een druppel Valor toe aan je polsen. Plak inspirerende afbeeldingen op het bord en geniet van de stimulerende geur van zwarte spar, kamferhout en wierook.

Intrinsieke motivatie

Iedereen droomt van een leven vol rijkdom, toch? Maar het is wellicht beter om je aandacht te richten op intrinsieke voldoening, in plaats van extrinsieke voldoening. Uit onderzoek blijkt dat het beter is om je volledig op intrinsieke motivatie te richten, omdat extrinsieke motivatie de prestaties negatief kunnen beïnvloeden. Wat is je beweegreden? Wat motiveert je? Probeer eens je doelen, dromen en verlangens op te schrijven. Bullet journaling (het bijhouden van een dagboek met opsommingstekens) is een leuke manier om prestaties in handige overzichten bij te houden.

Probeer: Wuif de winterblues gedag met zon in een flesje. Gooi een flesje Harmony in je tas en geniet overal, waar je ook bent, van de heerlijke geur van sinaasappel en roos.

Groei

De eerste dag van het nieuwe jaar wordt vaak gezien als een nieuw begin. Je kunt misschien eens proberen om de dag te beginnen met meditatie. Richt je daarbij op de vijf belangrijkste onderdelen van het leven: lichaam, geest, ziel, werk en persoonlijk. Wees geduldig, want het duurt gemiddeld 66 dagen om een nieuwe gewoonte aan te nemen. Zelfs als het even tegenzit, is het een goed idee om open te staan voor nieuwe dingen; alleen zo bereik je je ware potentieel.

Probeer: Lange dag gehad? Voeg een paar druppels Forgiveness toe aan een warm bad om volledig tot rust te komen. Het warme bad en de zoete geur van jasmijn en ylang-ylang verzachten pijntjes en creëren een waar genietmoment.

Succes

Wat betekent succes voor jou? Wat vaker glimlachen? Iedere dag een nieuw woord leren? Als je weet wat succes voor jou betekent, kun je een betere versie van jezelf worden.  Misschien betekent succes voor jou het helpen van anderen. Vergeet het SMART-principe (specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch, tijdgebonden), maar kies voor delen die je normen en waarden goed weergeven.

Probeer: Als je een beetje creativiteit kunt gebruiken, raden we Inner Child aan. Voeg in de ochtend een druppel toe aan een neutraal ruikende moisturiser. Breng aan om gedurende de dag te genieten van de frisse geur van tangerine, citroengras en neroli – het is pure verwennerij.

Vier het leven

Wat maakt je blij? Uit onderzoek van Teresa Amabile blijkt dat er niets zo motiverend is als vooruitgang:

“Zelfs bij kleine vooruitgang is er sprake van vooruitgang. De wetenschap dat er vooruitgang plaatsvindt, kan het verschil maken tussen een goede en slechte dag.”

Houd je vooruitgang bij en vier de kleine overwinningen. Je kunt jezelf verwennen met een massage buitenshuis of ervoor kiezen om jezelf thuis te verwennen met een manicure of pedicure.

Probeer: Doe eens een middagje niks.  Laat je takenlijst links liggen en neem tijd voor jezelf. Verstuif Present Time om je huis te vullen met de geur van zoete amandel en bittere sinaasappel.

Zelfzorg

Kies voor zelfzorg die lichaam en geest stimuleert. Bepaal elke maand op welk soort welzijn je je aandacht gaat richten. Je kunt bijvoorbeeld wat vaker afspreken met vrienden, beginnen met yoga of gezonder eten. Zorg ervoor dat dit handig te combineren is met een makkelijke takenlijst. Enkele suggesties: minder snacken, beperkte tijd doorbrengen op social media en voor het slapen gaan stoppen met TV kijken. Als je dingen doet die je echt leuk vindt, is er meer tijd voor leuke momenten.

Probeer: Geef jezelf zo vaak mogelijk een massage van minuten. Gebruik hierbij 2-3 druppels Release, gecombineerd met twee pompjes Young Living V-6. Masseer zachtjes de nek en geniet van de verkoelende sensatie die groene munt en blauw boerenwormkruid geven.

Welke tip ga jij proberen?

 

Deel

Geen berichten

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

* Let op: alle berichten worden gemodereerd en niet onmiddelijk weergegeven. Berichten kunnen in overeenstemming met het beleid en de richtlijnen van Young Living en de federale regelgeving enigszins aangepast of verwijderd worden.