Vinkkejä terveelliseen aamurutiiniin Young Living -tuotteilla

0 17/05/2022 - Kaikki postaukset

Olit sitten kiireinen vanhempi tai muuten vaan pinnistelet löytääksesi tasapainon työn ja kotielämän välillä, omasta hyvinvoinnista huolehtimista on helppo lipsua. Varsinkin kiireisinä ja stressaavina aikoina terveellisten aamurutiinien ylläpitäminen on erityisen hyödyllistä, tarkoittipa se sitten hyvää aamuista ihonhoitorutiinia, joogatunneilla tapahtuvaa tietoista hengittämistä ja venyttelyä tai yksinkertaisesti tavoitteiden asettamista rauhallista iltaa varten. Me Young Livingillä ymmärrämme hyvän aamurutiinin tärkeyden, ja tässä blogissa kerromme parhaat ideamme parempiin aamuihin.

Aloita päiväsi rentouttavalla lukuhetkellä

Kun herätyskello soi, lukeminen ei todennäköisesti ole ensimmäisenä mielessäsi. Muutaman sivun lukeminen heti heräämisen jälkeen voi kuitenkin aloittaa päivän hienosti. Olipa kyseessä suosikkiklassikkosi, kirja uusimmasta harrastuksestasi tai sanomalehti, päivän aloittaminen lukemalla tekee aamustasi rennomman kuin sosiaalisen median selailu. Kokeile myös ympäröidä itsesi lohduttavalla öljysekoituksella, kuten esimerkiksi Awakenilla.

Eteerinen Awaken-öljysekoitus kristallin ja kirjojen kanssa yöpöydällä

Edesauta positiivisuutta hengitysharjoituksilla

Päivän aloittaminen hengittämällä syvään, olipa se sitten meditaation tai lempeän joogatunnin aikana, on loistava tapa tuoda iloa, motivaatiota ja positiivisuutta elämään. Nämä auttavat myös päästämään irti ongelmista ja mieltä painavista asioista. Keskitä huomiosi tunteisiisi ja venyttele vapaasti kehoasi herättäen jokaisen nivelen, ja voit kohdata loppupäivän selvemmällä ja rauhallisemmalla mielellä. Voit tehostaa rauhan tunteita levittämällä Young Livingin Peace & Calming® Roll-Onia ranteisiisi ja pulssipisteille.

Olit sitten lämpimien kylpyjen ystävä, rakastit ylellisiä hierontoja tai suhtauduit intohimoisesti ihonhoitoon, on tärkeää, että sinulla on aikaa keskittyä itsestäsi huolehtimiseen myös aamulla. Suosittelemme kokeilemaan omatekoista kasvohöyrytystä laventeli-, kamomillasaunio- ja elemi-öljyillä. Lue lisää, miten voit saada hehkuvan ihon klikkaamalla tähän!

Kasvojen höyrytykseen tarvittavat laventeli-, kamomillasaunio- ja elemiöljyt kukkien terälehtien, pyyhkeen, vesikulhon ja suolan kanssa

Terveellinen ja täyttävä aamiainen

Hyvään aamurutiiniin kuuluu tietenkin herkullinen aamiainen. Liian usein me vain napostelemme jotain tai jätämme kokonaan aterioita väliin, kun teemme töitä tai hoidamme pikkuisia. Uudessa aamurutiinissasi sinun tulee aina syödä herkullinen ja terveellinen aamiainen. Oletko jo kokeillut Gary’s True Grit Einkorn Granolaa, joka pitää sinut ravittuna aina lounaaseen asti? Gary’s True Grit Einkorn Granola on herkullinen sekoitus jyviä, pähkinöitä, marjoja ja siemeniä, ja se sopii nautittavaksi sekä kylmänä että kuumana. Granola on makeutettu gojimarjoilla, karpaloilla, kaakaopavuilla ja kookossokerilla. Makeuden vastapanoksi siinä on auringonkukansiemeniä, manteleita sekä saksan- ja pekaanipähkinöitä.

Nestetasapainosta huolehtiminen Young Livingin Plus-öljyillä

Olit aamuihminen tai et, on tärkeää huolehtia nestetasapainosta ja muistaa juoda paljon vettä päivän mittaan. Jos et saa juotua tarpeeksi vettä, koska pidät veden makua tylsänä, kokeile lisätä tippa Plus-öljyä vesipulloosi. Valitsit sitten Lemon+-, Orange+- tai Tangerine+-öljyn, nämä pienet plus-öljyä sisältävät pullot tekevät aamujuomastasi hetkessä herkullisen.

Voit lukea muista aamurutiiniisi sopivista eteerisistä öljyistä klikkaamalla tähän!

Lemon+, Orange+ ja Tangerine+ aamiaisleivonnaisten, hedelmien, murojen ja

Miten sinä varmistat terveellisen aamurutiinin? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.