Young Living -opas puhtaan kauneuden rutiiniin

0 20/05/2022 - Ihonhoito, Kaikki postaukset, KAUNEUS, Meikit, YOUNG LIVING

Me Young Livingillä arvostamme luontoperäisiä ainesosia ja näemme paljon vaivaa varmistaaksemme, että eteeriset öljymme ja eteerisiä öljyjä sisältävät tuotteemme ovat mahdollisimman korkealaatuisia suoraan iholla käytettäväksi. Savvy Minerals by Young Living® -kosmetiikkasarjamme tuotteet sopivat erilaisille ihotyypeille, emmekä tee kompromisseja ainesosien suhteen. Tässä blogikirjoituksessa esittelemme parhaat tuotteemme “puhtaan kauneuden rutiinia” varten, esittelemme sinulle Young Livingin suosikkimeikki- ja ihonhoitotuotteitamme ja kerromme, kuinka niitä voidaan käyttää luomaan upeita meikkilookeja luonnollisella tavalla!

Valikoima Savvy Minerals® by Young Living -tuotteita

Kaunista ihosi BLOOM-tuotteilla

Kaunis meikki lähtee kauniista ihosta. BLOOM-sarjamme tuotteilla varmistat, että ihosi on terve, hyväkuntoinen ja kaunis. Kaunis iho tekee hyvää itsetunnolle ja BLOOM-ihonhoitotuotteet auttavat saavuttamaan kauniin ihon. BLOOM by Young Living Brightening Cleanser  on luonnollisia ainesosia sisältävä puhdistusvesi, joka paljastaa hehkuvan ihon ja saa ihosi tuntumaan puhtaalta ja pehmeältä. BLOOM Brightening Cleanser sisältää temppelipuun kukkauutetta, natriumhyaluronaattia ja pracaxi-siemenöljyä, jotka puhdistavat ja kosteuttavat ihoa.

Jos sinusta tuntuu, että ihosi on menettänyt luonnollisen hehkunsa, tulet ihastumaan BLOOM by Young Living Brightening Essenceen. Tämä geelimäinen hoitovesi kosteuttaa ihoa ja huolehtii ihosi normaalista suojakerroksesta. Se saa ihosi näyttämään raikkaalta ja hehkuvalta. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä meillä on myös BLOOM by Young Living Brightening Lotion. Kasvovoide sisältää filippiiniläisellä Happy Pili -puutilalla Seed to Seal -laatustandardien mukaisesti kasvatettua elemin hedelmälihaöljyä.

BLOOM by Young Living Brightening Cleanser, Essence ja Lotion

Meikki- ja peitevoiteemme takaavat virheettömän lopputuloksen

Säteilevä ja virheettömän näköinen pohja on upean meikin perusta. Savvy Minerals by Young Living® Liquid Foundation -meikkivoiteella saat puolipeittävän tai peittävän lopputuloksen. Meikkivoiteen ainesosat ovat puhtaita ja vegaanisia. Meikkivoiteen koostumus on kermainen ja helposti kerrostettava, joten se on helppo levittää, eikä se paakkuunnu tai jämähdä ryppyihin. Me Young Livingillä tapaamme yhdistää meikkivoiteen Savvy Minerals® Liquid Concealeriin. Tämä luonnosta peräisin olevista ainesosista valmistettu kasvoja korostava ja kirkastava peitevoide kätkee alleen näppyjä ja muita ihon virheitä.

Väriä poskipunalla ja luomivärillä

Puhtaan kauneuden rutiinissa on nautinto luoda lookeja oman tyylimme ja makumme mukaan. Tämän vuoksi rakastamme Savvy Minerals by Young Living® -sarjan poskipunia ja luomivärejä. Tarjolla on sekä kimaltelevia että mattoja meikkejä jokaiseen makuun. Neljän silmämeikin paleteista yhden silmämeikin pakkauksiin, luomivärimme sopivat jokaiselle ja niillä voit luoda luonnollisia ja dramaattisia silmämeikkejä. Poskipunamme ovat helposti kerrostettavia ja ne sopivat myös herkkäihoisille.

Savvy Minerals® Liquid Foundation, Liquid Concealer ja Eyeshadow

Loihdi itsellesi säihkysilmät ja pusuhuulet

Me itse emme ainakaan voi elää ilman ripsiväriä ja huulipunaa. Young Livingin ripsivärit sisältävät eteerisiä öljyjä, kuten laventeli ja rosmariini, ja ripsivärimme on kehitetty joko tekemään ripsistä pidemmät tai tuuheammat. Etsitpä sitten luonnollista tai näyttävää silmämeikkilookia, voimme taata, että helposti kerrostettava ripsivärimme ei paakkuunnu tai varise. Mitä huuliin tulee, valikoimissamme on kosteuttavia huulikiiltoja sekä kermaisia huulipunia. Yksi suosikeistamme on Savvy Minerals® Lip Luxe -huulikiilto, jonka ylellinen kiilto perustuu 19 öljyn voimaan.

Savvy Minerals by Young Living® -ripsivärit ja huulipunat

Jos haluat lukea lisää Savvy Minerals by Young Living® -meikeistämme ja niiden käytöstä, klikkaa tähän.

Miten sinä käytät Savvy Minerals -tuotteitamme puhtaan kauneuden rutiinissasi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.