Young Livings guide till en ren skönhetsrutin

0 20/05/2022 - Alla inlägg, Hudvård, SKÖNHET, Smink, YOUNG LIVING

Vi på Young Living vet hur viktigt det är med naturligt härledda ingredienser och lägger stor vikt vid att se till att våra oljor och oljeberikade produkter är av högsta kvalitet så att de tryggt kan användas utvärtes. När det gäller sminksortimentet Savvy Minerals by Young Living® strävar vi också efter att framhäva dina ansiktsdrag utan att kompromissa med ingredienserna. Här hittar du produkter i många olika nyanser som passar olika hudtyper. I det här blogginlägget kommer vi att berätta om våra favoritprodukter i en ren skönhetsrutin. Vi kommer att tipsa om vårt favoritsmink och andra hudvårdsprodukter från Young Living och förklara hur de kan kombineras för att skapa en snygg stil med naturligt härledda produkter!

Produkter från sortimentet Savvy Minerals by Young Living®

Förbered huden med BLOOM

Vi älskar BLOOM-produkterna när vi vill skapa en perfekt grund inför sminkningen. Med frisk, välmående hud med lyster får man nästan säkert större självförtroende och det är precis vad BLOOM-produkterna erbjuder. Vår BLOOM by Young Living Brightening Cleanser är en naturligt härledd ansiktsrengöring som gör huden fräsch, smidig och silkeslen. Den innehåller plumeria-extrakt, natriumhyaluronat och pracaxi-fröolja och andra skonsamma ingredienser som både rengör och återfuktar huden. Det här är en riktig vinnare bland hudvårdsprodukter.

Om du är trött på matt hud som har förlorat sin lyster måste du prova vår BLOOM by Young Living Brightening Essence. Denna essens med gelliknande konsistens ger huden fukt. Den fantastiska, naturligt härledda produkten främjar inte bara hudens fuktbarriär utan garanterar även att du känner dig riktigt fräsch och strålande. Sist men inte minst har vi vår underbara BLOOM by Young Living Brightening Lotion. Den är gjord på pilinötsolja som kommer direkt från gården och destilleriet Happy Pili i Filippinerna. Oljan ser till att krämen verkligen återfuktar, förbättrar ojämn hy och skapar mjuk hy med glow.

BLOOM by Young Living Brightening Cleanser, Essence och Lotion

Få en felfri look med foundation och concealer

Inget särskiljer en sminkning från andra som felfri hy med lyster. Savvy Minerals by Young Living® Liquid Foundation ger dig en ungdomlig och fräsch look och har inte testats på djur. Den ger dig medelhög till hög täckning med rena, veganska ingredienser. Den är inte bara krämig och uppbyggbar, utan är även lätt att applicera utan att den kladdar eller skapar linjer. Vi älskar att kombinera den med Savvy Minerals® Liquid Concealer som finns i många olika nyanser för att passa dina individuella behov. Den här concealern är gjord på rena, naturligt härledda ingredienser och gör mörka områden ljusare samtidigt som den döljer blemmor så att du kan känna dig på topp.

Få lite färg med rouge och ögonskugga

Vi älskar att skapa olika stilar med rent smink som passar ens egen, unika stil. Det är därför vi älskar det stora utbudet av rouge och ögonskuggor från Savvy Minerals by Young Living®, eftersom det finns allt från glitter till matta nyanser som passar alla slags stilar. Bland våra ögonskuggor finns det något för alla, från paletter med fyra nyanser till enskilda ögonskuggor i starka färger. De kan kombineras till både naturliga vardagssminkningar och dramatiska moderiktiga sminkningar. Våra rouge i olika nyanser passar känslig hud och ger dig färger som kan byggas upp för perfekta kindben!

Savvy Minerals® Liquid Foundation, Liquid Concealer och Eyeshadows

Lev livet på bästa sätt med mascara och lyxiga läpprodukter

Sist men inte minst vill vi nämna två sminkprodukter vi verkligen inte kan leva utan: mascara och läppstift. Hos Young Living är våra mascaror berikade med eteriska oljor såsom lavendel (Lavender) och rosmarin (Rosemary) och har specifika egenskaper såsom att skapa mer längd och volym. Oavsett om du söker efter något subtilt och naturligt eller något iögonfallande så är våra mascaror lätta att applicera utan att flagna, klumpa sig eller smetas ut och du kan lätt ta så många lager du vill ha. När det gäller produkter för läpparna har vi även där något för dig, oavsett om du föredrar återfuktande läppglans eller krämiga och naturliga läppstift. En av våra favoriter är Savvy Minerals® Lip Luxe som ger en otrolig glans tack vare en exklusiv blandning av 19 oljor!

Savvy Minerals by Young Living® Mascara och Lipstick

Om du vill läsa mer om sminksortimentet Savvy Minerals by Young Living® och hur man använder produkterna hittar du en guide här.

Hur använder du de rena Savvy Minerals-produkterna i din skönhetsrutin? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.