Helpotusta talven kurittamille huulille

0 03/02/2022 - Ihonhoito, KAUNEUS, Tee-se-itse, YL-tuotteet, YOUNG LIVING

Kuten suurin osa meistä varmaan tietää, talvi tapaa kuivattaa ja kurittaa huulia. Tässä apuun rientää Young Livingin eteeriset öljyt, joiden avulla saat huulesi taas pehmeiksi ja hyvinvoiviksi. Laadukkaista ja luonnollisista ainesosista tunnettu Young Living tarjoaa sekä varsinaisia huultenhoitotuotteita että näiden tuotteiden rinnalla käytettäviä eteerisiä öljyjä, jotka auttavat pitämään huulet pehmeinä kaikkina vuodenaikoina. Mitä ikinä etsitkin, näillä ravitsevilla huultenhoitotuotteilla pidät huulesi kauniina.

Aikaa säästävät talviset huulirasvat

Elämä saattaa olla kiireistä, joten suurin osa meistä kaipaa helppoja ja nopeita rutiineita. Young Livingillä on kolme huulirasvaa, jotka ovat kevyitä, raikastavia ja ne sisältävät runsaasti kasvipohjaisia ainesosia. Oli sitten suosikkisi Cinnamint, Lavender tai Grapefruit, näillä huulirasvvoilla pidät huulistasi hyvää huolta.

Cinnamint, Lavender ja Grapefruit Lip Balms

Tehokas kuorija

Nyt on aika jättää hyvästit kuiville ja halkeileville huulille! Meidän Savvy Minerals by Young Living® Poppy Seed Lip Scrubimme saattaa olla uusi luottotuotteesi! Savvy Minerals® Poppy Seed Lip Scrub -huultenkuorintavoide hoitaa huuliasi kuorinnan ohella ja valmistelee huulesi huulipunan ja huulikiillon levittämistä varten. Huultenkuorintavoide sisältää kookos-, mango-, avokado- ja sheavoita, ja yhdessä nämä ainesosat jättävät huulesi ihanan pehmeiksi ja hoidetuiksi.

Savvy Minerals by Young Living® Poppy Seed Lip Scrub

Luksusta huuliin

Pieni luksus tekee arjesta mukavampaa, ja näin on erityisesti talvella. Mikäli etsit tuotetta, jolla voit viimeistellä huultesi kauneuden, kokeile Savvy Minerals® Lip Luxea. Lip Luxe on ylellinen huulikiilto, joka on valmistettu 19:stä öljystä. Näitä ovat muun muassa eteerinen palsamipelargoniöljy sekä ihoa kosteuttavat seesamin, auringonkukan, jojoban ja voipuun öljyt. Pyyhkäise sitä huulillesi joko yksin tai huulipunan lisäksi.

Savvy Minerals® Lip Luxe

Itsevalmistettua ihanuutta huulille

Yksi Young Living -öljyjen parhaita ominaisuuksia on niiden monipuolisuus. Jos haluat nauttia superpehmeistä huulista talvella, mutta tykkäät itse tehdä omat hoitotuotteesi, seuraavilla helpoilla resepteillä teet upeantuoksuisia huultenhoitotuotteita hetkessä.

Kuoriva laventelinen huultenkuorintaresepti

  • 1 teelusikallinen ruskeaa sokeria
  • 1 teelusikallinen hunajaa
  • 1 teelusikallinen oliiviöljyä
  • 1-2 tippaa Lavender-öljyä (tai jotain muuta eteeristä öljyä)
  • Ilmatiivis rasia

Valmistus

  1. Yhdistä ruskea sokeri, hunaja, oliiviöljy ja eteerinen öljy pienessä lasiastiassa ja sekoita, kunnes seos on tahnamaista.
  2. Hiero huuliisi pyörivin liikkein ja pyyhi kuorinta-aine sitten pois. Säilytä ilmatiiviissä rasiassa.

Talvinen huulivoideresepti

Valmistus

  1. Tyhjennä huulirasvan sisältö pieneen teräksiseen tai lasiseen kulhoon.
  2. Täytä kattila pienellä määrällä vettä ja kiehauta se varovasti ennen kuin asetat kulhon veden päälle sulattaaksesi huulirasvan.
  3. Kun huulirasva on sulanut, ota kulho pois kiehuvan veden päältä ja lisää huulipuna ja eteeriset öljyt. Sekoita hyvin, kaada pieneen lasirasiaan ja laita jääkaappiin jäähtymään.

Young Living huulirasva kosteuttaa huulia, mutta valitsemasi huulipuna antaa sekoitukselle väriä!

Huomioitavaa:  ÄLÄ käytä sitruksisia eteerisiä öljyjä tai öljysekoituksia huultenkuorintaan tai huulivoiteeseen, koska ne voivat olla liian voimakkaita ja saattavat aiheuttaa fotosensitiivisyyttä. Lue aina pullon etiketti huolellisesti nähdäksesi onko tuote fotosensitiivinen. Greippiöljyä on sen verran vähän Grapefruit Lip Balmissa, joten se ei aiheuta valoherkkyyttä. Young Livingin teettämät tutkimukset ovat tämän vahvistaneet.

Itsetehty huultenkuorintavoide ja Lavender-öljy

Mitkä Young Living -huulituotteet ovat sinun suosikkejasi? Kerro meille kommenttikentässä tai ota meihin yhteyttä osoitteessa mseublog@youngliving.com.

Jaa

Ei kommentteja

Jätä vastaus

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

* Huomaa, että kaikki kommentit tarkistetaan, eikä niitä julkaista välittömästi. Lisäksi jotkin viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata hieman Young Livingin käytäntöjen ja menettelytapojen sekä Yhdysvaltain liittovaltion määräysten noudattamiseksi.