Lyxiga produkter för dina läppar i vinter

0 03/02/2022 - Hemgjort, Hudvård, SKÖNHET, YL-produkter, YOUNG LIVING

Som många av oss vet så kan vinterkylan ofta göra att läpparna känns ömma, nariga och alldeles för torra. Om de senaste månaderna har gjort att dina läppar behöver lite mer omvårdnad, varför inte ta de lindrande fördelarna av Young Livings eteriska oljor till hjälp? Young Living har ett sortiment med egna läpprodukter som är fullpackade med naturligt härledda ingredienser av hög kvalitet, plus många eteriska oljor som kan användas tillsammans med läppbalsam och läppskrubb för att hålla läpparna mjuka året om. Oavsett vad du väljer så kommer du snart att få fantastiska läppar med de här vårdande läpprodukterna!

Tidssparande läppbalsam för vintermånaderna

Livet kan vara stressigt och då är det lätt att leta efter lätta alternativ som snabbt tar oss igenom vår dagliga rutin. För dem som behöver en snabb lösning har Young Living lyckligtvis tre läppbalsam som är färdiga att använda och som är lätta, uppfriskande och mycket rika i växtdelar. Oavsett du föredrar Cinnamint, Lavender eller Grapefruit så är de här lindrande läppbalsamen mycket vårdande och lätta att ta med i väskan så att du kan använda dem hela dagen.

Läppbalsamen Cinnamint, Lavender och Grapefruit

Utmärkt exfolierande

Det är dags att säga adjö till torra och nariga läppar! Om du längtar efter mjuka putläppar i vinter så kan vår Savvy Minerals by Young Living® Poppy Seed Lip Scrub bli din bästa kompis! Den här läppskrubben mjukgör och vårdar inte bara, utan exfolierar milt dina läppar och förbereder dem för det smink eller läppbalsam som du vill använda sedan. Vår Poppy Seed Lip Scrub är fullpackad med fyra milda smör med en söt doft – kakao-, mango-, avokado- och sheasmör. Den ger lite lyx före du lägger dig på kvällen och gör så att läpparna är fantastiskt mjuka när du vaknar!

Savvy Minerals by Young Living® Poppy Seed Lip Scrub

Lyxiga läppar-älskaren

Alla älskar väl lite lyx då och då? Och det stämmer ju extra mycket när det är kallt på vintern. Om du letar efter något som kan ge dig pricken över i:et så att dina läppar ser perfekta ut, varför inte testa vårt Savvy Minerals® Lip Luxe? Det här rika, lyxiga läppbalsamet innehåller flera av våra eteriska favoritoljor, inklusive underbara Geranium som ger det en fantastisk blomdoft. Applicera det på läpparna och njut, antingen ensamt eller ovanpå ditt favorit-läppstift!

Savvy Minerals® Lip Luxe

Gör det själv-drömmen

En av de saker med Young Livings eteriska oljor som vi tycker bäst om är hur mångsidiga de är. Om du vill kunna njuta av supersmjuka och kyssvänliga läppar på vintern men hoppas kunna tillverka dina egna produkter så är följande recept en lätt guide på hur du kan göra hemgjort läppskrubb och fantastiska läppbalsam på nolltid!

Recept på exfoliande läppskrubb med eterisk lavendelolja

 • 1 tsk farinsocker
 • 1 tsk honung
 • 1 tsk olivolja
 • 1-2 droppar av den eteriska oljan Lavender (eller annan valfri eterisk olja)
 • Liten, lufttät burk

Gör så här

 1. Blanda farinsocker, honung, olivolja och den eteriska oljan i en liten glasburk och blanda ihop till en smet.
 2. Massera försiktigt in på läpparna med cirkelrörelser och torka eller tvätta sedan bort. Förvara produkten i en lufttät burk.

Recept på tonat läppbalsam för vintern

 • Ett av dina favorit-läppbalsam från Young Living (Cinnamint, Grapefruit eller Lavender)
 • ¼ av ett Savvy Minerals® by Young Living Lipstick i valfri nyans
 • 1-2 droppar Lavender (eller valfri annan eterisk olja)
 • 1-2 små lufttäta burkar

Gör så här

 1. Töm ditt läppbalsam i en liten skål av rostfritt stål eller glas.
 2. Sätt vatten en kastrull och värm det tills det nästan kokar. Sätt sedan skålen av rostfritt stål eller glas ovanpå kastrullen tills läppbalsamet smälter.
 3. När läppbalsamet har smält tar du bort det från värmen och tillsätter det läppstift du föredrar och eventuella andra eteriska oljor. Blanda väl och häll upp i små glasburkar och låt svalna i kylen innan du använder produkten.

Young Livings läppbalsam hjälper läpparna hålla sig mjuka och smidiga och läppstiftet ger dem lite färg!

Notera att vi INTE rekommenderar att använda eteriska citrusoljor eller -blandningar i läppskrubb eller läppbalsam eftersom det kan vara för tufft på exfolierad hud och dessutom kan orsaka ljuskänslighet. Läs alltid etiketten innan du använder oljan för att se om den orsakar ljuskänslighet. Undersökningar har visat att mängden eterisk grapefruktolja i vår Grapefruit Lip Balm inte ska ge några problem med ljuskänslighet. För att bekräfta resultatet av dessa undersökningar har även Young Living testat för ljuskänslighet.

Hemgjort läppskrubb och den eteriska oljan Lavender (lavendel)

Vilken av Young Livings läpprodukter tycker du bäst om? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com.

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.