Produse Luscious Lip Care de folosit iarna aceasta

0 03/02/2022 - Bricolaj, FRUMUSEȚE, Îngrijire a pielii, Produse YL, YOUNG LIVING

Așa cum muți dintre noi știu, vremea rece de iarnă poate, adesea, să ne facă buzele dureroase, crăpate și foarte uscate. Dacă lunile recente v-au făcut buzele să necesite ceva mai multă îngrijire, de ce să nu aruncați o privire la beneficiile mângâietoare ale uleiurilor esențiale Young Living, pentru a vă îngriji mai bine buzele? Pline de ingrediente derivate natural, de înaltă calitate, Young Living vă oferă atât produse proprii pentru buze, cât și o gamă de uleiuri ce pot fi folosite împreună cu balsamurile și pentru exfoliere preferate, pentru a vă păstra buzele moi în orice anotimp. Indiferent ce alegeți, cu aceste produse hrănitoare pentru îngrijirea buzelor veți elimina rapid crăpăturile!

Balsamuri de buze pentru iarnă, cu economie de timp

Viața poate fi agitată, făcându-ne să căutăm cea mai convenabilă opțiune pentru a ne face programul de fiecare zi. Din fericire, pentru cei în căutarea unui remediu rapid, Young Living oferă trei balsamuri de buze gata de folosit, ușoare, răcoritoare și pline de compuși vegetali. Indiferent dacă favoritul tău este Cinnamint, Lavender sau Grapefruit, aceste balsamuri calmante sunt răsfățul perfect și pot fi ușor băgate în geantă, permițând refacerea stratului pe parcursul zilei.

Balsamurile de buze Cinnamint, Lavender și Grapefruit

Exfoliatoare excelente

Este timpul să spui adio buzelor uscate sau crăpate! Dacă pe lista ta de dorințe din iarna aceasta se află niște buze moi, atunci Savvy Minerals by Young Living® Poppy Seed Lip Scrub îți poate fi cel mai bun prieten! Nu numai că acest exfoliator umezește și hrănește buzele, dar le și exfoliază ușor, ajutându-te să le pregătești pentru orice produs cosmetic sau balsam pe care vrei să-l aplici. Plin de unt subtil, cu aromă dulce, de cacao, mango, avocado și shea, Poppy Seed Lip Scrub oferă cel mai mare răsfăț înainte de culcare și-ți vor face buzele să se simtă perfect moi când te trezești!

Savvy Minerals by Young Living® Poppy Seed Lip Scrub

 Luxuriantul iubit al buzelor

Noi toate ne dorim puțin lux din când în când, iar aceasta poate fi valabil mai ales în lunile reci de iarnă. Dacă ești în căutarea înfloririi perfecte, care-ți va face buzele să arate fără cusur, de ce să nu încerci Savvy Minerals® Lip Luxe ? Acest gloss de buze bogat și mângâietor a fost formulat folosind o varietate dintre uleiurile noastre esențiale favorite, inclusiv fermecătorul Geranium care conferă o aromă florală deosebită. Pur și simplu îl aplici pe buze și te bucuri de el, fie singur, fie împreună cu rujul!

Savvy Minerals® Lip Luxe

Echipa de vis DIY

Unul dintre aspectele noastre favorite legate de uleiurile esențiale Young Living este versatilitatea lor.Dacă vrei să ai buze super-moi și „sărutabile” în timpul iernii, dar speri să-ți faci propriile produse particularizate, următoarele formule oferă un ghid ușor de urmat pentru obținerea unui exfoliant și a unor balsamuri de buze cu parfum uimitor, imediat!

Rețetă exfoliantă pentru buze Lavender

 • 1 linguriță de zahăr brun
 • 1 linguriță de miere
 • 1 linguriță de ulei de măsline
 • 1-2 picături De ulei esențial Lavender (sau un ulei esențial la alegere)
 • Recipient etanș

Metodă

 1. Amestecați zahărul, mierea, uleiul de măsline și uleiul esențial într-un mic recipient din sticlă până se formează o pastă.
 2. Frecați pasta, ușor, pe buze, circular, apoi ștergeți-o sau clătiți-o. A se păstra într-un recipient etanș.

 Rețetă de balsam de buze colorat pentru iarnă

 • Unul dintre balsamurile tale de buze favorite de la Young Living (Cinnamint, Grapefruit sau Lavender)
 • ¼ tub din nuanța de ruj Savvy Minerals® by Young Living favorită
 • 1-2 picături de ulei esențial Lavender (sau un ulei esențial la alegere)
 • 1-2 recipiente mici, etanșe

  Metodă

 1. Goliți conținutul balsamului de buze într-un vas mic din oțel inox sau sticlă.
 2. Puneți puțină apă într-o cratiță și aduceți-o la fierbere înăbușită, apoi puneți vasul din oțel sau sticlă în apă și lăsați-l până la topirea balsamului.
 3. După topirea completă, luați de pe foc și adăugați rujul preferat și uleiurile esențiale suplimentare. Amestecați bine, turnați într-un recipient mic, din sticlă, apoi lăsați amestecul să se răcească complet în frigider, înainte de folosire.

În timp ce balsamul de buze Young Living ajută la hidratare, rujul ales conferă culoarea!

Rețineți că NU recomandăm deloc folosirea unor uleiuri esențiale sau amestecuri pe bază de citrice la producerea de exfoliante și balsamuri, deoarece pot fi prea dure la exfoliere și foarte fotosensibile.    Pentru a stabili fotosensibilitatea unui ulei citiți întotdeauna eticheta înainte de aplicare. Studiile au arătat că concentrația de ulei esențial de grapefruit din balsamul de buze nu prezintă probleme de fotosensibilitate. Pentru a sprijini acest studiu, Young Living a desfășurat propriile teste de fotosensibilitate.

Exfoliant și ulei esențial lavender produse în casă

Care dintre produsele Young Living sunt favoritele tale? Scrie comentariile mai jos sau contactează-ne la mseublog@youngliving.com.

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.