Skapa en hälsosam morgonrutin med Young Living

0 17/05/2022 - Alla inlägg

Oavsett om du är en stressad förälder eller bara tycker det är svårt att hitta balans mellan arbete och fritid så är det lätt att glömma bort sig själv och sina favoritritualer för att ta hand om sig själv. För att försöka koppla av på jäktiga dagar kan det vara bra att hålla på sin morgonrutin som kanske innebär en hudvårdsrutin, att andas och stretcha kroppen med ett yogapass eller att tänka ut mål som får dagen att börja på rätt sätt så att man sedan kan få njuta av en fridfull kväll. Vi på Young Living förstår hur viktigt det är med en fast morgonrutin och i det här blogginlägget kommer vi att gå igenom våra främsta tips på hur man bäst kan ta hand om sig själv på morgonen för att få en bättre och mer produktiv dag!

Starta dagen med lite avkopplande läsning

När väckarklockan ringer är läsning kanske inte det första man tänker på. Men att läsa några sidor på morgonen kan vara ett avkopplande sätt att börja sin dagliga rutin. Oavsett om det är en klassiker, en bok om din senaste hobby eller bara dagstidningen så erbjuder läsning en mer rogivande start på dagen än att skrolla igenom sociala medier. Varför inte prova det en dag? För att få ut så mycket som möjligt av stunden kan du omge dig av en betryggande eterisk oljeblandning såsom Awaken för att lägga grunden till en produktiv dag.

Den eteriska oljan Awaken med kristaller och böcker på ett nattduksbord

Främja positiva känslor med andningsövningar

Att börja dagen med några djupa andetag, kanske när du mediterar eller gör ett lugnt yogapass, är ett fantastiskt sätt att känna större glädje, motivation och positivitet. Det kan hjälpa dig att släppa tankar som tynger dig. Fokusera sinnet, centrera dina känslor och stretcha kroppen för att väcka varje led och muskel när du gör dig redo att ta dig an dagen med klarhet och ro. Som komplement till denna rogivande upplevelse kan du prova att använda Young Livings Peace & Calming® Roll-On på handlederna och nacken.

Förbered dig på framgång med en spaliknande upplevelse

Att ge sig själv lite tid på morgonen för att göra något man tycker om kan verkligen vara bra för kropp, själ och sinne. Kanske gillar du ett varmt bad, en härlig massage eller kanske känner du dig som bäst när du har använt alla dina favoritkrämer. Prova något riktigt lyxigt och ge ansiktet ett ångbad med de eteriska oljorna lavendel (Lavender), kamomill (German Chamomile) och elemi (Elemi). Läs det här för fler tips om hur man får frisk hy med lyster med en hemgjord spabehandling!

Eterisk lavendel-, kamomill- och elemiolja med blomblad, handduk, vattenskål och salt till ett ångbad

Njut av en läcker och mättande frukost

I en perfekt morgonrutin ingår förstås en läcker frukost. Det är lätt hänt att man äter en massa snacks och hoppar över måltider när jobb och familj tar över, men med dina nya morgonvanor kommer du inte att hoppa över en nyttig och god frukost igen. Om du vill känna dig mätt ända till lunch kan du prova en skål med Gary’s True Grit Einkorn Granola! Flingorna passar både med kall eller varm mjölkdryck och består av en läcker blandning av havregryn, fullkornsgryn, nötter, bär och frön. De har en naturlig sötma från tranbär, kakaobönor och kokossocker som balanseras av solrosfrön, mandlar, valnötter och pekannötter. Denna frukost är gjord på ingredienser av högsta kvalitet som din aktiva kropp förtjänar.

Drick tillräckligt med vatten med hjälp av Young Livings Plusoljor

Oavsett om du är en morgonmänniska eller inte så är det otroligt viktigt att dricka tillräckligt mycket vatten under dagen för att kunna följa en hälsosam vardagsrutin som man mår bra av. Om du inte dricker tillräckligt för att vattnet inte smakar något så kan du testa en droppe av en eterisk Plusolja i vattenflaskan. Oavsett om du väljer Plusoljorna citron (Lemon+), apelsin (Orange+) eller tangerin (Tangerine+) så kommer dessa små flaskor med läcker olja piffa till din frukostdryck på nolltid!

Läs det här för fler tips på eteriska oljor som passar i morgonrutinen!

De eteriska oljorna Lemon+, Orange+ och Tangerine+ med kaffebröd, frukt, flingor och juice

Hur ser du till att följa en hälsosam morgonrutin? Kommentera nedan eller kontakta oss på mseublog@youngliving.com

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.