Tips på riktigt roliga dagar med barnen

0 22/06/2020 - Barn, I HEMMET

Det är otroligt slitsamt att vara förälder. Från soluppgång till solnedgång ansvarar du för att ta hand om, lära och uppmuntra dina småttingar. Till och med på natten är det du som skyddar dem och tröstar dem när de har en mardröm eller vakar över dem när de är sjuka.

Med detta dygnet-runt-jobb är det viktigt att du också tar hand om dig själv. Vi har gjort en lista med vanliga vardagsscenarier och tips som vi tror gör livet lite lättare för både dig och dina barn.

Frukost

Gary’s True Grit Einkorn Granola passar perfekt att starta dagen med. Dessa flingor passar verkligen alla. Barnen kommer att älska den söta smaken av de krispiga flingorna med gojibär, tranbär, kakaobönor, kokossocker, solrosfrön, mandlar, valnötter och pekannötter. Ät flingorna med en skål yoghurt, din favoritmjölk eller varför inte som topping på en smoothie. Njut av frukostflingorna på hur många sätt som helst. Obs: produkten passar ej nötallergiker.

På språng!

Du kommer att älska MightyPro både när du och ditt barn är på promenad och när ni är hemma. Kosttillskottet kommer i portionsförpackningar så att det är lätt att ta oavsett var man befinner sig och den goda produkten kan tillsättas i kall mat och kalla drycker för att lätt intas.

Tuggtabletterna MightyZyme passar också småttingarna och innehåller morotsrotpulver och inslag av pepparmynta samt en god smak av bär.

Det är inte bara barn som behöver ett nyttigt mellanmål! Fyll kylen, väskan och köksskåpet med Slique Bars, NingXia Zyng och NingXia Red® Singles så att du alltid har något gott och nyttigt nära till hands.

På fritiden

Det är roligt att se sina barn prova på nya aktiviteter såsom att spela fotboll, dansa, lära sig ett instrument med mera, men det är inte lika roligt när de kommer hem helt smutsiga och svettiga. Ha därför alltid denna hemgjorda sprej nära till hands! Blanda 60 ml trollhasselvatten, 60 ml vatten, 8 droppar Lavender, 5 droppar Peppermint, 3 droppar Cedarwood och 2 droppar Spearmint i en sprejflaska som rymmer 120 ml. Speja den uppfriskande blandningen överallt där du vill fräscha upp luften. Du kan också ge barnen ett glas NingXia Red® när de kommer hem efter en lång dag.

På tal om NingXia, låt inte en eftermiddagssvacka hindra dig från att heja på barnen! Få mer energi när du tittar på en fotbollsmatch eller dansuppvisning med NingXia Zyng eller NingXia NITRO®. Använd den också för att klara av de där sista sysslorna innan barnen kommer hem från sina aktiviteter. Oavsett vilka sysslor du har på din lista så finns NingXia-produkterna där som hjälp.

Läggdags

Hjälp barnen att gå ner i varv och umgås med dig efter en lång dag och ge dem en fot- eller ryggmassage med rena eteriska oljor utspädda med en basolja. Blanda barnsäkra eteriska oljor såsom Lavender och smörj in barnets hud. Under tiden kan du passa på att fråga hur deras dag var eller läsa en saga.

Vad har du för tips för att ha en riktigt bra dag? Berätta i kommentarerna nedan!

 

Dela

Inga kommentarer

Lämna svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

* Observera att alla kommentarer modereras, därför visas de inte direkt. Dessutom kan vissa inlägg ändras en aning eller tas bort för att överensstämma med Young Livings principer och rutiner samt tillämplig lagstiftning.