Răsfață-l pe bărbatul din viața ta! Merită! 

0 15/06/2020 - ACASĂ, Produse YL, Stil de viață, Vacanțe, WELLNESS, YOUNG LIVING

Bărbații fac multe lucruri în fiecare zi pentru familiile lor, de aceea merită răsfățați!

Dacă ai nevoie de idei de cadouri sau moduri în care îți poți arăta mulțumirea, avem noi grijă de asta!  Iată șase moduri diferite în care îți poți arăta recunoștința.

Amestecul de uleiuri Shutran

Dacă partenerul tău are același aftershave de când îl știi, oferă-i darul unui parfum nou personalizat!  Făcut cu un amestec personalizat de uleiuri esențiale, mirosul masculin al uleiului Shutran este conceput pentru a impulsiona încrederea în sine, fără ingredientele sintetice ale celorlalte parfumuri.  Pentru un bărbierit mai precis și un parfum ușor, dăruiește-i și crema de ras  Shutran Shave Cream.

Mâncare de casă

Câteodată tot ce trebuie să faci pentru a pune un zâmbet pe fața cuiva, este o mâncare de casă.  Dacă e genul de bărbat căruia îi place să preia frâiele în bucătărie, sau dacă copiii mai mari doresc să îl surprindă, nu uita să adaugi uleiurile noastre Plus în rețetele tale pentru a vă bucura de o masă de neuitat.

Șosete și amestecul de uleiuri esențiale Thieves®

Șosetele colorate și distractive sunt mai populare ca niciodată!  Anul acesta, în loc de o cravată, ajută-i pe copii să aleagă pentru el o pereche de șosete amuzante pe care le poate purta la birou, la lucru sau la o întâlnire romantică cu tine.  Completează darul cu o sticluță de amestec de uleiuri esențiale Thieves®  ca să se dea pe tălpi pentru a le menține prospețimea pe tot parcursul zilei.

Parfumuri pentru refugiul lui

Oferă-i partenerului tău aceste uleiuri pentru a le difuza în sanctuarul lui. Acest dar va fi benefic pentru toată lumea.  Acest amestec de uleiuri esențiale este îndeajuns de înălțător încât toată lumea se va bucura de mireasma sa și îndeajuns de masculin încât va fi preferat și de el!

Parfumul sanctuarului masculin

3 picături de ulei esențial Northern Lights Black Spruce

6 picături de  ulei esențial Bergamot

Un aromatizator USB pentru vehiculul lui

Dacă mașina, tractorul sau duba lui are nevoie de puțină reîmprospătare, oferă-i un aromatizator USB  portabil, în locul odorizantului sintetic.  Combină-l cu o sticluță din uleiul său esențial favorit pentru a-i face drumețiile mai plăcute!

Tu cum îl răsfeți?

Spune-ne în comentarii!

Distribuire

Niciun comentariu

Scrie un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Reține că toate comentariile sunt moderate și nu vor fi publicate imediat. De asemenea, unele postări pot fi modificate puțin sau pot fi șterse pentru a asigura conformitatea cu Politicile și procedurile Young Living și cu legislația în vigoare.